aslında öyle bir kural yok canım, hamileyken bile kullanabılırsın , pkolular günde 2 yada 4 tane kullanıyor, ama sende pko olmadığı için günde 1 tane kullanman yeterli... aç karnına kullanacaksın canım, ilacın emilmesi daha kolay olur...hani klomen gibi adetli iken mi başlıyoruz bunu kullanmaya peki herhangi bir dozu felan var mı
Cuma gelse haftasonu su gibi geçer evet. Bat ı beklerken ben de senin gibiydim. Bat ı beklemek bile mükemmel biliyo musun.. şu 2 adet dönemi bi geçse biraz kendime gelicem yine heyecanlı bekleyişler baslicak bahar gelecek.. bat ı bile ozlüyo insan kürtajdan sonra.. nasıl bi evlat hasretidir..ihş canım benımcumartesi günü eşimin yeğeninin doğum günü var oraya gideceğiz, haftasonu çabuk gecer eğer adet olmazsam pazartesi test yapıcagım inş ... hayırlısı canım
kıyamam sanaCuma gelse haftasonu su gibi geçer evet. Bat ı beklerken ben de senin gibiydim. Bat ı beklemek bile mükemmel biliyo musun.. şu 2 adet dönemi bi geçse biraz kendime gelicem yine heyecanlı bekleyişler baslicak bahar gelecek.. bat ı bile ozlüyo insan kürtajdan sonra.. nasıl bi evlat hasretidir..
ben inofolic plus aldım kullanıyorum ama sizin içtiğiniz bumuydu acaba bi kaç çeşidi var sanrımCanm önce söyle söylim bende doktora gitmiştim cok hafif yumurtalarn tembel ama hafif dedi 8 aylık evliydim direk inofolic verdi kapsül olandan cok güzel bi ilaç brn o ilacı bir bucuk ay kullandım hamilr kaldım 7 haftalığız aşlahın izniyle kalp atısını duyacax bi hafta sonra bu ilaç pkolularada veriliyo normal bebek isteyen kişilerede süreci kısaltmak için veriliyo cogu kişi olumlu sonuc almıs umarım herkesin işinr yarar 3 ay kullan hamile kalamazsan gel demişti doktor bir bucuk ayda hamile kaldım
Bu yolda her şey güzel her yaşanan Allahın bi nimeti.. her anıma şükürler olsun.. inan bişey diyemiyorum benimde gönlümden geçen mayıs gibi hamile kalıp ocak şubat gibi doğurmak.. O kadar karışığımki ne diyeceğimi bilemiyorum bebek konusunda. İnşallah şu 2 ayı çabuk atlatırım. Ben salı gidicem dr a sen inşallah olmazsın ama olursanda adetin 3 günümü gideceksin dr a?kıyamam sanagelecek o günlerde Rabbimin izniyle... hemde en güzel zamanda hamile kalmak nasip olur inş sana....ben baharda hamile kalıp , yazı ve baharı hamile geçirip kışın doğum yapanlar bana daha cazip geliyor, bebeğin büyüyene kadar kışın evde sıcak sıcak otur, yazın ise en sevimli çağlarda gezmeye git bebişinle, ayyy hayali bile güzel... evet bu bekleyişlerde çok güzel, heyecanlı, bizi ayakta tutan bu umut zaten... regl olursamda üzülmem... çünkü beklemek güzeldir, beklenen güzelse
Canım bu testleri 3.düşükten sonra karşılıyor devlet. Bence şu aşamada yaptırmana gerek yok. Yum geliştirici ilaca bile yeni başladın. Ben şu aşamada senin ovulasyon kitiyle takip etmeni öneririm. Rahim filmi çektirmiştin değil mi?friendlyfriendly cnm şimdi makale okudumda, sebebsiz inferlite yaşayan çiftler muhakkak genetik testi ve kan pıhtılaşması testi yapsınlar diyor, zaten çiftlerde genetik ve kan pıhtılaşmada sorun varsa genellikle gebelik düşükle sonuçlanabiliyor... ama bazen genetikteki sorun ve kan pıhtılaşmasındaki sorun döllenmeyi bile etkiliyebiliyor... ben demi yaptırsam acaba?? ama makalede çiftlerin yaşları uygunsa bu testler için iki yıl beklemek daha uygundur diyor... ama bu testler olmadan aşılama ve tüp bebeğe sakın girmesinler diyor....
