Çok teşekkür ederim canım
Normalde düzenliydi ama çocuk istediğimizden itibaren hep geç oldu hemen hemen her ay hamile miyim diye düşündüm hep üzüldüm ama Rabbime şükür sonunda nasip etti inşallah sana da isteyen diğer kardeşlerime de nasip eder inanın hepiniz için dua ediyorum ben o sıkıntıyı yaşadığım için duygularınızı çok iyi anlıyorum Allaha emanet ol kardeşim
Teşekkür ederim canım inofolic zaten folik asit olduğu için ekstra folik asiye ihtiyaç yok sanırım[/QUOTE]mrb bende bu ay deneyeyim diyorum ama folik asitle kullanılabilirmi acaba bilgin varmı canım
bebeğin hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Merhabalar doktor tavsiye etmeden de içilebilir mi bende 6 aydır hamile kalmak istiyorum doktorum bişey demedi adettende yeni çıktım alıp içsem sorun olur mu acaba yumurtaliklarim çok iyi ama miyomum varBeeeeennn beeeennn, tabi önce Allahın izniyle inofolic kullandığım ay hamile kaldım, 1 yıllık evliyiz ve beş ay denedik olmadı, akıntı şikayetiyle kadın doğumcuya gittim, sohbet ederken hamile kalmak istiyorum dedim, o da inofolic verdi, kullandım. O ay adet olmadım hamile kaldığım da aklıma gelmiyor, saf saf aynı doktora gidip adet söktürücü yazmasını istedim, yine de ultrasondan bakalım dedi, bi de ne görsün, beşşşşş haftalık hamileyimmm :) direk kesemi gördü...
Velhasıl kelam kullanmakta fayda var.
İnşallah işine yarar. Allah'ım aratmadın bebek sahibi olmayı..
Prison durumunun aynisini ben yasiyorum adetlerim cok duzenliydi normalde ama cocuk istedigimden beri gecikmeye basladi altinci ayimda yani bu ay dr gittim bu ilaci verdi uc gundur kullaniyorum sana sorum bu ilaci adetinin kacinci gunu kullandin ve kac kutu kullandinÇok teşekkür ederim canım
Normalde düzenliydi ama çocuk istediğimizden itibaren hep geç oldu hemen hemen her ay hamile miyim diye düşündüm hep üzüldüm ama Rabbime şükür sonunda nasip etti inşallah sana da isteyen diğer kardeşlerime de nasip eder inanın hepiniz için dua ediyorum ben o sıkıntıyı yaşadığım için duygularınızı çok iyi anlıyorum Allaha emanet ol kardeşim
Nasil kullanfin peki canim ?, bende bu ay basladim sabah aksam iciyorum yumurtlama günüme biter sanirim ..Kızlar 1 aydır inofolic içiyorum bakalım ne olcak yazarım sizlere etkilerini
Ben geçen ayın 12.günü döngümün sabah akşam 1paket aç karnına içtim.adet oldum adet olunca sabah akşam 2pakrt günde toplam 4paket kullanıyorum şuan 10.günümdeyim yumurta akıntım gelmeye başladı..Nasil kullanfin peki canim ?, bende bu ay basladim sabah aksam iciyorum yumurtlama günüme biter sanirim ..
Adet döngünün kaçıncı günündesinKızlar bende başladım 2 gün oldu sonucu yazarım bakalım ne olacak
Adetim biteli 15 gün oldu adetliykenmi içilmeli kafam karşıtı şimdi ne kadar süre icilmeliAdet döngünün kaçıncı günündesin
Bana herkes adetinin birinci gunu basla diye tavsiye etti bende adetimin birinci gunu kostur kostur ilaci aldim.Adetim biteli 15 gün oldu adetliykenmi içilmeli kafam karşıtı şimdi ne kadar süre icilmeli
Ymurtlayana kadar icebilirsin diye biliyorum ben sabah 1 aksam 1 iciyorum bu ay fayda etmezse diger ay 2 2 nasıl anlatım yumurtlayacagimi ilk hamileliğim olucak bilmiyorum
Nasil peki
Nasıl anlarım yumurtlayacagimi ilk hamileliğim olucak ondan dolayı bilmiyorumYmurtlayana kadar icebilirsin diye biliyorum ben sabah 1 aksam 1 iciyorum bu ay fayda etmezse diger ay 2 2 icicem
Ovulasyon testi kullanmani tavsiye ediyorum sana bende bu ay baslayacagim
Benimde ilk hamileligim olacak insallah. Ovulasyon testi kullanirsan en azindan ne zaman yumurtladigini bilirsin ilacida oylelikle kesersinOvulasyon testi kullanmani tavsiye ediyorum sana bende bu ay baslayacagim
Ya güleceksin belki ama ovulasyonunda ne olduğunu bilmiyorum kendimi şuan saf hissttim:))Ovulasyon testi kullanmani tavsiye ediyorum sana bende bu ay baslayacagim
Ve adetim bazen 35 gün de 1 bazen 28 günde 1 oluyor o yüzden kafam karışıyorBenimde ilk hamileligim olacak insallah. Ovulasyon testi kullanirsan en azindan ne zaman yumurtladigini bilirsin ilacida oylelikle kesersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?