Inofolic kullananlar

Ovulasyon testi yapiyorum bu ay canim dün yumurtlama günumdü akintim ve kasik agrim vardi hâlâ şuanda var kasık ağrım
Bi daha ki ay azalıyor kasık ağrısı, iki gün sonrada göğüs ağrısı başlar, kasık ağrısı da yarın biter. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım

Kizlar inofolic kullanipta Allahin izniyle hamile kalan oldu mu.. Arkadasim ben bunu kullandigim ay hamile kaldim dedi cok heyecanlandim yarin bende baslayacagim.. genelde sabah 2 aksam 2 kullaniliyor sanirim.. siz gunde ne kadar kullandiniz
Bence dr a gitmeden kullanmayın. Bende kullandım hamile kalmadım.
Boşuna hormonlarınızla oynamayın.
Dr şart

Klomene göre inofolic daha etkili bir ilaç bence, kesinlikle faydasını göreceksiniz ve gelişmeleri bizzat hissedeceksiniz vücudunuzdaki

O zaman yeni bitti yumurtlama, bişey hissettin mi yumurtlama dönemi benim çok kasıklarım ağrımıştı geçen ay ama bu ay yok, belkide ilk defa ve dört tane içtiğim içindi bilmiyorum

Ben çok hissediyorum ya hem kasık ağrısı hemde aşırı bir şekilde sırtım ağrıyor. Bende inofolic kullanıyorum..

Kizlar inofolic kullanmak icin pko lu olma sarti varmi? Yani normalde de kullanabilir miyiz bir sorun yoksa da?

Evet canım ishal gibi çok sık tuvalete çıkarıyor
Yani nasıl desem yumurtalıklarımda ağrı belimde ağrı ishal ve mide bulantısı çok sık tuvalete gitme bunların hepsi oluyor kullanmaya başladığım ilk günden beri off diyorum ki acaba yarar sağlayacağına zararı mı dokunuyor

Bende sadece çok yoğun kasık ağrısı, ishal olmuştu, tabiki herkeste etki farklı olur ayrıca bende ara kanama da yaptı

Bende bir kutu bitmek üzere dört adet kaldı bitirsem mi bilmiyorum birdaha midem alacak mı acaba içmek istemiyorum
Aslında bulantının şimdiye geçmiş olması gerekirdi çünkü bir kaç taneden sonra bünye alışıyor, adetine ne kadar var? Hamilelik belirtisi olabilir mi bulantı, bel ağrısı?

Aslında bulantının şimdiye geçmiş olması gerekirdi çünkü bir kaç taneden sonra bünye alışıyor, adetine ne kadar var? Hamilelik belirtisi olabilir mi bulantı, bel ağrısı?
Canım adetime çok var daha ya 11 mart. 31 günde bir oluyorum bugün 17. günüm

Evet o zaman değildir, aslında tadı yok su gibi ama her bünyede etkisi farklı malesef
Hani suyla karıştırıp içiyoruz ya tadı olmuyor işte bu yüzden su içemiyorum artık su midemi bulandırıyor sanki onu içiyorum gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…