Bi daha ki ay azalıyor kasık ağrısı, iki gün sonrada göğüs ağrısı başlar, kasık ağrısı da yarın biter. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canımOvulasyon testi yapiyorum bu ay canim dün yumurtlama günumdü akintim ve kasik agrim vardi hâlâ şuanda var kasık ağrım
İnşallah canim hayirlisi olsunBi daha ki ay azalıyor kasık ağrısı, iki gün sonrada göğüs ağrısı başlar, kasık ağrısı da yarın biter. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım
Sonucu yaz lütfen canım, inşallah hastalanmazsınİnşallah canim hayirlisi olsun
Bence dr a gitmeden kullanmayın. Bende kullandım hamile kalmadım.Kizlar inofolic kullanipta Allahin izniyle hamile kalan oldu mu.. Arkadasim ben bunu kullandigim ay hamile kaldim dedi cok heyecanlandim yarin bende baslayacagim.. genelde sabah 2 aksam 2 kullaniliyor sanirim.. siz gunde ne kadar kullandiniz
Tamam canim yazarimSonucu yaz lütfen canım, inşallah hastalanmazsın
Klomene göre inofolic daha etkili bir ilaç bence, kesinlikle faydasını göreceksiniz ve gelişmeleri bizzat hissedeceksiniz vücudunuzdaki
O zaman yeni bitti yumurtlama, bişey hissettin mi yumurtlama dönemi benim çok kasıklarım ağrımıştı geçen ay ama bu ay yok, belkide ilk defa ve dört tane içtiğim içindi bilmiyorum
İnofolic sayesinde belirtilerden anlaşılıyor evetBen çok hissediyorum ya hem kasık ağrısı hemde aşırı bir şekilde sırtım ağrıyor. Bende inofolic kullanıyorum..
Canım ya ben bugün çok afedersiniz ishal oldum inofolic yan etkisi olabilir mi acabaİnofolic sayesinde belirtilerden anlaşılıyor evet
Evet canım ishal gibi çok sık tuvalete çıkarıyorCanım ya ben bugün çok afedersiniz ishal oldum inofolic yan etkisi olabilir mi acaba
Yani nasıl desem yumurtalıklarımda ağrı belimde ağrı ishal ve mide bulantısı çok sık tuvalete gitme bunların hepsi oluyor kullanmaya başladığım ilk günden beri off diyorum ki acaba yarar sağlayacağına zararı mı dokunuyorEvet canım ishal gibi çok sık tuvalete çıkarıyor
Bende sadece çok yoğun kasık ağrısı, ishal olmuştu, tabiki herkeste etki farklı olur ayrıca bende ara kanama da yaptıYani nasıl desem yumurtalıklarımda ağrı belimde ağrı ishal ve mide bulantısı çok sık tuvalete gitme bunların hepsi oluyor kullanmaya başladığım ilk günden beri off diyorum ki acaba yarar sağlayacağına zararı mı dokunuyor
Hmm anladım canım ne kadar oldu kullanıyorsunBende sadece çok yoğun kasık ağrısı, ishal olmuştu, tabiki herkeste etki farklı olur ayrıca bende ara kanama da yaptı
Üç kutu bitirdim, bu ay içmedim.Hmm anladım canım ne kadar oldu kullanıyorsun
Bende bir kutu bitmek üzere dört adet kaldı bitirsem mi bilmiyorum birdaha midem alacak mı acaba içmek istemiyorumÜç kutu bitirdim, bu ay içmedim.
Aslında bulantının şimdiye geçmiş olması gerekirdi çünkü bir kaç taneden sonra bünye alışıyor, adetine ne kadar var? Hamilelik belirtisi olabilir mi bulantı, bel ağrısı?Bende bir kutu bitmek üzere dört adet kaldı bitirsem mi bilmiyorum birdaha midem alacak mı acaba içmek istemiyorum
Canım adetime çok var daha ya 11 mart. 31 günde bir oluyorum bugün 17. günümAslında bulantının şimdiye geçmiş olması gerekirdi çünkü bir kaç taneden sonra bünye alışıyor, adetine ne kadar var? Hamilelik belirtisi olabilir mi bulantı, bel ağrısı?
Evet o zaman değildir, aslında tadı yok su gibi ama her bünyede etkisi farklı malesefCanım adetime çok var daha ya 11 mart. 31 günde bir oluyorum bugün 17. günüm
Hani suyla karıştırıp içiyoruz ya tadı olmuyor işte bu yüzden su içemiyorum artık su midemi bulandırıyor sanki onu içiyorum gibi oluyorEvet o zaman değildir, aslında tadı yok su gibi ama her bünyede etkisi farklı malesef
O zaman hiç zorlama kendini, bu kadar kötü hissediyorsan ne anlamı var kiHani suyla karıştırıp içiyoruz ya tadı olmuyor işte bu yüzden su içemiyorum artık su midemi bulandırıyor sanki onu içiyorum gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?