- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
ama kimisinde yapmıyor. ben bununla birlite başka ilaçlar da kullandım. şu an 3. kutumu bitirmek üzereyim yani bir ayı biraz geçkin bir zamandır kullanıyorum sanırım.Ne kadardır kullanıyorsun canım bu ilaçı dr mu?verdı sana bende yeterınce kılo var :) vermek gerek
ama kimisinde yapmıyor. ben bununla birlite başka ilaçlar da kullandım. şu an 3. kutumu bitirmek üzereyim yani bir ayı biraz geçkin bir zamandır kullanıyorum sanırım.[/Q
devlet karşılıyor mu? bu ilacı toz olanı mı? kullandın
walla canım bir yıl oldu evleneli 2-3 ay korunduk sonra bıraktık hala yok maleseff.ay evet folik asit benide şişirdi anlam veremedim niye kilo aldım diye sonra baktım haplar yaptı kiloyu :) olsun içelim şimdidem hamile kalınca üç ayda kilo almayız inş.ne kadardır bekletiyor :) bu sıpa seni bende folık asır kullandım ama kılo yaptı bıraktım hamıle kalırsam kullanırım dıye düşündüm :) suğan kuru yaptın mı? hiç
folik asit kullanıp mı bunu kullancak yoksa sadece bu ilacımı içicez canım olmazsa alayımmı bende kararsız kaldım yarabbim yawallaha arkadaşlar iştah açtı bende de ama folic asitten ariç olarak bu ilaç gerçekten kullananlarda işe yaramış. ben çok umutluyum bana da yarayacak inşallah. herkese de tavsiye ederim.
yok canım soğan kürü yapmadım hiç bir şey denemedim açıkçası .bu ay doktora gittim bakalım nolcakne kadardır bekletiyor :) bu sıpa seni bende folık asır kullandım ama kılo yaptı bıraktım hamıle kalırsam kullanırım dıye düşündüm :) suğan kuru yaptın mı? hiç
yaş kaç canım ne kadr oldu evleneliyok canım soğan kürü yapmadım hiç bir şey denemedim açıkçası .bu ay doktora gittim bakalım nolcak
ikisinide kullansan olur ama biz inofolicde şansımızı artıralımfolik asit kullanıp mı bunu kullancak yoksa sadece bu ilacımı içicez canım olmazsa alayımmı bende kararsız kaldım yarabbim ya((
yaa almı diyorsun sen bana şimdi. ???? AMA BİDE AYIN 24 ÜNDE DOKTORA GİDİCEM YUMURTALIKLARA BAKICAK NORMAL ÇATLAMA OLMUŞMU DİYE .YA İLAÇ ETKİ EDER FARKLI ÇIKARSA DİYE KORKUYORUMikisinide kullansan olur ama biz inofolicde şansımızı artıralım
29 OLCAM CNM 1 YIL OLDU İŞTE.SENİN NEKADAR OLDUyaş kaç canım ne kadr oldu evleneli
O ZAMAN ALMA KUZUM BEN DR KONTOLNDE OLDUGUNU BILMIYORDUM DR SANA İLAÇ MI VERDI YOKSA İLAÇSIZ YUMURTA TAKIBI YAPIYOR :)yaa almı diyorsun sen bana şimdi. ???? AMA BİDE AYIN 24 ÜNDE DOKTORA GİDİCEM YUMURTALIKLARA BAKICAK NORMAL ÇATLAMA OLMUŞMU DİYE .YA İLAÇ ETKİ EDER FARKLI ÇIKARSA DİYE KORKUYORUM
BENIM DE 30 EVLENELİ OLDU BAYADA ÇOÇUK İSTEYELİ 1 YIL OLDU29 OLCAM CNM 1 YIL OLDU İŞTE.SENİN NEKADAR OLDU
