inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Ins bu onumuzdeki ay benimde gelir reglim kendiliginden 1 aydir kullaniorum inofolic combiyi bakalim

canim dr mu dedi iki iki ic diye ben gundr bi kapsul aliyorum recetede gunde en fazla iki doz alinir yazyorda ondan sordum gunde dört doz fazla degilmi

Bende pko luyum.3 yıldır bebis istiyoruz olmadı.ilk 1.5 yıl bizi beklettiler hafif düzeyli pko sun kendiliğinden olur diye.adetlerim bazen düzensiz genelde düzenli.5 defa klomen tedavisi uygulandı olmadı.artık tüp bebeğe kesin karar verdik.doktorum geçen ay inofolik önerdi sabah akşam 2 ser tane aç karın ile diye.3 haftadır içiyorum bende.tüp bebeğe başlamadan yumurta kaliteni arttırır dedi.

Tozmu yoksa kapsul mü

Sabah 2 -akşam 2 toz mu içiyon? Dozu cok olmazmi böyle? Dr niye böyle dediki. ? Herhangi bir durummu var?
Herhangi bi durum derken pko var işte bende.geçen yıl 1 ay kadar kullanmış idim bıraktım şimdi gittiğim doktor.2-3 aya etki eder dedi.bende anlamadım yunurta kalitesi artar dedi.ki biz zaten tüp bebeğe karar verdik iğneler ile zaten yumurtalar geliştirilecek neden gerek duydu anlamadım.

Olsun cnm sen gene al kullam cok faydali biz pkolulara bu inofolic

Bide geçen yıl gittiğim doktor günde1 paket vermiş idi bana ondan mı etki etmedi acaba.inofolik ile hamile kalan

Hatta posetlerin uzerinde de yazar cnim 2poset diye.
Ben geçen yıl1 ay kadar kullandım günde1 paket ondan mı bana etki etmedi acaba.ki bende aşırı düzensizlik yok.doğum kontrol hapı kullanmadım hic.hep soğan ve aslan pencesi kürü ile düzene soktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…