İngiltere'de yaşamak..

Konunun icine etmissiniz , bravo
Ayip degil mi konu sahibine ?
Bu konu video kanalinin paylasilip reklaminin yapilacagi yer mi ? Ne kadar saygisizsiniz , videonun icerigi ne olursa olsun baskasinin konusunu gasp etmek bu resmen , iki sayfa bosu bosuna yazisilmis

Mune el atar misin buraya ? Kendi kanalinin reklamini yapan ve acilan konuyla alakasiz bir suru yorum var , ayip yahu

Ben yemek yenirken çıkarılan şapır şupur seslerden nefret eden biri olarak asla iştahsız olsam bile izlemeye katlanamazdım sanırım, bu neeeğğğ
Ay aslında bende biri yanımda ağzını şapırtadınca kötü olurum ama bunları acayip izliyordum bi ara yaaa
Ağzım sulanıyor artık izleyemiyorum.
bu kadınınki yine elde edebileceğim şeyler. Bi ara deli gibi canım ahtapot istemişti. Hiç tadına bakmadığımı söylememe gerek yok sanırım

Hamile iken canı benzin veya kömür çeken kadınla bir akrabalığın var mı, ahtapot ne yahuuhaahahah
Senin adam da masraflı çıkıcak diye yasaklamış sana heralde bu videoları

Çocuğumun bezini göndereyim biraz akıl olur

Hamile iken canı benzin veya kömür çeken kadınla bir akrabalığın var mı, ahtapot ne yahuuhaahahah
Senin adam da masraflı çıkıcak diye yasaklamış sana heralde bu videoları
Yok yok o zaman hamile değildim
Hamile olduğumdan beri hiç izlemedim. İflah olmaz bi can çekme huyum vardır

Ay ne iğrenç bir ikili oldunuz siz ya, konuya bak, gönderdikleri videoya bak, seviyeye bak. Bir daha tek kelime yazmayacağım. Umarım beyin şeysinizi olurken bir fahakine oraya buraya video atıp yağlı ağzınızla cak cak yemek yerken midemizi bulandırmazsınız. Kendi aranızda takılın.

Videoyu izlemedim, İngiltere ye gitmekle bir alakası mı var?
Youtube akımlarını bilmeyen insanlar kültürsüz mü oluyor?
Bir insanı yemek yerken izlemek istenmeyince cahil mi olunuyor?
Neyse susayım artık bunun sonu babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiye bağlanacak yoksa.

Öncelikle sanki ben asmr çeken biriymisim gibi algılandı çünkü küçük kafalarla insanlarla dalga gecenlere ben katlanamiyorum .
Ama bilgi vereyim asmr uyku sorunu çekenlere yardımcı olabilecek bir tür tepkidir . Youtube'da asmr üzerine birçok video var.
Öncelikle hangi seslerin size asmr verdiğini bulmanız lazım. örnek vermek gerekirse, çeşitli cisimleri tırmalama, tıklatma (tahta, cam vs.), klavye sesi, sayfa çevirme sesi, fısıltı, makas sesi vs.

Yani bu bir YouTube akımı değildir.
Asmr sadece yemek yemek de değildir .
Konu sabote oldu evet çok üzgünüm ama gerçekten hiç mi okumaz hiç mi arastirmaz hiç mi bir şeyi merak etmezsiniz ya korkunc gerçekten ....

Dimi ama ... hani yemek tarifi olsa anlayacağım da bunun nesi cazip ? Ne kendim nede çocuklarıma sosyal medya kullandırtıyorum , bence böyle çok iyiyiz biz . Şimdilik tek takıntım burası sanırım oda konuşacak sohbet edecek insanların olduğu için, özellikle corona zamanında ....

ingilizceniz ne seviyede? konu cok baska yerlere gitmis bu yorumlarda maalesef

Kiraların pahalılıklarıyla kalsa iyi , ev bulmakta çok zor. Edmonton ve cevresi biraz daha uygun sanki hem ulasımıda kolay .

Kiraların pahalılıklarıyla kalsa iyi , ev bulmakta çok zor. Edmonton ve cevresi biraz daha uygun sanki hem ulasımıda kolay .

O butun Avrupa'da var bence, Almanya'da da ev bulmak sacma bir sekilde zor, paran varsa dahi ev bulmak yine zor. Yabanciysan ekstra zor ama Almanlar da aylarca ariyor. Bir arkadasim 2 yil ev aradi

O butun Avrupa'da var bence, Almanya'da da ev bulmak sacma bir sekilde zor, paran varsa dahi ev bulmak yine zor. Yabanciysan ekstra zor ama Almanlar da aylarca ariyor. Bir arkadasim 2 yil ev aradi
İki yılmı? Süpermiş burda 2 yatak odalı ev bulmak için 8-10 sene sırada bekliyor insanlar , ve kredin yüksek olmalı hicbir kara listede olmaman gerekiyor

ya ben bunu daha önce de okudum burada.
bu süre içinde nerede kalıyor insanlar peki.
diyelim ankara anlaşması ile gittiler ev bulana kadar nerede kalacaklar?

Valla Almanya'da

airbnb yapma
paylasimli evlerde kalma
subrent denen gecici yerlerde kalma. misal biri tatile cikiyor, is icin 3 ayligina gidiyor evini evsahibinden habersiz kiraya veriyor

var. Ben emlak ofisinden tuttum mesela, evim iyi muhitte kirasi cok depozitosu cok, paran varsa emlakcidan kapiyorsun ama mesele uygun/normal fiyatli ev bulmakta. Diger insanlar nasil yapiyor cidden bilmiyorum ben olsam acaip strese girerdim sabit bir yere bagli olmamaktan

Sansın varsa ya tanıdık birilerinde yada şirket aracılığıyla gidiyorsan şirketin anlaşmalı evleri olabiliyor . Yada bir yakının yarsa sana şahıstan kiralayabilir ama şahıs istediği zaman evden çıkarma hakkına sahip oluyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…