- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 103
- 36
Bn sabah akşam bi tane içiyorum canım kilo kaybetme durumu olursa bi tane at dedi dr ama bnm kilomu dengede tuttu... rica ederim canım ne demek ...
bende iki gündür inofolic kullanmaya başladım sabah 2 akşam 2..yanlız kızlar ben bi su bardağına 2 poşet döküyorum sıkıntı olur mu ki
Bebek istiyorum dedim bunu verdisize niçin verdi doktor acaba bende 2 ye cıkarmayı dusunuyorum dogrusu ama dıger adet gunumun bıtımınde klomen kullanmamı soyledı doktor
Bebek istiyorum dedim bunu verdi
canım bişey sormak istiyorum.. benim pkom yok sadece prolaktin yüksek olduğu için doktor dostinex başladı oda çok yüksek değil 39 du en son... 4 aydır deniyorum hamileliği .... infolic almalı mıyım sence doktor söylemeden?? normalde 2 hjaftadır günlük folbiol alıyorumm ikisininde görevi aynı mı??Ne için verdi canım dr sana onu bnde kullanıyorum
Canım inofolic te inozitol denilen ek bir madde var yumurtalığın işleyişini düzenleyen geliştiren bi madde bu. Folbiol den farkı bu tatlım..canım bişey sormak istiyorum.. benim pkom yok sadece prolaktin yüksek olduğu için doktor dostinex başladı oda çok yüksek değil 39 du en son... 4 aydır deniyorum hamileliği .... infolic almalı mıyım sence doktor söylemeden?? normalde 2 hjaftadır günlük folbiol alıyorumm ikisininde görevi aynı mı??
Sağol canım doktor vermedi yinede alayım mı yoksa sorayım mı? Bende pko yok bu aradaCanım inofolic te inozitol denilen ek bir madde var yumurtalığın işleyişini düzenleyen geliştiren bi madde bu. Folbiol den farkı bu tatlım..
Tatlım sen doktoruna danış istersen. Yumurtlaman oluyo mu her ay biliyor musun takip yaptırdın mı ?Sağol canım doktor vermedi yinede alayım mı yoksa sorayım mı? Bende pko yok bu arada
Canım ovulasyon testi yapıyorum her ay ve çift çizgi görüyorum. En son gen ay alttan muayene olduğumda doktor 16 mm yumurtanvar dedi bi iki güne çatlar dedi ertesi gün kasık ağrım falan oldu çatladı galiba ama onun dışında her ay yumurta takibi yaptırmadımTatlım sen doktoruna danış istersen. Yumurtlaman oluyo mu her ay biliyor musun takip yaptırdın mı ?
Canım ovulasyon testi yapıyorum her ay ve çift çizgi görüyorum. En son gen ay alttan muayene olduğumda doktor 16 mm yumurtanvar dedi bi iki güne çatlar dedi ertesi gün kasık ağrım falan oldu çatladı galiba ama onun dışında her ay yumurta takibi yaptırmadım
Parası önemli değil canım benim için önemli olan işe yaramasıCanım herhangi bi sorun olcağını düşünmüyorum inofolici kullanmanın. Ben de doktoruma sormadım ama dayım aile hekimi kullansam bişey olur mu dedim o bana folbiol yazıyodu hep. İnofolici devlet karşılamıyo o yüzden folbiol yazıyorum demişti. Bende şuan inofolice başladım..
Sor tatlım da bi sakıncası yokturParası önemli değil canım benim için önemli olan işe yaramasıbende perşembe doktora sorcam ondan yazdırayım.
Sağol canım yarın kontrol var giderim bi sorarım yumurtama da bakacaktı zatenTatlım
Sor tatlım da bi sakıncası yokturhatta ben kullanmaya başlayınca bağlantılı mı bilmiyorum 2 kilo verdim insülin direncini etkilediğini okumuştum
Yarınki kontrolde neler söylicek bakalım doktorun. Hayırlı güzel haberler verirsin bize inşallah tatlımSağol canım yarın kontrol var giderim bi sorarım yumurtama da bakacaktı zaten
Mrb doktorunuz ne dedi acaba merak ettim:) bende bebiş istyorum daha 4 aylık evlym doktora henuz gtmedm acaba alsam mı ilacıYarınki kontrolde neler söylicek bakalım doktorun. Hayırlı güzel haberler verirsin bize inşallah tatlım
Bu ilacı pkolular kullanıyor genelde siz doktora gittiniz miMrb doktorunuz ne dedi acaba merak ettim:) bende bebiş istyorum daha 4 aylık evlym doktora henuz gtmedm acaba alsam mı ilacı
slm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?