inofolic combi adet gecikmesi yapar mı?

limonsepeti85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
225
77
98
İzmir
merhaba kızlar,
8 aydır denemedeyiz, en sonunda doktora gittim çikolata kistim varmış 2 cm, hamileliğe engel değil dedi pek inanmasam da. adetinin üçüncü günü gel hormon testi yapalım dedi, bir de inofolic verdi. iki haftadır kullanıyorum. pazartesi adet olmam gerekiyordu ama gecikti. bu ilacın bu şekilde geciktirici bir etkisi var mı?
bu arada göğüs hassasiyeti ve baş ağrım var ve hiç şaşmazdı düzenim.

merhaba kızlar,
8 aydır denemedeyiz, en sonunda doktora gittim çikolata kistim varmış 2 cm, hamileliğe engel değil dedi pek inanmasam da. adetinin üçüncü günü gel hormon testi yapalım dedi, bir de inofolic verdi. iki haftadır kullanıyorum. pazartesi adet olmam gerekiyordu ama gecikti. bu ilacın bu şekilde geciktirici bir etkisi var mı?

Ben bayadır kullanıyorum onu canım pko nedeniyle, normalde aksine uzun süren adet dönemlerin varsa kısaltması gerekiyo bu ilacın, bende gecikme etkisi yapmadı

Belki hamilesindir canım test yaptın mı?

yok canım yapmadım, şu an için yapmayı da düşünmüyorum. çünkü zaten yumurtlama dönemi kullanmaya başlamıştım. hemen etki göstermez herhalde. düzenli ilişki de olmadı bu ay. tek çizgiyi görünce çok üzülüyorum :KK43: değilimdir diye düşünüyorum

merhaba kızlar,
ben de gecikme yapmamıştı. hamile de olabilirsin belli olmaz

ben de gecikme yapmamıştı. hamile de olabilirsin belli olmaz

Merhabalar bende 2 aydır kullanıyorum ama geçen nisanda 3ünde oldum o gun basladım 28. gün bitti 1 mayısa tekrar oldum düzene soktu evet ama bu ay 29unda olmam gerekıren daha olmadım sancım var aslında dun gece baya tuttu sankı hasta olcakmısım gıbı ama bu sefer kasıkdan gırdı normalde bende kasıkdan gırer asagıdan gırer agrılarım bole wc yaparken bıle sızlar bu sefer sadece kasıkda vardı yarın doktora gıdıcem sabahda kan verıcem ama sankı erken mı bılmıyorum :((

merhaba kızlar,
Üzerinden baya seneler geçmiş ama sormak istedim ben de o ilacı kullanıyorum iki aydın bu ay gecikme yaşıyorum o zaman adetiniz gelmiş miydi ?

Sizinde yazınızdan baya senele geçmiş ama gecikme yapıyor sanırım 3 aydır düzenli adet oluyordum. 14 gün gecikti ve gebe değilim

Canım bende inofolic combi mavi kutu kullanıyorum kulanalı 1ay olcak ve şuan düzensiz adet yaşıyorum normalde öncedende vardı ve 10gun şuan gecikti hamile kalk için kulayordum yan etki yaptı sanırım bana da 😒

Canım şuan bende 17 gün geckme yaptı inofolic combi mavi kutu kahve rengi bi hap sende kacgun geciktimre yaptı acaba ☺️

Back
X