İngiltere'de yaşamak..

İnsanlar bu işten tonlarca para kazanıyor ..
Belki siz gibi 5000 lira maaş gözüken adamdan 3_4 bin lira nafaka koparmayi düşünmekten daha akıllıca yaptıkları en azından sadece yemek yiyorlar

İnsanlar bu işten tonlarca para kazanıyor ..
Belki siz gibi 5000 lira maaş gözüken adamdan 3_4 bin lira nafaka koparmayi düşünmekten daha akıllıca yaptıkları en azından sadece yemek yiyorlar
Bu ne seviyesiz ne iğrenç bir mesaj. Bir kere adamın maaşı 5 değil 7 bin. Ben de 2 bin istedim ve aldım. Sefam olsun. (sana neden battıysa artık) Sen de yağlı dudaklarını uzata uzata asmr çekip milleti orgazma ulaştırarak para kazanmaya devam et. Neticede dünyanın en eski mesleğinin bir uzantısı

Ben video çekmiyorum çeken insanlara da oturduğum yerden hakaret etmiyorum .
Yukarida zaten kağıt üstünde gözüken 5 bin dedim.
Daha dün burda eski kocamın görevlerini yapsam olur mu diyen biri de en eski meslek diye bari millete laf atmasın ...
Onlar kendi bedenlerinin paralarını yiyo sen ????

Valla orgazm yazan sizsiniz, ben asmr videolarını izleyip iştahımı açıyordum hamileliğimde sürekli bulantım olduğu için. Hiç de orgazm vs aklıma da gelmiyordu, iğrenç olan sizsiniz

Belli ki stres olmuşsun. Git 3 yalama videosu izle de kendine gel. Bir daha da yazma bana, ben dünyanın en cesur kadınıyım. Tek başıma sıfırdan başlayıp bugün ayaklarımın üzerinde duracak hale geldim. Bir ordu dolusu insana karşı geldim. Yeri geldi aç kaldım, yırtık ayakkabıyla dolaştım, en sonunda amacıma ulaştım. Arada bir gelen evhamlar, umutsuzluklar geçip gidiyor çok şükür. Senin gibi haysiyetsizlerle muhatap olup gücümü boşa harcamayacağım. Hadi naş.

Valla orgazm yazan sizsiniz, ben asmr videolarını izleyip iştahımı açıyordum hamileliğimde sürekli bulantım olduğu için. Hiç de orgazm vs aklıma da gelmiyordu, iğrenç olan sizsiniz

Orgazm deyince ne anladiysa artık ..
Yağmur sesi , rüzgar sesi, göl sesi dinlemekten de bir haberler bunlar beyin rahatlatan sesler .
Bazen çok bunaldigimda dinlerim boşver anlatamazsin

Çok stres oldum aynen

Maalesef ne youtube ne tiktok nede sosyal medya takipçisi veya meraklısıyım. Başkalarının nasıl yaşadığı yada ne yiyip ne içtiği beni zerre kadar alakadar etmiyor, dünyanın salaklık oranını bilmem ama siz bunlarla yatıp bunlarla kalkıyorsanız sizin zeka seviyenizden bahsetmeye bile gerek yok !

Kimse bunlarla yatıp kalkmiyor .
Tiktok izleyen de yok ..kendi kendinize komiklesmeyin artık oturun azcik her konu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışın .
Bilmiyorsan sus bari de millete kendini güldürme ..
Sen izlemiyorsun ya da bilmiyorsun diye bunlar yok olmuyor .
Zekayi tartışmayalim

Kimse bunlarla yatıp kalkmiyor .
Tiktok izleyen de yok ..kendi kendinize komiklesmeyin artık oturun azcik her konu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışın .
Bilmiyorsan sus bari de millete kendini güldürme ..
Hangi konu ? Yemek yemekmi konumuz yoksa ne bulduğunu görüp kıtlıktan çıkmış gibi yiyenlermi? Arkadaşlar ben komik bişeymi diyorum allah aşkına ? Bence siz komik bile değilsiniz ...

Sıfırdan başlayıp deme bu arada adamdan tirtiklanan 60 70 bin altınla diyen sendin güçlü kadın

Valla wikipedia dahil bütün kaynaklar bu ifadeyi kullanmış. Git onlara çemkir. Bi de senin çocuğun mu var? Ben de 15-16 yaşında bir ergen sanmıştım. Git çocuğuna anlat derdini. İnsan şöyle bir video çekip tık almak için etrafa gönderirken çocuğundan utanır.

Eklentiler

• Screenshot_20201123-172225_Chrome.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 56
Niyeki. Ayıp bişey mi.

Orda endorfin, beyin masajı falan da demiş ama olmayınca demek sadece orgazm kelimesini çıkarıp alıyor onu da yanlış alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…