- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
c
canim bendede sknti yok konunun ilk sayfalarina bakicam bakalim sorunu olmayan nasl kullanmis. sen aldin mi?? ztn bgn folic asit almstm yrn baslarm buna
ben muhtemelen haftaya adet olurum alıcam o zaman bu ayda doktora gitmedim bunu alır denerim olmazsa artık nisanda giderim doktora zaten 13 aydır olmuyor 2 aydan da birşey çıkmaz
hani sıkıntısı olanlar sabah 2 akşam 2 diye duymuştum bende alacam ama benim sıkıntı yok yumurtalarda felan düzenli adet te olurum acab ben 1 tane mi günde kullanırım
Peki doktor size adet li iken alın dedi mi yoksa normalde kullanabiliyormuyuzBen yeni katılıyorum aranıza uzun süredir takip ediyorum 5 yasında oğlum var bitane daha olsun istedik korunmayı yeni bıraktım ama 4 aydır olmadı doktora gittim hersey normal cok ıyı dedi ama inofolic verdi günde 2 tane alcam etkisini nezaman gorurum cvb nız için şimdiden teşekkür ederim
Peki doktor size adet li iken alın dedi mi yoksa normalde kullanabiliyormuyuz
Yokk normalde basla dedı bugun basladım kanamam oldu lekem geldi adete 15 gun var anlamadımPeki doktor size adet li iken alın dedi mi yoksa normalde kullanabiliyormuyuz
Kullanasım kalmadı cünki benım adetim gününü şaşırmaz anlamadım şimdi lekem gelıyor
ilk iş bence doktorunuza danışın bizide bilgilendrin[/QUOTE Ts ederım
Merhaba inofolic i kapsül olanından mı yoksa toz olanından mı kullanıyorsunuzBen yeni katılıyorum aranıza uzun süredir takip ediyorum 5 yasında oğlum var bitane daha olsun istedik korunmayı yeni bıraktım ama 4 aydır olmadı doktora gittim hersey normal cok ıyı dedi ama inofolic verdi günde 2 tane alcam etkisini nezaman gorurum cvb nız için şimdiden teşekkür ederim
Yeni mi başladın canım ?Bn combi kullanıyorum daha
Yok canım 6ocaktan beri kullanıyorummYeni mi başladın canım ?
Reçetesiz fiyatı ne peki kutusununn ?Yok canım 6ocaktan beri kullanıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?