Inofolic kullananlar

Bende 1senelik evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamadım doktora gittim herhangi bi sorun yok dedi acaba kendim kullanmaya Başlasam bir sorun olur mu ki bilemedim yazılanlar çok umutlndırıyo ama

Ben doktora gitmeden aldım inofolici arkadaşlar,ikinci ayım kullanıyorum. Geçen ay yumurta oluşurken kasık ağrısı ile çok net bir şekilde hissettim yumurta oluştuğunu, çatlama olduktan sonra da hemen göğüs ağrısı başlıyor. Çok güzel bir ilaç bu ay da kasık ağrısı yaşamadım, şuan adetime bir hafta var bekliyorum. Birde bende yumurtlamadan sonra geçen ay ara kanama yaptı çok az

İnşallah bu ilaç sayesinde allah bizede anne olmayı nasip eder

Bende 1senelik evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamadım doktora gittim herhangi bi sorun yok dedi acaba kendim kullanmaya Başlasam bir sorun olur mu ki bilemedim yazılanlar çok umutlndırıyo ama
İnofolic kullanabilirsin ama bence doktora git ve klomenle birlikte kullan

İnofolic bana da verdi dr, klomen tedavisi Yok şuan belki bir sonraki ay olabilir.
1 senedir istiyoruz biz de olmadı. İlk ayım bakalım faydalı olacak mı bu.

İnofolic bana da verdi dr, klomen tedavisi Yok şuan belki bir sonraki ay olabilir.
1 senedir istiyoruz biz de olmadı. İlk ayım bakalım faydalı olacak mı bu.
Klomene göre inofolic daha etkili bir ilaç bence, kesinlikle faydasını göreceksiniz ve gelişmeleri bizzat hissedeceksiniz vücudunuzdaki

Klomene göre inofolic daha etkili bir ilaç bence, kesinlikle faydasını göreceksiniz ve gelişmeleri bizzat hissedeceksiniz vücudunuzdaki
Ayy inşallah :)) hayırlısı diyoruz. Bir de balık yağı verdi dr onu da alıyorum. İnşallah bu ay pozitif sonuçlar görürüz

Ayy inşallah :)) hayırlısı diyoruz. Bir de balık yağı verdi dr onu da alıyorum. İnşallah bu ay pozitif sonuçlar görürüz
Aminnn canım gerçekten hayırlısı, Allah yeter ki ol desin. Balık yağı neden verdi acaba çok merak ettim?

Canım incir kürü de çok güzel ama bence inofolic ile beraber kullanmaya gerek yok, incir de yumurta yapıyor inofolic de o yüzden birini tercih et bence
Canim sen infolic günde kaç defa iciyosun bende bu ay kullAnmaya basladim tozunu içiyorum sadece sabah ac karnina

Anladım canım sağol bu ay olmazsa bende gelecek ay doktora sorup öyle iceyim
Tabiki canım doktora sormak daha mantıklı, ben bir cesaret eczaneden alıp başladım, bu ay ikinci ayım içiyorum. İlk ay çok bariz bir şekilde belirtileri hissettim, fakat bu ay daha hafif geçti gitti. Adetin yakın mı, bende lekelenme yaptı bu yüzden soruyorum.

Birde çok araştırdım forumda doktor tavsiyesi ile çoğunluk günde 4 tane kullanmış o yüzden bende öyle başladım.

Ca
Canim bende burda duyup aldım infolic ama 4 taneye cesaret edemedim gunde 1 taneyle basladim daha adetime 12 gün var

Ca

Canim bende burda duyup aldım infolic ama 4 taneye cesaret edemedim gunde 1 taneyle basladim daha adetime 12 gün var
O zaman yeni bitti yumurtlama, bişey hissettin mi yumurtlama dönemi benim çok kasıklarım ağrımıştı geçen ay ama bu ay yok, belkide ilk defa ve dört tane içtiğim içindi bilmiyorum

O zaman yeni bitti yumurtlama, bişey hissettin mi yumurtlama dönemi benim çok kasıklarım ağrımıştı geçen ay ama bu ay yok, belkide ilk defa ve dört tane içtiğim içindi bilmiyorum
Ovulasyon testi yapiyorum bu ay canim dün yumurtlama günumdü akintim ve kasik agrim vardi hâlâ şuanda var kasık ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…