Klomen ne ise yariyor.. bnm yumurtalar buyumuyormus doktorum letrasan verdi buyumeleri icin klomen de mi oyleSabah aksam 1'er poset kullandim.
Kullandigim 3.ay hamile kaldim.
Ama doktor ayni zamanda klomen tedavisi de uygulamisti.
Peki kullanmaya basladiktan ne kadar sonra hamile kaldiniz.. Hayirli olsun darisi basima insallahEvett bende kullandım hem klomen hem inofolic canım hamileyim
Klomen ne ise yariyor.. bnm yumurtalar buyumuyormus doktorum letrasan verdi buyumeleri icin klomen de mi oyle
Aynen bnm arkadasim da 8 ay ugrasti olmadi bu ilaci kullandigi ay hamile kalmis ayy darisi basimiza yaaBenim bir arkadaşım kullandığı ay kalmış. Bana tavsiye etti aldım bir ay oldu.bu ay gelmedi bebis. Hala kullanıyorum bakalım önümüzdeki ay inşallah
Sizin ne oldu gebelik var mı ? Birilerinin sonuca ulaşmış olduğunu görmek insanı umutlandırıyorBen de bu ay kullanıyorum,adeti beklemedim ben başlamak için ama,aldığım gün başladım,yan etki yaşayan oldu mu? Karında kasıklarda sancı,şişkinlik ve akıntı gibi?
Yok,ben tarlusal kullanmaya başladım dün,bugün de adet oldum,yeniden başlıcamSizin ne oldu gebelik var mı ? Birilerinin sonuca ulaşmış olduğunu görmek insanı umutlandırıyor
Ben de bu ay tarlusalla adet oldum . En son 3 Aralık'ta olmuştum bi de ocağın son günü oldum ama tarlusal tablet kullandım ve bittikten 4 gün sonra anca oldum sen hemen basladigin gibi sökülmüş ne iyiYok,ben tarlusal kullanmaya başladım dün,bugün de adet oldum,yeniden başlıcam
Bana doktor verdi ama,önceden hamile kalabildiğni biliyoruz,onun için takviyeyle başlayalım hemen ilaca gerek yok dedi,sanırım folikasit gibi birşey o,yani çok da ilaç gibi değil anladığım kadarıyla,doktorla konuşmadan da başlayan varmış çok burdan okuduğum,bende pko varmış,ondan verdi doktorBu ilacı herhangi bir doktor muayenesinden sonra mı kullandınız kızlar yoksa kendiniz mi başladınız acaba ?
Canım kendi kendine başlamani onermem. Çünkü takipli kullanmak gerekiyor belirli günde başlayıp belirli günde USG ile yumurta takibi yapılmalı. Aksi taktirde yumurta catlamayip kiste dönüşebiliyor bu da istenmeyen ve hoş da olmayan bir durum . Kadın doğum uzmanına danışarak ve takibine girerek kullanabilirsin..Bu ilacı herhangi bir doktor muayenesinden sonra mı kullandınız kızlar yoksa kendiniz mi başladınız acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?