- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Canım şase miydi seninki bide günlük ne kadar kullanıyodun aç mı tok mu?merhaba cnm ,
bende pko hastasıyım. benimde doktorum vermişti. 1 sene kullandım sonra hamile kaldım. ondan dolayımı oldum bilmiyorum tabi takdir ilahi yani.
umarım en kısa sürede sende aramıza katılırsın :)
TatlımMrb doktorunuz ne dedi acaba merak ettim:) bende bebiş istyorum daha 4 aylık evlym doktora henuz gtmedm acaba alsam mı ilacı
Maşallah çok sevindim. Başka bi tedavi uyguladn mi ve başka bişeyler yaptın mımerhaba cnm ,
bende pko hastasıyım. benimde doktorum vermişti. 1 sene kullandım sonra hamile kaldım. ondan dolayımı oldum bilmiyorum tabi takdir ilahi yani.
umarım en kısa sürede sende aramıza katılırsın :)
Şase nasıl oluyor? Benimki tozCanım şase miydi seninki bide günlük ne kadar kullanıyodun aç mı tok mu?
Toz olan şase kuzum. Hap gibi olana da combi diyolar diye bilyorum..Şase nasıl oluyor? Benimki toz
Ben sordum pko falan farketmiyomuş gebelik düşünüyosan kullan yararı olur dedi su an akıntım var sol kasıkta batma var yumurtlama donemndeym sanrm test yaptm negatf ovulasyon testi valla bende anlamadm cok karısıkmş bu isler 19nisandı adetm netten durmdan bseyler arastyorm:)
Vala sordum kullan dedi gebelik istiyosan dedi zararı yokmuş bunu yada folidoce bakalm alırım iksnden birini artkBu ilacı pkolular kullanıyor genelde siz doktora gittiniz mi
Hee anladım bende toz kullanıyorm 1 bucuk Aydr 3 kutu bitti. Insallah faydası olur ya hepimizeToz olan şase kuzum. Hap gibi olana da combi diyolar diye bilyorum..
Hayırlısı olur inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızVala sordum kullan dedi gebelik istiyosan dedi zararı yokmuş bunu yada folidoce bakalm alırım iksnden birini artk
Amin canm bgn kandl dua edelm birbimizeHayırlısı olur inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Edelim canım inşallahAmin canm bgn kandl dua edelm birbimize
Maşallah çok sevindim. Başka bi tedavi uyguladn mi ve başka bişeyler yaptın mı
Canım şase miydi seninki bide günlük ne kadar kullanıyodun aç mı tok mu?
Teşekkürler deneyeceğimtakibi yaparken ovulasyon testi kullandım. çok işime yaradı tavsiye ederim
TeSlm kizlar bnde bugun aldim ama hap seklinde olani.ikiside ayni mi.toz mu alsaydim acaba.bide adetin 15. Gunu bugun kullanmaya basliyim mi
Ayy inşallah bnde kalirim[/QUOTE][QUOinşallasevgiiii333, post: 46356680, member: 739743"]Günü fark etmiyor canım istediğin zaman kullanırsın bnde hap kullanmıştım ikinci ayda hamile kalmıştım
Te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?