inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Inofolic Combi diye eczaneden iste. Kapsül ve toz diye cesitleri var. Biraz pahalı ama cok faydali ilac
Yanlis alinti yapmisin cnmbende arkadasa onu tarif ediodum hehehe.sende kullaniyomusun inofolic??
canlar ya benim kafam karıştı???? yarın eczaneye gdp alcam... infolic şase mi,infolic combi mi, hangisi daha iyi??? aralarındaki fark nedir????? bir sorum daha olacak: hani şu folik asit diye folbiol mudr nedr bi ilaç var.o ilaçla bu ilaçlar ayrı ilaçlar mı etken olarak????

Son düzenleme:

Tabiki folbiolle ayni diiller cnm.inofolic combi ve inofolic şase pkolular icin.ama pko olmayanlarda kullanabilir.ben combi kullaniyorum doktorum bana onu yazdi.tozdan daha etkilimi diye sormadim acikcasi?bana onu uygun gordu demekki

Tabiki folbiolle ayni diiller cnm.inofolic combi ve inofolic şase pkolular icin.ama pko olmayanlarda kullanabilir.ben combi kullaniyorum doktorum bana onu yazdi.tozdan daha etkilimi diye sormadim acikcasi?bana onu uygun gordu demekki
e ben hangisini kullansam ya???? ilk sen bana şase istet demştn :) ikisnn fiyatı aynı mı???fark var mı acaba???

e ben hangisini kullansam ya???? ilk sen bana şase istet demştn :) ikisnn fiyatı aynı mı???fark var mı acaba???

Aaa olemi demistim:) demisimdir cnm.ayni diil cnm combi 32.75 şase 24 kusurlu bisey.sase 1 hafta gidio combi 10gun gdio.ikisi ayni hesaba gelio aslinda fiyat olarak.sen bilirsin cnm.ikiside ayni islevi goruo aslinda ama sase ac karna combi tok

Aaa olemi demistim:) demisimdir cnm.ayni diil cnm combi 32.75 şase 24 kusurlu bisey.sase 1 hafta gidio combi 10gun gdio.ikisi ayni hesaba gelio aslinda fiyat olarak.sen bilirsin cnm.ikiside ayni islevi goruo aslinda ama sase ac karna combi tok
dedim hangisi paahalıysa onu alayım,daha işe yarar belki :) artık yapmadığımız saçmalk kalmadı çareszlkten :)

Sen bilirsin cnim.combi ayda 3 kutu gdiyor.ben sabah aksam tok aliyorum.ama sase bihaftada bitio gunde 4poset iciliyo ac karna.
ilk sayfadan okumaya başladım da kimse belirtmemiş şase ya da combi diye.... keşke belirtselerdi ya ama hep toz olandan bahsetmişler...

Slm kizlar pko degilim gec yumurtluyorum dr bana inofolic verdi bi kutu bitti yarin adet olcam test yaptim negatif yani hamile degilim bu ay dr gitmicem o yuzden drye soramicam acaba inofolici kullanmaya devam edeyim mi

Slm kizlar pko degilim gec yumurtluyorum dr bana inofolic verdi bi kutu bitti yarin adet olcam test yaptim negatif yani hamile degilim bu ay dr gitmicem o yuzden drye soramicam acaba inofolici kullanmaya devam edeyim mi
Evet devam.adet gününde bile iciliyor.hatta hamile olsan bile ilk 3 ay folik asit mecburi

Adetimin 10. Gunu drye gittim yumurta goremedigi icin pko sanip verdi sonra 14 gun gittim 16 mm yumurta gordu sonra 18 20mm olup kendiliginden catladi herseyin yolinda old soledi bu surece uc dort gun ust uste iski onerdi uyguladik ama malesef yarini bile beklemeden bugun kirmizilar gorundu aslinda drye gidip gitmemekte kararsizim ilaci bi kutu daha aldim bakalim hayiisi

Kızlar 10 aylık evliyim 8 aydır falan bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittim hiç bi sıkıntı yok diyor yumurtalıklarda ve rahmime baktı hiç sorun yok ama neden hamile kalamıyorum anlamıyorum üstelik ovulasyon günümü takip ediyorum o güne denk getiriyoruz ama yine yok doktor önermedi ama inofolic ı kendim alıp kullanabilir miyim acaba kafam karışık yardım lütfen

Can'ım bende senin gibiydim 12.günü gittim yok yumurtan pko vR küçük küçük dedi.ben de içmeye başladım inofolic i sen gibi.adet oldum adet sürecimde sabah 2 akşam 2 kullandım ki yumırta gelişsin diye.12.günü çatladı yumurtam bu defa.26.gün adet oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…