inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

inş canım bende başlamak istiyorum bat 7 şubat ... adet olursam kesin başlıyacagım ... bizede vesile olur inş... kaç haftalık cnm... hayırlı uğurlu olsun

inş canım bende başlamak istiyorum bat 7 şubat ... adet olursam kesin başlıyacagım ... bizede vesile olur inş... kaç haftalık cnm... hayırlı uğurlu olsun
Amin canım benim inş 7 hafta 1 günlügüz bugün haftays kalp atışı için gidecez nasipse umarım sizede vesile olur bende ilaca ilk basladgmda burda cok arastırdm okudum ve cogu kişi hamile kalınca cok umutlanmstm umudmu hiç kaybetmedim düzenli kullandm ilacı rabbim isteyen herkese nasip etsin canım

Canım inşallah bizlerede vesile olursun sizin sorununuz varmıydı ne zamandır bebek istiyorsunu

amin cnm... günde 1 tanemi kullandın...

tebrıkler cnm.sende de mı pko wardı pekı?adetlerın kendımı gelıyor ?

kızlar bende kullanmak istiyorum bu ilaçtan alsam kullansam nasıl olur ki. bekliyorum bekliyorum birşey olmuyor. bgn hormonlara bakıldı bir sorun yok eşimde spermiyogram yaptırmıştı ondada sıkıntı yok ama doktorlar bu durumu pek anlamıyorlar bekleyin olur. olmuyor işte. eczaneden folik asit almıştım (folbiol) onu kullanıyorum sadece. inofolic alıp kullansam faydası olurmu acep?

sende demı pko war cnm ?

Canım inşallah bizlerede vesile olursun sizin sorununuz varmıydı ne zamandır bebek istiyorsunu
Canm sorun varmıydı bilmiyrm ama doktor cok hafif yumurtalarn tembel dmişti suan 10 aylık evliyim ama hiç korunmamstm sekiz bucuk ayluk evliyken hamile kaldım cnm inş sanada vesile olur ilaç

canım sen infolic kullanarak hamile kaldın mı

c
hani sıkıntısı olanlar sabah 2 akşam 2 diye duymuştum bende alacam ama benim sıkıntı yok yumurtalarda felan düzenli adet te olurum acab ben 1 tane mi günde kullanırım
canim bendede sknti yok konunun ilk sayfalarina bakicam bakalim sorunu olmayan nasl kullanmis. sen aldin mi?? ztn bgn folic asit almstm yrn baslarm buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…