inofolic kapsul

eylulperisi47

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
107
20
18
33
Mrb canlarim sizlerin değerli fikirlerini almak için açtım konuyu..bende prolaktin yuksekligi var hamile kalana kadar içecem ilacımı..ama asıl sormak istediğim soru inofolic kapsul yani folik asitte içmek istiyorum..yumurtaları geliştirip kaliteli olmasını sağlıyormus..kapsülü içen kullanan yada bilgisi olan var mı? sbah akşam aç karnına kullancam eczacı öyle söylemişti

Inofolic= inozitol+ folik adit icerir. pko sorunu olanlara ve insulin dirrnci olanlara veriyorlar. yani ekstra falik asit icmenize gerek yok

Bir de prolaktininiz yuksekse doktorunuz dostinex yada parlodel verir. ikihormon hapinida dikkatli kullanmak lazim. doktorunuza danismadan kullanmayin. dogal derseniz testere disli aslan pencesi gayet ise yariyor.

Dostinexi içiyorum zaten ama inofolic de yumurtalar gelisip kaliteli olsun diye kullancaktim..Bunun zararı olur mu ki acaba

inofolic özellikle polikistik tedavisinde ve insülin direncinde kullanılıyor. bence ne olur nolmaz bir doktorunuza danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…