canım bu ilaç yumurtanın çatlamasını asla kötü yönde etkilemez ama madem doktora gidiyorsun ona sorman daha doğru olur. ben burada ilacı okuduktan sonra doktora danışıp başladım. ama bu ilaç yumurtanı çatlatmaz sadece kalitesini arttırıryaa almı diyorsun sen bana şimdi. ???? AMA BİDE AYIN 24 ÜNDE DOKTORA GİDİCEM YUMURTALIKLARA BAKICAK NORMAL ÇATLAMA OLMUŞMU DİYE .YA İLAÇ ETKİ EDER FARKLI ÇIKARSA DİYE KORKUYORUM
peki canım nasıl rahat edersen öyle yap ve sonuç ne olursa olsun ümitsizliğe kapılmak yokben en iyisi biraz daha dayanayım canım yaa ne olur ne olmaz negatif sonuç görmek istemiyorum
doktorumu aradım bugün bu sancılarımın sebebini sormak için normal dedi. test yapmak için adetinin geçmesini bekle dedi. offff çok uzun yaaapeki canım nasıl rahat edersen öyle yap ve sonuç ne olursa olsun ümitsizliğe kapılmak yok
adet günü idrar testi yap canım mutlaka çıkr varsa. çıkarsada hemen kan verirsin. haberdar et mutlaka. sancılara bişi diyemicem. 3 gebeliğimde okadar tutarsızki. hiç biri benzemiyor birbirine. ilkinde adet sancım yoktu mesela. bunda oldu hatta gebelik yok diye ilacımı bile kestim.doktorumu aradım bugün bu sancılarımın sebebini sormak için normal dedi. test yapmak için adetinin geçmesini bekle dedi. offff çok uzun yaaa
benim de yani neredeyse adet oluyorum diyecem o kadar sancım var. ya ben idrar testi yaptırmicam direk kanda baktırıcam zaten. uğraşamam idrarlaadet günü idrar testi yap canım mutlaka çıkr varsa. çıkarsada hemen kan verirsin. haberdar et mutlaka. sancılara bişi diyemicem. 3 gebeliğimde okadar tutarsızki. hiç biri benzemiyor birbirine. ilkinde adet sancım yoktu mesela. bunda oldu hatta gebelik yok diye ilacımı bile kestim.
canım ilk defa gittim adetin ikinci günüydü hormon testi yaptı sonuçlarını ayın 24 de getir dedi.yumurtlamadan sonra yumurtlama oluyormu olmuyormu ona bakacakO ZAMAN ALMA KUZUM BEN DR KONTOLNDE OLDUGUNU BILMIYORDUM DR SANA İLAÇ MI VERDI YOKSA İLAÇSIZ YUMURTA TAKIBI YAPIYOR :)
aynen canm zamanı geliyor bu yaşta tam zamanı diyorsun ama engellere takılıyoruz benimle bir evlenen ark.çocukları oldu birtek biz kaldık insana koyuyor hele çocuk özlemi çekmek içim acıyor ama allaha dua ediyorum inş.banada yaşatacak o duyguyuBENIM DE 30 EVLENELİ OLDU BAYADA ÇOÇUK İSTEYELİ 1 YIL OLDU
İNAN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM benim arkdaşlarımın 2bebekleri oldu bende görünce duygularınıyorum ama kısmet demek vakti zamanı böyleymiş hayırlısı diyip :) beklemekten başka çare yokaynen canm zamanı geliyor bu yaşta tam zamanı diyorsun ama engellere takılıyoruz benimle bir evlenen ark.çocukları oldu birtek biz kaldık insana koyuyor hele çocuk özlemi çekmek içim acıyor ama allaha dua ediyorum inş.banada yaşatacak o duyguyu
test sonuçların eminim :) guzel çıkacak Paylaşırsın artık canım bizim ilecanım ilk defa gittim adetin ikinci günüydü hormon testi yaptı sonuçlarını ayın 24 de getir dedi.yumurtlamadan sonra yumurtlama oluyormu olmuyormu ona bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?