İngiltere'de yaşamak..

Fairy-tale

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
321
581
103
38
Merhaba,
Ankara anlaşması ile İngiltere'ye gitmeyi planlıyoruz. Bunun için bazı hazırlıklarımızı yaptık.. Eşim yazılım-donanım üzerine çalışıyordu yıllardır, bunun üzerinden şirket kurarak yerleşeceğiz inşallah. Ben de vasıfsız bir iş bulup, çalışayım, topluma karışayım istiyorum. 4 yaşında bir de oğlumuz var..
Orada yaşayan, bize yardımcı olabilecek bilgi, deneyime sahip olan ya da referans mektubu konusunda destek olabilecek arkadaşlar burada var mıdır diye yazmak istedim size.. Malum bu platform neredeyse dünyanın her yerine yayıldı artık :) Mutlaka birileri çıkar diye düşünüyorum.. Herkese şimdiden çokk teşekkürler :)

Gerçekten mii :) Hadi bakalım şansınız bol olsun :)
Hangi alanda iş planınız? Nerede yaşamayı planlıyorsunuz?
çok sağolun sizinde şansınız bol olsun
şirket kurulumunu benim üzerime yaptık, çevre ve iş güvenliği danışmanlığı olarak. eşim dependent olarak gelecek onaylanırsa
benim dilim yok çünkü eşim çalışacak ağırlıklı olarak ben dil öğrenene kadar
önceliğimiz londra ama olmazsa tutunamazsak manchester diye düşünüyoruz

Ben uzun süre yaşamadım ama nerdeyse tüm ailem orda yasıyor. Merak ettiğiniz bir konu varsa yardımcı olabilirim .

Asmr videolarını seven biri olur mu diye attım
Asmr ne diye baktım da beyin orgazmıymış İnternet kullanımının geldiği noktayı hayretle izliyorum Bir insan neden birilerine beyin orgazmı yaşatmak için kamera karşısında yemek yer ki? Genç bir hanım kızsın. Vaktini ve enerjini daha faydalı şeylere harcasan olmaz mı? Yıllar sonra şu videodan utanç duyacaksın.

Tabi tabi , bi ne yendiğini bilmeden tıkınanları seyretmedigimiz kalmıştı . Allahım ne günlere kaldık , insanlar coronadan kafayı yemiş

Yaw ne alakası var asmr ve mukbang videoları tüm dünyada meşhur siz dünyadan bir habersiniz diye bu videoları izleyen insanlara hakaret edemezsiniz bence çok geridesiniz ..
Dorothy, zach ve sas asmr yapan bir kaç YouTuber ve milyonlarca kez izleniyor ..he herkes salak bir siz normal ..
Konuya gelecek olursak keşke benim de kacabilme imkanım olsa konu sahibi .
Maalesef geç haberim yok üstteki mühendis arkadaş konu acmisti onun vasıtasıyla .
Ama iş planı oluşturamadim bir de şu virüs beni biraz korkuttu .
31 Aralık'ta son bulması paniklettirdi oturdum kıçımin üstüne
Giderseniz bize ordan el sallayın ..
Dua edin gelmek isteyenler de gelsin çünkü burası bana artık cehennem gibi gelmeye başladı .
Hem ekonomik , hem siyasi hem de a bu üstteki yorum sahipleri gibi bagnazlar yüzünden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…