- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Ozelden yazdim canim bak birVe adetim bazen 35 gün de 1 bazen 28 günde 1 oluyor o yüzden kafam karışıyor
Adetimin ilk günü kullanmaya başladım sabah aç karnına 1 bardak su ile kullandım Allah'a binlerce kez şükürler olsun hamile kaldım ama ilaç kullanırken dualarımı da eksik etmedim Hz Zekeriya'nın duasını sürekli okudum. Rabbim hayırlısıyla sana ve isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallahPrison durumunun aynisini ben yasiyorum adetlerim cok duzenliydi normalde ama cocuk istedigimden beri gecikmeye basladi altinci ayimda yani bu ay dr gittim bu ilaci verdi uc gundur kullaniyorum sana sorum bu ilaci adetinin kacinci gunu kullandin ve kac kutu kullandin
Adetimin ilk günü kullanmaya başladım sabah aç karnına 1 bardak su ile kullandım Allah'a binlerce kez şükürler olsun hamile kaldım ama ilaç kullanırken dualarımı da eksik etmedim Hz Zekeriya'nın duasını sürekli okudum. Rabbim hayırlısıyla sana ve isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah
Ben 24.75 e alıyorum bu fiyat farkı nedenCanım 32.75 tl sgk karsılamıyor
1 ay kullandımKaç ay kullandınız peki
Hemen etki göstermiş demekki1 ay kullandım
İnofolic le birlikte ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ediyorumKizlar selam.bnde polikistik over hastasiyim ve regl olamama sorunum war.tarlusalsiz olmuyorum resmen.inofolic combiye baslatti doktorum ve glukofen aliyorum.sizce faydasj olur mu???inofoligin reglimin gelmesine??benim durumumda olan war mi??????
İnofolic le birlikte ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ediyorum
Saati saatine yapacaksın testi ve su alımına dikkat ediversin.oruç tutuyorsan bu testi yapmak daha garanti oluyor.nasıl olsa sıvı tüketimi yok.ilk idrarla yapmayacaksın .mesalaAldim cnm.laboquick diye bi marka.ama ya ben beceremedim.yada ne biliyim.hic cikmadi 2.czgi
Ins bende tabi cok dua ediyirum 41 yasin hacet duasi hatta tek basima 4444 selavati tafriciyr bile okudum Allah kabul eder ins tabi meyrem suresi var muhammet sureleride cabasi Allah im tum isteyenlere ve bana tez zamnda nasip etsin adetime dort gun var sabirsizlikla bekliyorumAdetimin ilk günü kullanmaya başladım sabah aç karnına 1 bardak su ile kullandım Allah'a binlerce kez şükürler olsun hamile kaldım ama ilaç kullanırken dualarımı da eksik etmedim Hz Zekeriya'nın duasını sürekli okudum. Rabbim hayırlısıyla sana ve isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah
Glikofen ne içinKizlar selam.bnde polikistik over hastasiyim ve regl olamama sorunum war.tarlusalsiz olmuyorum resmen.inofolic combiye baslatti doktorum ve glukofen aliyorum.sizce faydasj olur mu???inofoligin reglimin gelmesine??benim durumumda olan war mi??????
Glikofen ne için
canım sennle aynı polikstk sorunlarını yaşıyrmKizlar selam.bnde polikistik over hastasiyim ve regl olamama sorunum war.tarlusalsiz olmuyorum resmen.inofolic combiye baslatti doktorum ve glukofen aliyorum.sizce faydasj olur mu???inofoligin reglimin gelmesine??benim durumumda olan war mi??????
canım sennle aynı polikstk sorunlarını yaşıyrminfolic nedr bana biraz yardmcı olur musun yarn hemen alıcam ben de??? eczaneden ne diye istym???6 yıldr aşılama ,tedavi, kür, denemdğm kalmdı.ilk defa duydum infolic ilacını.
canım sennle aynı polikstk sorunlarını yaşıyrminfolic nedr bana biraz yardmcı olur musun yarn hemen alıcam ben de??? eczaneden ne diye istym???6 yıldr aşılama ,tedavi, kür, denemdğm kalmdı.ilk defa duydum infolic ilacını.
diyorum ya 6 yıldır gitmediğim doktor kalmadı ve ilk defa duyuyorumMeraba cnm.canim inofolic biz pkolulara cok iyi gelen bi ilac.duzenliyor hormonlari.pko sorunu olmayanlara bile veriyor doktorlar.ama bizim icin daha iyi.nasil yani???asilama olmussun doktorun dana hicmi solemedi bu ilaci yuh diyorum ona..
canım şase veya combı farkı nedr????? hangisi daha yayrlı???en yararlısı hangisyse onu alır gariban eşimNetten arastirsan daha aciklayici yazar bak.nete inofolic şase yaz.arastir.baya hamile kalan war pkolu olup biz gbi..alirkende inofolic şase diye alcaksin.24lira sanirim.suan.ama bi hafta gidiyor iste dayanmiyorben inofolic combi kullaniom
Selam canım bende 7 yıldır bebek ozlemindeyim.tedavi aşılama vs vs aynı senin gibi cok sey denedim. Bu ilacı duydum geçen hafta aldım tam kullanmaya baslicaktim istanbul da bi doktor duydum 3 gun randevu almaya uğraştım sonunda aldım carsam gidicem nasipse bakalım ne diyecek .ona göre ya bu ay yada gelecek ay b aslicam.canım şase veya combı farkı nedr????? hangisi daha yayrlı???en yararlısı hangisyse onu alır gariban eşimzavallım diyor yeter ki olsun
canım benim yaa inş anne olrzSelam canım bende 7 yıldır bebek ozlemindeyim.tedavi aşılama vs vs aynı senin gibi cok sey denedim. Bu ilacı duydum geçen hafta aldım tam kullanmaya baslicaktim istanbul da bi doktor duydum 3 gun randevu almaya uğraştım sonunda aldım carsam gidicem nasipse bakalım ne diyecek .ona göre ya bu ay yada gelecek ay b aslicam.
Bu arada pre-speed jele bi arastir onuda aldım . Yumurtlama takibi olursa şifa niyetine onuda kullancam. Benim hikayem bu canim.
Inşallah tüm hasret çeken kadınlar evlatlarına kavussun Aminñ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?