Tüplerde de şükür bi sıkıntı yok emin ol zamanını bekliyor.. her nasip vaktine esirdir.. Rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin. İçin nasıl rahat edecekse ama infertilite için bence şu aşamada gerek yok. Ben kesinlikle ovulasyon testini tavsiye ediyorum gerçi yum takibi yaptırdın yum zamanını ögrendin. Şu an sen bu ay hapı bırak bikaç ay yumurtalıkların dinlensin gelecek bebişin inan bak.friendlyfriendly evet canım adetimin 3. günü gidecegım kist olma ihtimali var çünkü, rahim filmi çektirdim canım bir sorun çıkmadı... aslında dediğin doğru, devlette zaten 3. düşükte karşılıyor... ama döllenmeyi bile etkiliyor diyince biraz kafam karıştı... neyse bu ay zaten ilaçta kullanmıyacagım belkı yumurtlama testi alırım bu ayda öyle denerim
inş cnm tesekkur ederim desteğin içinTüplerde de şükür bi sıkıntı yok emin ol zamanını bekliyor.. her nasip vaktine esirdir.. Rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin. İçin nasıl rahat edecekse ama infertilite için bence şu aşamada gerek yok. Ben kesinlikle ovulasyon testini tavsiye ediyorum gerçi yum takibi yaptırdın yum zamanını ögrendin. Şu an sen bu ay hapı bırak bikaç ay yumurtalıkların dinlensin gelecek bebişin inan bak.
Ayy bi umut kaplıyo içimi sonra bi hüzün.. nolcaksa bu halim.. Benimde eşim rahatsizlandı ateşlendi dün gece. 5 defa uyandım 3 kere üstünü değistirdim terleyerek attı şükür ateşi sabah daha iyiydi. Kanamam bugün hemen hemen tamamen kesildi. Bakalım ne zaman adet olucam. Şubatın sonu olur diye düşünüyorum. 25 ocaktı kürtaj tarihim.inş cnm tesekkur ederim desteğin içinbende kendimi 2-3 ay dinlenmeye alacagım... sonrası nasip kısmet
çok geçmiş olsun cnm dikkat edin kendinizie... kanamanın kesilmesinede sevindim cnm... şubatın sonu gibi adet olursun, ondan sonrada korunmayı bırakırsın... bende gelgitler yaşıyorum, ama umutlu güçlü olmalıyız... Rabbim bize ve bizim gibi anneliği çok isteyen kullarına tez vakitte anneliği nasip etsin inşAyy bi umut kaplıyo içimi sonra bi hüzün.. nolcaksa bu halim.. Benimde eşim rahatsizlandı ateşlendi dün gece. 5 defa uyandım 3 kere üstünü değistirdim terleyerek attı şükür ateşi sabah daha iyiydi. Kanamam bugün hemen hemen tamamen kesildi. Bakalım ne zaman adet olucam. Şubatın sonu olur diye düşünüyorum. 25 ocaktı kürtaj tarihim.
çok geçmiş olsun cnm dikkat edin kendinizie... kanamanın kesilmesinede sevindim cnm... şubatın sonu gibi adet olursun, ondan sonrada korunmayı bırakırsın... bende gelgitler yaşıyorum, ama umutlu güçlü olmalıyız... Rabbim bize ve bizim gibi anneliği çok isteyen kullarına tez vakitte anneliği nasip etsin inşAyy bi umut kaplıyo içimi sonra bi hüzün.. nolcaksa bu halim.. Benimde eşim rahatsizlandı ateşlendi dün gece. 5 defa uyandım 3 kere üstünü değistirdim terleyerek attı şükür ateşi sabah daha iyiydi. Kanamam bugün hemen hemen tamamen kesildi. Bakalım ne zaman adet olucam. Şubatın sonu olur diye düşünüyorum. 25 ocaktı kürtaj tarihim.
canım inofolic vitamin ve gıda takviyesi reçetesiz olarak satılıyor, bir sıkıntı yaşamazsın, ama kafanda soru işareti varsa doktora danışabilirsin... Aldığın zaman başla herhangi bir sakıncası yok cnmarkadaşlar çok kararsız kaldım doktora sormadan bu inoflolic alsam sıkıntı yaşarmıyım bırde adetim cumartesi bitti bugün alıp akşam başlasam olur mu normalde eşim ve bende sıkıntı yok sebebpsiz
aslında bu ay doktora gitmemeye karar verdim hep aynı şeyleri duymaktan sıkılmıştımcanım inofolic vitamin ve gıda takviyesi reçetesiz olarak satılıyor, bir sıkıntı yaşamazsın, ama kafanda soru işareti varsa doktora danışabilirsin... Aldığın zaman başla herhangi bir sakıncası yok cnm
anladım cnm doktora gitmeden de kullanabilecegın bir ilaç, eczacıya danışırsın sendeaslında bu ay doktora gitmemeye karar verdim hep aynı şeyleri duymaktan sıkılmıştım
Ben inofolic combi kullanıydm cnm kapsül olandan mavi bi hap seklindeydi doktor onu vermişti banaben inofolic plus aldım kullanıyorum ama sizin içtiğiniz bumuydu acaba bi kaç çeşidi var sanrım
Amin inş cnm ama adet olmayı bekleme yumurtalar adetin 3.günü olgunlasmaya baslıyo sen bu ilacı kullanınca yumurtalarn daha güzel gelişiyo ben ilk gittiğimde adetim bitmişti ayın ortasında baskamıstım ama diğer ay ful içtim adetimdede içtim öyle hamile kaldım umarım sizede faydası olurAdet olayım , doktorumada danışayımfriendlyfriendly arkadaşımla beraber kullanacagız inş... Hayırlı olsun, Rabbim kucagınızada almayı nasip etsin. Darısı başımıza benim bat 7 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?