canim dr mu dedi iki iki ic diye ben gundr bi kapsul aliyorum recetede gunde en fazla iki doz alinir yazyorda ondan sordum gunde dört doz fazla degilmiCan'ım bende senin gibiydim 12.günü gittim yok yumurtan pko vR küçük küçük dedi.ben de içmeye başladım inofolic i sen gibi.adet oldum adet sürecimde sabah 2 akşam 2 kullandım ki yumırta gelişsin diye.12.günü çatladı yumurtam bu defa.26.gün adet oldum .
canim dr mu dedi iki iki ic diye ben gundr bi kapsul aliyorum recetede gunde en fazla iki doz alinir yazyorda ondan sordum gunde dört doz fazla degilmi[/QUOTEher her doktor inofolic önermiyor Can'ım.
Tozmu yoksa kapsul müBende pko luyum.3 yıldır bebis istiyoruz olmadı.ilk 1.5 yıl bizi beklettiler hafif düzeyli pko sun kendiliğinden olur diye.adetlerim bazen düzensiz genelde düzenli.5 defa klomen tedavisi uygulandı olmadı.artık tüp bebeğe kesin karar verdik.doktorum geçen ay inofolik önerdi sabah akşam 2 ser tane aç karın ile diye.3 haftadır içiyorum bende.tüp bebeğe başlamadan yumurta kaliteni arttırır dedi.
Toz verdiTozmu yoksa kapsul mü
Sabah 2 -akşam 2 toz mu içiyon? Dozu cok olmazmi böyle? Dr niye böyle dediki. ? Herhangi bir durummu var?Toz verdi
Sabah 2 -akşam 2 toz mu içiyon? Dozu cok olmazmi böyle? Dr niye böyle dediki. ? Herhangi bir durummu var?
Sabah 1, akşam 1Canim toz kullananlarda normali o zaten.sabah 2 poset aksam 2 poset.sen nasil iciyosun ki???
TozSabah 1, akşam 1
Sabah 1, akşam 1
Daha önce kist vardı. Ama soğan kürü yaptıktan sonra hic kontrole gitmedim. Son durum ne bilmiyorum. Dr sadece folik asit kullan demişti. Kullanış prospektüste demiştiPkosun dimi cnim sende?1 poset az gelir canim.doktorlar hep 2 poset diyor ya
Daha önce kist vardı. Ama soğan kürü yaptıktan sonra hic kontrole gitmedim. Son durum ne bilmiyorum. Dr sadece folik asit kullan demişti. Kullanış prospektüste demişti
Herhangi bi durum derken pko var işte bende.geçen yıl 1 ay kadar kullanmış idim bıraktım şimdi gittiğim doktor.2-3 aya etki eder dedi.bende anlamadım yunurta kalitesi artar dedi.ki biz zaten tüp bebeğe karar verdik iğneler ile zaten yumurtalar geliştirilecek neden gerek duydu anlamadım.Sabah 2 -akşam 2 toz mu içiyon? Dozu cok olmazmi böyle? Dr niye böyle dediki. ? Herhangi bir durummu var?
Herhangi bi durum derken pko var işte bende.geçen yıl 1 ay kadar kullanmış idim bıraktım şimdi gittiğim doktor.2-3 aya etki eder dedi.bende anlamadım yunurta kalitesi artar dedi.ki biz zaten tüp bebeğe karar verdik iğneler ile zaten yumurtalar geliştirilecek neden gerek duydu anlamadım.
Bide geçen yıl gittiğim doktor günde1 paket vermiş idi bana ondan mı etki etmedi acaba.inofolik ile hamile kalanHerhangi bi durum derken pko var işte bende.geçen yıl 1 ay kadar kullanmış idim bıraktım şimdi gittiğim doktor.2-3 aya etki eder dedi.bende anlamadım yunurta kalitesi artar dedi.ki biz zaten tüp bebeğe karar verdik iğneler ile zaten yumurtalar geliştirilecek neden gerek duydu anlamadım.
Bide geçen yıl gittiğim doktor günde1 paket vermiş idi bana ondan mı etki etmedi acaba.inofolik ile hamile kalan çok var.tüp bebeği bikac ay daha ertelesem mi.kafam karıştı şimdi
Ben geçen yıl1 ay kadar kullandım günde1 paket ondan mı bana etki etmedi acaba.ki bende aşırı düzensizlik yok.doğum kontrol hapı kullanmadım hic.hep soğan ve aslan pencesi kürü ile düzene soktum.Hatta posetlerin uzerinde de yazar cnim 2poset diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?