inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

İnsaallah canim benim toz ben eczacima getirttim hangisi daha etkiliyse onu getirt dedim oda toz olanini getirtmis memnunda kaldim

Banada doktorum combi verdi toz vermedi nedense yaaa..nyse icelim bakalim.sen kullanali nekadar oldu cnm?seninde mi adetin olmuyor?

Eklentiler

• 20160616_184159.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar benim de adetim düEnsizdi birde prolaktin hormonum yüksek.onun için de ilaç içiyorum birde .inofolic ke 11.gün çift çizgi gördüm 12.gün silikleşti.yumırta akıntım da çok yoğun geldi.o günlerde .26.gün de adet oldum.

Prolaktin ilacinin adi ne cnm.bnde troid icin iciom sabah ac karna gunde 1kere.sende mi ilacsiz adet olamazdin?toz inofolic mi kullaniyosun?nekadardir kullaniyosun?

canlar ya benim kafam karıştı???? yarın eczaneye gdp alcam... infolic şase mi,infolic combi mi, hangisi daha iyi??? aralarındaki fark nedir????? bir sorum daha olacak: hani şu folik asit diye folbiol mudr nedr bi ilaç var.o ilaçla bu ilaçlar ayrı ilaçlar mı etken olarak????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…