- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.350
- 598
- Konu Sahibi Fairy-tale
-
Ay aslında bende biri yanımda ağzını şapırtadınca kötü olurum ama bunları acayip izliyordum bi ara yaaaBen yemek yenirken çıkarılan şapır şupur seslerden nefret eden biri olarak asla iştahsız olsam bile izlemeye katlanamazdım sanırım, bu neeeğğğ
Hamile iken canı benzin veya kömür çeken kadınla bir akrabalığın var mı, ahtapot ne yahuuAy aslında bende biri yanımda ağzını şapırtadınca kötü olurum ama bunları acayip izliyordum bi ara yaaa
Ağzım sulanıyor artık izleyemiyorum.
bu kadınınki yine elde edebileceğim şeyler. Bi ara deli gibi canım ahtapot istemişti. Hiç tadına bakmadığımı söylememe gerek yok sanırım
Çocuğumun bezini göndereyim biraz akıl olurValla wikipedia dahil bütün kaynaklar bu ifadeyi kullanmış. Git onlara çemkir. Bi de senin çocuğun mu var? Ben de 15-16 yaşında bir ergen sanmıştım. Git çocuğuna anlat derdini. İnsan şöyle bir video çekip tık almak için etrafa gönderirken çocuğundan utanır.
Yok yok o zaman hamile değildimHamile iken canı benzin veya kömür çeken kadınla bir akrabalığın var mı, ahtapot ne yahuuhaahahah
Senin adam da masraflı çıkıcak diye yasaklamış sana heralde bu videoları
Yok sağol onu da yiyorsundur sen. Şimdi video falan çekmeye kalkarsınÇocuğumun bezini göndereyim biraz akıl olur
Asmr değilde sohbetin güzelse Mukbang videoları çek onlar çok keyifli ve izleniliyor.] kanalıma destek olur musunuz
Bir gün onu da denerim :)Asmr değilde sohbetin güzelse Mukbang videoları çek onlar çok keyifli ve izleniliyor.
Videoyu izlemedim, İngiltere ye gitmekle bir alakası mı var?
Youtube akımlarını bilmeyen insanlar kültürsüz mü oluyor?
Bir insanı yemek yerken izlemek istenmeyince cahil mi olunuyor?
Neyse susayım artık bunun sonu babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiye bağlanacak yoksa.
Dimi ama ... hani yemek tarifi olsa anlayacağım da bunun nesi cazip ? Ne kendim nede çocuklarıma sosyal medya kullandırtıyorum , bence böyle çok iyiyiz biz . Şimdilik tek takıntım burası sanırım oda konuşacak sohbet edecek insanların olduğu için, özellikle corona zamanında ....Videoyu izlemedim, İngiltere ye gitmekle bir alakası mı var?
Youtube akımlarını bilmeyen insanlar kültürsüz mü oluyor?
Bir insanı yemek yerken izlemek istenmeyince cahil mi olunuyor?
Neyse susayım artık bunun sonu babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiye bağlanacak yoksa.
ingilizceniz ne seviyede? konu cok baska yerlere gitmis bu yorumlarda maalesefMerhaba,
Ankara anlaşması ile İngiltere'ye gitmeyi planlıyoruz. Bunun için bazı hazırlıklarımızı yaptık.. Eşim yazılım-donanım üzerine çalışıyordu yıllardır, bunun üzerinden şirket kurarak yerleşeceğiz inşallah. Ben de vasıfsız bir iş bulup, çalışayım, topluma karışayım istiyorum. 4 yaşında bir de oğlumuz var..
Orada yaşayan, bize yardımcı olabilecek bilgi, deneyime sahip olan ya da referans mektubu konusunda destek olabilecek arkadaşlar burada var mıdır diye yazmak istedim size.. Malum bu platform neredeyse dünyanın her yerine yayıldı artık :) Mutlaka birileri çıkar diye düşünüyorum.. Herkese şimdiden çokk teşekkürler :)
Kiraların pahalılıklarıyla kalsa iyi , ev bulmakta çok zor. Edmonton ve cevresi biraz daha uygun sanki hem ulasımıda kolay .İş büyütmek için Londra gayet ideal ama kira konusunda maalesef uçukBenden ufak bir taviye Googlea
London commute towns
yazın, çıkan sonuçlara bakın. Londra'ya yakın trenle/arabayla işe gidilecek yerlerin listesi çıkıyor. Buralarda kiralar genelde daha insanca oluyor
Kiraların pahalılıklarıyla kalsa iyi , ev bulmakta çok zor. Edmonton ve cevresi biraz daha uygun sanki hem ulasımıda kolay .
İki yılmı? Süpermiş burda 2 yatak odalı ev bulmak için 8-10 sene sırada bekliyor insanlar , ve kredin yüksek olmalı hicbir kara listede olmaman gerekiyorO butun Avrupa'da var bence, Almanya'da da ev bulmak sacma bir sekilde zor, paran varsa dahi ev bulmak yine zor. Yabanciysan ekstra zor ama Almanlar da aylarca ariyor. Bir arkadasim 2 yil ev aradi
O butun Avrupa'da var bence, Almanya'da da ev bulmak sacma bir sekilde zor, paran varsa dahi ev bulmak yine zor. Yabanciysan ekstra zor ama Almanlar da aylarca ariyor. Bir arkadasim 2 yil ev aradi
ya ben bunu daha önce de okudum burada.
bu süre içinde nerede kalıyor insanlar peki.
diyelim ankara anlaşması ile gittiler ev bulana kadar nerede kalacaklar?
Sansın varsa ya tanıdık birilerinde yada şirket aracılığıyla gidiyorsan şirketin anlaşmalı evleri olabiliyor . Yada bir yakının yarsa sana şahıstan kiralayabilir ama şahıs istediği zaman evden çıkarma hakkına sahip oluyor ...ya ben bunu daha önce de okudum burada.
bu süre içinde nerede kalıyor insanlar peki.
diyelim ankara anlaşması ile gittiler ev bulana kadar nerede kalacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?