- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
- Konu Sahibi efsanehayat
-
evet cnm bende pko yok ama sabah 1 aksam 1 kullandim bende doktor öyle verdiMerhaba,
Pkoluyum amh testim 7.60 çıktı usg de de zaman zaman pkolu olduğum görünüyor, hiç yumurta takibi klomen vs kullanmadım. ama bu forumda pkolu arkadaşların inofolic kullandığını duydum bende doktora falan danışmadan dün aldım kullanmaya başladım sabah 1 akşam 1 kullanıyorum sizce doğru mu yapıyorum ?
Hakkında hayırlısı olur İnşallah. Bende 8 aydır deniyorum henüz bir gebelik oluşmadı, pkoluyum 1-2 ay bekleyip tedavime başlamayı düşünüyorum inofolic aldım kullanıyorum bu arada bir zararı yokmuşDr Kontrol altinda olman daha iyi bence.. Inofolic bende kullandim klomen ile birlikte Gelisti 15 mm oldu ama gebelik olusmadi... Gonal F kullandim 3 kere Otrivelle kullandim olmadi... Rabbimin vermiyorsa boğun eymek boynumun borcudur...5 Senelik evliyim 5 Dr.gördüm olmadi... Ara vermistim 1 sene simdi Gene basliyacagim.. Serhat sakız a gidicem hayirlisi...
Mrb cnm bende pkoluyum benim de amh 14 doktor bana da aşılama önerdi ama bende kendi bildigime kullanmayı düsünüyorum sen kapsül mü yoksa tozunumu kullaniyosun?Merhaba,
Pkoluyum amh testim 7.60 çıktı usg de de zaman zaman pkolu olduğum görünüyor, hiç yumurta takibi klomen vs kullanmadım. ama bu forumda pkolu arkadaşların inofolic kullandığını duydum bende doktora falan danışmadan dün aldım kullanmaya başladım sabah 1 akşam 1 kullanıyorum sizce doğru mu yapıyorum ?
Canım ben dün doktora gittim ben şimdilik pkolu değişmişim pcos varyantı varmış bende kilo aldığım anda pkolu olurmuşum . dün ki muayenede kendiliğinden oluşan 22 mm yumurtam vardı ve çatladı.Mrb cnm bende pkoluyum benim de amh 14 doktor bana da aşılama önerdi ama bende kendi bildigime kullanmayı düsünüyorum sen kapsül mü yoksa tozunumu kullaniyosun?
ben de pko luyum ve ino folic kullandım .çatlatma iğnesi ile hamile kaldım çok şükür. 1 ay kadar kullandım sabah akşam.zaten 20 tane var içinde 3 kutu kullandım toplamda.
teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)adetlerim çok düzensiz 2 ayda bir üç ayda bir genç kızlığımdan beri öyle :) yok aşılama olmadı doğal yolla çok şükür :)
Ay canım maşşallahh sağlıkla al kucağına inşallah.. klomen kullandın mı peki ?teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)adetlerim çok düzensiz 2 ayda bir üç ayda bir genç kızlığımdan beri öyle :) yok aşılama olmadı doğal yolla çok şükür :)
çok teşekkürler canım :) klomen değilde onun türevi bir ilaçtı adını hatırlayamıyorum..Ay canım maşşallahh sağlıkla al kucağına inşallah.. klomen kullandın mı peki ?
inşallah Allah nasip ederi canım :) sabırla ve iyi moralle düzenli tedavi ile neden olmasın :)ben de 2 yıl bekledim 3 doktor değiştim ino folic son gittiğim doktor verdi.geçen yıl bir çatlatma iğnesi başarısız oldu.üstüne gittiğim diğer doktor sade bir folik asitle geçiştirdi.en son şimdiki doktorum ino folic ,yumurta geliştirici klomen türevi bir ilaç ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi.iğneyi vurulduğum gün dupasthone isimli bir ilaç kullandım.ino folic e devam ettim bu sürede.çok şükür kaldım.kalamasydım çatlatmayı bir kaç sefer deneyecektim doktor öyle demişti bir de rahim röntgeni çekecekti ma gerek kalmadı çok şükür :)
çok teşekkürler canım :) klomen değilde onun türevi bir ilaçtı adını hatırlayamıyorum..
tam bilmiyorum canım hamile kalmaya yardımcı galiba o ilaçDuphastonu ne icin verdiki cnm doktor???
canım hamişsin maşşalah . allah güle güle kucagına almayyı nasip etsin . nasıl kaldın ?Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?