inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Mrb arkadaslar ben aranizayeni katildim . Sizlere bisi sormak istiorum . Bende 7 aydr bebek bekliorum ama olmadi doktora gorundum inofolic verdi bana o zaman adet olmama 10 gun vardi bende ilaci alip kullandim sonra adetim baya gecikti bende hamileyim sanip heveslenmistim 10 gun sonra adet olunca baya uzuldum ilacida biraktim sizce kullanmali mydim gercekten etkisi var mi ilaci birakali 4 ay oldu ve hala hamile degilim nolur bana yardim edin

Canım inofolic bi tür vitamin ilacı hamilelik için vücudunu dengeler ve hazırlar yardımcı bir ilaçtır ama hamile kalmak için kullanabileceğin başka ilaçlar var. kullanmanda yarar var yinede devam et

Canım inofolic bi tür vitamin ilacı hamilelik için vücudunu dengeler ve hazırlar yardımcı bir ilaçtır ama hamile kalmak için kullanabileceğin başka ilaçlar var. kullanmanda yarar var yinede devam et
Bu ilaci yumurtlamam olmadigi icin vermisti doktor . Baska napabilirim hic bilmiorum

Bu ilaci yumurtlamam olmadigi icin vermisti doktor . Baska napabilirim hic bilmiorum
Sen doktoruna göre hareket et dengelemek istiyordur. Sonrasında zaten klomen femera takviyesi yapacaktır. Başka bi doktora gidip süreci hızlandırabilirsin

Merhaba arkadaslar bende polikistik over liyim daha once 1 dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı uzun sure korunduk 2 ay once biraktik 1 ay doktor folidoce diye folik asit verdi gunde 1 tablet onu kullandim daha sonra kendim formda okuduklarimla inofolic combi aldim gunde 2 tane kullaniyorum cok umutluydum ama olmadı ins bu ay tutar

Kizlar yaklasik 1 haftadir inofolik toz kullaniyorum. 17 subatta oldum en son reglimi. İlk kez regl olmadan once belim cok agriyor. Bu inofolikten midir yoksa yumurtlama belirtisi mi?

Kizlar yaklasik 1 haftadir inofolik toz kullaniyorum. 17 subatta oldum en son reglimi. İlk kez regl olmadan once belim cok agriyor. Bu inofolikten midir yoksa yumurtlama belirtisi mi?
Sanmıyırum canım. Bende uzun zaman kullandım ama böyle bi şey yaşamadım. Sana tavsiyem inofolic combi daha etkili. Bi dahaki sefere onu alabilirsiniz..

Sanmıyırum canım. Bende uzun zaman kullandım ama böyle bi şey yaşamadım. Sana tavsiyem inofolic combi daha etkili. Bi dahaki sefere onu alabilirsiniz..
Doktorum toz olanini onermisti, bir dahaki kontrolumde sorarim tavsiyenizi, tesekkurler. Yumurtlama belirtisi olabilir mi acaba?

Doktorum toz olanini onermisti, bir dahaki kontrolumde sorarim tavsiyenizi, tesekkurler. Yumurtlama belirtisi olabilir mi acaba?
Olabilir canım.. Akıntını kontrol et istersen bu dönemler. Kaçıncı günün bugün adetinin başladığı günden itibaren ?? Birde ovulasyon testiyle takip edersen daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Bende pco var canim, o nedenle cok ise yaramiyor testler. Dun akintim geldi, seffaf ve uzayan cinsten ama onceki aksam iliskiye girmistik, geriye kalan spermleri mi attim bilemedim (cok utandim yazarken) 17 subatta oldum en son reglimi

Bende pco var canim, o nedenle cok ise yaramiyor testler. Dun akintim geldi, seffaf ve uzayan cinsten ama onceki aksam iliskiye girmistik, geriye kalan spermleri mi attim bilemedim (cok utandim yazarken) 17 subatta oldum en son reglimi
Muhtemelen insülin direncinde vardır o zaman pcos varsa. Benimde vardı çünkü. Doktor kan testiyle direncin olduğunu söyledi. Kilo veremiyordum göbek çevremde yağlanma vardı. Bana metaformin içeren ilaç yazdı. Onu sabah akşam kullandım uzunca bir süre. Başka bir doktora gittim bana inofolic combi yazdı. Eşimin spermleri de sorunlu olmasına rağmen 2.ay hamile kalmışım. Gittik direk keseyi gördük ama meleğimin 10 haftalıkken kalbi durdu. Şimdi toparlanma sürecindeyim tekrar inofolic combi kullanıyorum. Umarım faydalı olurda yüreğimdeki yaralar tekrar bu sefer sağlıkla kucağına alabileceğim şekilde olacak evlat haberiyle çiçek açar...

Cok uzuldum, Allahim size sabir versin insulin direnci yok, testlerde anormal bir durum cikmadi. Sadece kiloma dikkat etmemi, 6 ay denememi, olmaz ise ilac tedavisi verecegini soyledi doktorumuz. Rabbim hayirlisiyla saglikli bebislerle kucaklarimizi doldursun insallah..

Amin canım benim inşallah.. Çok sağol...

canım neden bebeğinin kalp atışı durdu belli mi?tahlil yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…