- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
- 53
- Konu Sahibi Fairy-tale
-
Asmr ne diye baktım da beyin orgazmıymışİnternet kullanımının geldiği noktayı hayretle izliyorum Bir insan neden birilerine beyin orgazmı yaşatmak için kamera karşısında yemek yer ki? Genç bir hanım kızsın. Vaktini ve enerjini daha faydalı şeylere harcasan olmaz mı? Yıllar sonra şu videodan utanç duyacaksın.
Ben oldum ..başarılar .] kanalıma destek olur musunuz
Bu ne seviyesiz ne iğrenç bir mesaj. Bir kere adamın maaşı 5 değil 7 bin. Ben de 2 bin istedim ve aldım. Sefam olsun. (sana neden battıysa artık) Sen de yağlı dudaklarını uzata uzata asmr çekip milleti orgazma ulaştırarak para kazanmaya devam et. Neticede dünyanın en eski mesleğinin bir uzantısıİnsanlar bu işten tonlarca para kazanıyor ..
Belki siz gibi 5000 lira maaş gözüken adamdan 3_4 bin lira nafaka koparmayi düşünmekten daha akıllıca yaptıkları en azından sadece yemek yiyorlar
Bu ne seviyesiz ne iğrenç bir mesaj. Bir kere adamın maaşı 5 değil 7 bin. Ben de 2 bin istedim ve aldım. Sefam olsun. Sen de yağlı dudaklarını uzata uzata asmr çekip milleti orgazma ulaştırarak para kazanmaya devam et. Neticede dünyanın en eski mesleğinin bir uzantısı
Valla orgazm yazan sizsiniz, ben asmr videolarını izleyip iştahımı açıyordum hamileliğimde sürekli bulantım olduğu için. Hiç de orgazm vs aklıma da gelmiyordu, iğrenç olan sizsinizBu ne seviyesiz ne iğrenç bir mesaj. Bir kere adamın maaşı 5 değil 7 bin. Ben de 2 bin istedim ve aldım. Sefam olsun. (sana neden battıysa artık) Sen de yağlı dudaklarını uzata uzata asmr çekip milleti orgazma ulaştırarak para kazanmaya devam et. Neticede dünyanın en eski mesleğinin bir uzantısı
Belli ki stres olmuşsun. Git 3 yalama videosu izle de kendine gel. Bir daha da yazma bana, ben dünyanın en cesur kadınıyım. Tek başıma sıfırdan başlayıp bugün ayaklarımın üzerinde duracak hale geldim. Bir ordu dolusu insana karşı geldim. Yeri geldi aç kaldım, yırtık ayakkabıyla dolaştım, en sonunda amacıma ulaştım. Arada bir gelen evhamlar, umutsuzluklar geçip gidiyor çok şükür. Senin gibi haysiyetsizlerle muhatap olup gücümü boşa harcamayacağım. Hadi naş.Ben video çekmiyorumçeken insanlara da oturduğum yerden hakaret etmiyorum .
Yukarida zaten kağıt üstünde gözüken 5 bin dedim.
Daha dün burda eski kocamın görevlerini yapsam olur mu diyen biri de en eski meslek diye bari millete laf atmasın ...
Onlar kendi bedenlerinin paralarını yiyo sen ????
Valla orgazm yazan sizsiniz, ben asmr videolarını izleyip iştahımı açıyordum hamileliğimde sürekli bulantım olduğu için. Hiç de orgazm vs aklıma da gelmiyordu, iğrenç olan sizsiniz
Belli ki stres olmuşsun. Git 3 yalama videosu izle de kendine gel. Bir daha da yazma bana, ben dünyanın en cesur kadınıyım. Tek başıma sıfırdan başlayıp bugün ayaklarımın üzerinde duracak hale geldim. Bir ordu dolusu insana karşı geldim. Yeri geldi aç kaldım, yırtık ayakkabıyla dolaştım, en sonunda amacıma ulaştım. Arada bir gelen evhamlar, umutsuzluklar geçip gidiyor çok şükür. Senin gibi haysiyetsizlerle muhatap olup gücümü boşa harcamayacağım. Hadi naş.
Yaw ne alakası var asmr ve mukbang videoları tüm dünyada meşhur siz dünyadan bir habersiniz diye bu videoları izleyen insanlara hakaret edemezsiniz bence çok geridesiniz ..
