inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Rabbim sabır versin canım en kısa zmanda bebeğine kavuşursun inşallah . Bende istanbuldayim. Bulduğunuz doktor hangi semtte acaba

canım benim yaa inş anne olrz senn sorunun neydi??? benim pkoluyum.bu ilacı alıcam ramazan bi bitsin alıcam ve en az 6 ay kullanıcam....

Allah razı olsun canım sebebsiz infertili sorun buymuş burdan kadar çok pko lu arkadaşım hamile kaldi ki hepsi hemde benim adetler 28 günü asla geçmez ama olmayınca olmuyo pkoluyum diye sakin olalı uzulme ben 33 eşim 34 onun morfoloji sorunu da vardı keçi boynuzu arisutu destek yapıyoruz 2 aydır.iste böyle canim Allah bizi de bebeklerimizden yana gul dursun inşallah canım.

Rabbim sabır versin canım en kısa zmanda bebeğine kavuşursun inşallah . Bende istanbuldayim. Bulduğunuz doktor hangi semtte acaba
Sağ ol canim Allah razı olsun .ben bayrambasadayim ama dediği doktor için 1 ay uğraştım randevuya hatta benimle aynı topicdeki arkadasimada hemen haber verdim oda aldı ikimizede gitcez insaĺah .bezmialem yar.opr.dr.nilay karaca sadece infertilite bölümüyle ilgileniyor ala bilir ve gidebilirsin mutlaka git canim .Senin de sifan için dua ediyorum inşallah sende evladının kokusuna sesine guluslerine kavuştursun.saglicakla kal canım.

Mesajına çok duygulndim canım ya rabbim isteyen herkese evlat hasretiyle yanıp tutusanlara hemencecik versin inşallah .Bende pkoluyum cnm benimki çık erken 11 ay oldu ama yaşım da küçük değil olsun istiyorum. Ben Ümraniyedeyim. Hastane Bayrampaşa da mı acaba

Netten arastirsan daha aciklayici yazar bak.nete inofolic şase yaz.arastir.baya hamile kalan war pkolu olup biz gbi..alirkende inofolic şase diye alcaksin.24lira sanirim.suan.ama bi hafta gidiyor iste dayanmiyor ben inofolic combi kullaniom
Inofolic Combi diye eczaneden iste. Kapsül ve toz diye cesitleri var. Biraz pahalı ama cok faydali ilac

Kizlar selam.bende polikistik overim.doktorum bana inofolic combi verdi sabah aksam tok.yaa kafama takildi toz olani daha mi etkili yaaaa?????

Aranizda polikistik over olup adetleri gelmeyenler warmi???inofolic sasemi yoksa combi mi????inofoligin hangisi sayesinde hamile kaldiniz pkoyken?

Canim her birimiz farklı imtihandayiz. Derdimizi veren Allah sifamizda onda elhamdulillah hiç sıkılma erken yada geç diye bisi menopoza kadar yolu var sen en iyisini yapmışsın erkenden başlamakla .Allah işini kolaylastirp hayirla tamamlasin inşallah canım. Hastane aksaray vatan cad.çok yakın .eye gitmeye niyet edersen T lf veririm 182 den alınmıyor randevusu.

Ken etkili Zaman'ı aç karnına olduğu söylenir bende bu şekilde uyguluyorum.
En etkili ac karna canim ben saati saatine ac karna ictim sabah aksam yaninda hergece sahurda iki tane kuru incir yedim ovulasyin testinde 12.gun cift cizgiyi yakaladim normalde klomen haricinde yumurtaliklarim catlamiyordu

En etkili ac karna canim ben saati saatine ac karna ictim sabah aksam yaninda hergece sahurda iki tane kuru incir yedim ovulasyin testinde 12.gun cift cizgiyi yakaladim normalde klomen haricinde yumurtaliklarim catlamiyordu

Sen inofolic sase mi iciyosun cnm?o ac iciliyo ama combi tok iciliyor.ins faydasi olur yaaa hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…