inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Saol cnm benim Allah razi olsun

mrb bende bu ay deneyeyim diyorum ama folik asitle kullanılabilirmi acaba bilgin varmı canım
bebeğin hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim canım inofolic zaten folik asit olduğu için ekstra folik asiye ihtiyaç yok sanırım[/QUOTE]
tamam canım teşekkür ederim

Merhabalar doktor tavsiye etmeden de içilebilir mi bende 6 aydır hamile kalmak istiyorum doktorum bişey demedi adettende yeni çıktım alıp içsem sorun olur mu acaba yumurtaliklarim çok iyi ama miyomum var

Prison durumunun aynisini ben yasiyorum adetlerim cok duzenliydi normalde ama cocuk istedigimden beri gecikmeye basladi altinci ayimda yani bu ay dr gittim bu ilaci verdi uc gundur kullaniyorum sana sorum bu ilaci adetinin kacinci gunu kullandin ve kac kutu kullandin

Nasil kullanfin peki canim ?, bende bu ay basladim sabah aksam iciyorum yumurtlama günüme biter sanirim ..
Ben geçen ayın 12.günü döngümün sabah akşam 1paket aç karnına içtim.adet oldum adet olunca sabah akşam 2pakrt günde toplam 4paket kullanıyorum şuan 10.günümdeyim yumurta akıntım gelmeye başladı..

Merhaba arkadaslar bende inofolic toz a baslayali 3 gun oldu pko luyum adetimle birlikte basladim yum a kadar devam insallah herkesten cok olumlu sonuclar duyuyorum insallah bu ay bekledigimiz haberi aliriz . Stres yapmayin sakin olun kafayada takmayin herseyi akisina birakin ki vucudunuz zemin hazirlasin bebislere :)

Ymurtlayana kadar icebilirsin diye biliyorum ben sabah 1 aksam 1 iciyorum bu ay fayda etmezse diger ay 2 2 icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…