inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

İlac verdi kullanıyorum düşük engellemek için ama kanama yogun oldugu icin düşük olması %80 dedi bebegim kalp atışlarını bile dinlemedim daha en zoru ne biliyor musun bulup ta kaybetmek

İlac verdi kullanıyorum düşük engellemek için ama kanama yogun oldugu icin düşük olması %80 dedi bebegim kalp atışlarını bile dinlemedim daha en zoru ne biliyor musun bulup ta kaybetmek

Ins tutunur sana cnm uzulme.hemen umudunu kaybetme.aniden mi oldu kanaman

Evet canım aniden oldu bn agrı kesici kullanmıştım hamilelik öğrenmeden önce ondan şüpheleniyorum

Aynen cnm 18 haziranda oldum.asilamam tutmadi yani.19mayista tarlusal kullanarak regl oldum ama 18 haziranda asilama tutmayinca regl geldi.bu ayinda 19u 20si gibi bekledim ama gelmio hani ;((*
hmm aşılama sonrası kendiliğinden adet olman normal... hiçbir şey olmadan yapmadan adet oldun sandım canım herkes infolic şase kullanıyor sen de şase olanı kullan.infolic combi kullandğnı soylemştn bana. belki farklılık vardır bir yerde. bak infolic topiğini full okudum, iki ayrı topik. şase kullananlardan çoğunluk hamile kalmış.

Cnim doktorum bana combi yazdi.ne bileyim bilemedim

Geçen yıl bu Zaman'lar hamileliğim kalp atısı yok die sonlandı Bi yıldır denemelerimiz başarısız drlar hic bir sıkıntı yol diyor inofolic gerçekten gebe kalmaya yardımcı mı

Merhaba arkadaşlar bende eczaneden kendim alıp inofolik kullanmak istiyorum siz ne zaman basladiniz adet olunca mi belli bir kullanim zamani varmi yoksa vitamin olduğu icin fark etmiyor mu ? Bi de pko li olanlar sabah 2 aksam 2 kullaniyormus olmayanlar nasil kullaniyor acaba günde bi doz yeterli mi yoksa sabah 1 aksam 1 mi kullaniyo pko olmayanlar ? Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah

Adetin 1.gününden itibaren sabah 2 akşam 2 iç .aç karnına her İlgün aynı saat diliminde içmeye özen göster.doktor yazmasına gerek kalmadan içenibilirsin .yumurtan çatladığına emin olduğun Zaman 1 poşete düşürebilirsin

Öncelikle teşekkür ederim cevabınız icin. Sabah 2 aksam 2 fazla olmaz mi bana pko lular oyle iciyormus bende pko varmi yokmu bilmiyorum ama bi belirtisi yok adetlerim de duzenlidir cok şükür burda pko olmayanlar günde 1 kez ictiklerini yazmis bende sabah 1 aksam 1 icsem yeterli olur mu acaba bi de yumurtalarimizin catladigini nerden anlıyoruz akintidan mi doktora gitmiyorum ben şuan

Ovülasyon testi kullanman sana kolaylık sağlayacaktır .akıntı bazı aylarda olmayabilir.

Canım bende araştırdım gerçekten inofolic şase kullanan ve ilk aydan hamiş olan bi çok kişi duydum. Bemde bu ay adetin 3. Gününde başladım şimdi ikinci kutuya geçtim bakalım hayırlısı inşallah yarın doktor kontrolüm var bakalım yumoşlarım büyümüş mü

Canım doktor tavsiyesiyle başladım adetin 3. Günü ama belirli bi başlama günü yok sonuçta folik asit bu istediğin gün başla. Ve bende pko olmamasına rağmen verdi doktor bana hiç bi sakıncası yok dedi. İkinci kutuya geçtim dün sabah akşam bir çift içiyorum yani günde 4 tane ama benimki şase toz halinde

mrb :) canım sen de pkolu musun? ben 4 kutu aldım ama daha başlamadım.neyi bekliyorum onu da bilmiyorum :/ kaç yıllık evlisin ne tür tedavilerden aşamalardan geçtin?

mrb :) canım sen de pkolu musun? ben 4 kutu aldım ama daha başlamadım.neyi bekliyorum onu da bilmiyorum :/ kaç yıllık evlisin ne tür tedavilerden aşamalardan geçtin?
Yok canım bende pko yok ama doktor infolic vermekte bi sakınca görmedi. Bemce bi an önce içmeye başla yumurtlamam yakınlaştı benim kasıklarda ağrı yaptı demekki geliştiriyor gerçekten. Ben 10 aylık evliyim ve 7 aydır korunmuyorm hormon tahlillerimde normal eşiminkide normal. Geçen ay serophene adlı yumurta geliştirici bi ilaç verdi doktor ve çatlatma iğnesi verdi ama tutmadı bu ay yine aynı tedaviyi oluyorum 2 gün sonra yumurtlamam var bakalım bu ay tutacak mı? Sende ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…