Canım ilacın faydası oldumu sanamerhaba ben 35 yaşındayım, bu ay doktorumu değiştirdim, yeni doktorum inofolic verdi, sabah akşam suda eriterek içmem gerekiyormuş, aynı zamanda yumurta takibi yapıyor. İnşallah işe yarar, Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin
Mrb cnm bna doktor yazmadı ben kendm aldm 10 gundur kullaanıyorum aadet donemi dahil baaya arastrdm herkes memnun hiç kötü bsy duymadm ve zararı yokmş bakalm gelşmeleri yazarm:)Merhabalar arkadaslar .. Bu inofoligi ne kac gün kullaniyorsunuz ?? Bana doktor yazmadan alsam olur mu ki ?
Tesekkur ederim canim cevanin icin. Peki gereken gün sayisi var mi ? Devamli kullanilacak mi orasini anlayamadim ?Mrb cnm bna doktor yazmadı ben kendm aldm 10 gundur kullaanıyorum aadet donemi dahil baaya arastrdm herkes memnun hiç kötü bsy duymadm ve zararı yokmş bakalm gelşmeleri yazarm:)
Canim hamile kalabildin mi ? Merak ettim. Etki etti mi ilac ?anladım canım ben toz olanını aldım günde 1 tane içiyorum az mı acaba normalde sebepsiz inferlite bizim ki sorunumuz yok şukür
Yok canım hamile kalamadimCanim hamile kalabildin mi ? Merak ettim. Etki etti mi ilac ?
Bende sadece yumurtalillarimda tembellik var .. Pko dedi ama kist yok.. Gec adet oluyordm sadece.. Bende alsam mi acaba etkili oldugunu yazmis arkadaslar cogu hamile kalmis ..İlaç hamileye etkili değildi kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyor..herhangi bir rahatsızlığın varsa yumurtan iyise De tutunmuyor..benim prolaktin sorunum var mesala..
Hâlâ kullaniyor peki canim ? Tavsiye eder misin ?Yok canım hamile kalamadim
Ben gunde 1 paket içiyorum bende pko var zaten seker falanda cktı tozunu kullanıyorum dedgm gbi epey arastrdm inş faydasnı gorurum bi süre kullanmyı dusunuyorum hem gebelik dusunen adaylar için folik asit kullanımı sartmış bund da hem folik asit hem insülin düzenleyici var umudumz bund bklm:)Tesekkur ederim canim cevanin icin. Peki gereken gün sayisi var mi ? Devamli kullanilacak mi orasini anlayamadim ?
Hâlâ kullaniyor peki canim ? Tavsiye eder misin ?
Benim doktor tabidir etmedi bende geç adet oluyorum ..ben de başladım 15 günden beri kullanıyorum ..ama en az 3 ay kullanmayı tavsiye ediyorlarBende sadece yumurtalillarimda tembellik var .. Pko dedi ama kist yok.. Gec adet oluyordm sadece.. Bende alsam mi acaba etkili oldugunu yazmis arkadaslar cogu hamile kalmis ..
Bende alayim o zaman insallah faydasini goruruz. Herseyden umutlaniyoruz bakali ne zaman olacak :)Ben gunde 1 paket içiyorum bende pko var zaten seker falanda cktı tozunu kullanıyorum dedgm gbi epey arastrdm inş faydasnı gorurum bi süre kullanmyı dusunuyorum hem gebelik dusunen adaylar için folik asit kullanımı sartmış bund da hem folik asit hem insülin düzenleyici var umudumz bund bklm:)
Cok umutlaniyorum herseyde sonra bi bakmisim yine kirmizilar :) ilk baslarda cok uzuluyordm ama aliştim simdi :) ama hasreti gittikce artiyor :))Benim doktor tabidir etmedi bende geç adet oluyorum ..ben de başladım 15 günden beri kullanıyorum ..ama en az 3 ay kullanmayı tavsiye ediyorlar
Benim bir senedir olmuyor hayirlisi olsun bakalim :)yoo bıraktım canım
Benim bir senedir olmuyor hayirlisi olsun bakalim :)
Anladim canim . bende kac doktora gittim bir sene icinde hepsi birsey yok gebe kalabilirsin dedi ama pko varmis.. Acikcasi zamani var Rabbim ol diyecekbenimde canım sebepsiz infertilite 15 aydır olmuyor bende bıraktım artık bayram da tatil dönüşü aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Anladim canim . bende kac doktora gittim bir sene icinde hepsi birsey yok gebe kalabilirsin dedi ama pko varmis.. Acikcasi zamani var Rabbim ol diyecek
Benimki duzensizdi canim. Gerci duzenliydi de korunmayi birakinca duzensizlesti 15 20 gun gecikiyordu. Simdi duzene girdiBana kimse pko var demedi belirtileri neler acaba adetlerim düzenli felan böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?