Dorothy, zach ve sas asmr yapan bir kaç YouTuber ve milyonlarca kez izleniyor ..he herkes salak bir siz normal ..
Konuya gelecek olursak keşke benim de kacabilme imkanım olsa konu sahibi .
Maalesef geç haberim yok üstteki mühendis arkadaş konu acmisti onun vasıtasıyla .
Ama iş planı oluşturamadim bir de şu virüs beni biraz korkuttu .
31 Aralık'ta son bulması paniklettirdi oturdum kıçımin üstüne
Giderseniz bize ordan el sallayın ..
Dua edin gelmek isteyenler de gelsin çünkü burası bana artık cehennem gibi gelmeye başladı .
Hem ekonomik , hem siyasi hem de a bu üstteki yorum sahipleri gibi bagnazlar yüzünden ..
Maalesef ne youtube ne tiktok nede sosyal medya takipçisi veya meraklısıyım. Başkalarının nasıl yaşadığı yada ne yiyip ne içtiği beni zerre kadar alakadar etmiyor, dünyanın salaklık oranını bilmem ama siz bunlarla yatıp bunlarla kalkıyorsanız sizin zeka seviyenizden bahsetmeye bile gerek yok !
Ablacım chopstick te kullanamıyon bari eline bi çatal kaşık alkanalıma destek olur musunuz
Hangi konu ? Yemek yemekmi konumuz yoksa ne bulduğunu görüp kıtlıktan çıkmış gibi yiyenlermi? Arkadaşlar ben komik bişeymi diyorum allah aşkına ? Bence siz komik bile değilsiniz ...Kimse bunlarla yatıp kalkmiyor .
Tiktok izleyen de yok ..kendi kendinize komiklesmeyin artık oturun azcik her konu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışın .
Bilmiyorsan sus bari de millete kendini güldürme ..
Belli ki stres olmuşsun. Git 3 yalama videosu izle de kendine gel. Bir daha da yazma bana, ben dünyanın en cesur kadınıyım. Tek başıma sıfırdan başlayıp bugün ayaklarımın üzerinde duracak hale geldim. Bir ordu dolusu insana karşı geldim. Yeri geldi aç kaldım, yırtık ayakkabıyla dolaştım, en sonunda amacıma ulaştım. Arada bir gelen evhamlar, umutsuzluklar geçip gidiyor çok şükür. Senin gibi haysiyetsizlerle muhatap olup gücümü boşa harcamayacağım. Hadi naş.
Valla ben acayip severek izlerdim. Ama hamile olduktan sonra kocam yasakladıAsmr videolarını seven biri olur mu diye attım
Valla wikipedia dahil bütün kaynaklar bu ifadeyi kullanmış. Git onlara çemkir. Bi de senin çocuğun mu var? Ben de 15-16 yaşında bir ergen sanmıştım. Git çocuğuna anlat derdini. İnsan şöyle bir video çekip tık almak için etrafa gönderirken çocuğundan utanır.Valla orgazm yazan sizsiniz, ben asmr videolarını izleyip iştahımı açıyordum hamileliğimde sürekli bulantım olduğu için. Hiç de orgazm vs aklıma da gelmiyordu, iğrenç olan sizsiniz
Ben yemek yenirken çıkarılan şapır şupur seslerden nefret eden biri olarak asla iştahsız olsam bile izlemeye katlanamazdım sanırım, bu neeeğğğValla ben acayip severek izlerdim. Ama hamile olduktan sonra kocam yasakladı
Niyeki. Ayıp bişey mi.Valla wikipedia dahil bütün kaynaklar bu ifadeyi kullanmış. Git onlara çemkir. Bi de senin çocuğun mu var? Ben de 15-16 yaşında bir ergen sanmıştım. Git çocuğuna anlat derdini. İnsan şöyle bir video çekip tık almak için etrafa gönderirken çocuğundan utanır.
Valla wikipedia dahil bütün kaynaklar bu ifadeyi kullanmış. Git onlara çemkir. Bi de senin çocuğun mu var? Ben de 15-16 yaşında bir ergen sanmıştım. Git çocuğuna anlat derdini. İnsan şöyle bir video çekip tık almak için etrafa gönderirken çocuğundan utanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?