- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.842
- 53
iki gündür hafifledi biraz ama yine de canım hiçbirşey istemiyor.gelmene çok sevindim kuzum nasılsın yeme içmende düzelme var mı hala kokuyor mu her şey sana gülüm
istifar falan oluyor mu canım?iki gündür hafifledi biraz ama yine de canım hiçbirşey istemiyor.
Merhaba kızlar bende inofolic combi kullanmaya başladım 2. Kutuyu bitirmek üzereyim inşallah bi yararını görürüz. İnşallah rabbim bi an önce anne olmayı bize de nasip ederBende inofolic combi bu ay kullanmaya basladim. Esimdede bende de bir sorun yok doktorum inofolic verdi hamile kalmaya yardimci oluyor diye
Artik bende guzel sonuc almak istiyorum. Hamile kalanlar bize guzel moral oluyor
Merhaba kızlar bende inofolic combi kullanmaya başladım 2. Kutuyu bitirmek üzereyim inşallah bi yararını görürüz. İnşallah rabbim bi an önce anne olmayı bize de nasip eder
İnofolic şase 24 lira . Maalesef sgk karsilamiyor reçetesiz kendiniz alabiliyosunuzkızlar merhaba. inofolic ne kadar ve sgk karşılıyor mu onu merak ettim. reçetesiz eczane verir mi?
İnofolic şase 24 lira . Maalesef sgk karsilamiyor reçetesiz kendiniz alabiliyosunuz
Toz da var hap kapsül de var ama hangisi daha iyi inofolic combi mi yoksa şase mi hiç bi fikrim yokşase toz oluyor değil mi. hapı var mı?
Toz da var hap kapsül de var ama hangisi daha iyi inofolic combi mi yoksa şase mi hiç bi fikrim yok
Evet şase toz oluyo hapıda var. Bana doktor hap verdi. Toz vermedişase toz oluyor değil mi. hapı var mı?
ilk bebeğim 18 ay sonra olmuştu. hafif düzeyde pko vardı bende. rahim filmi çekilmiştim falan hamile kalmıştım. 1 oğlum var 4 yaşına gelmek üzere. 2. yi düşünüyorum. yaz ayında ilk aydan hamile kaldım ama düşük oldu. 1-2 aydı deniyorum. daha erken biliyorum ama tekrar bir korku kapladı içimi bu ay. hemen olmayacak mı ilk gebeliğimdeki gibi diye aslında kararsızım ve biraz korkuyorum ama bi yandan da istiyorum.
bu ay inofolic e başlayayım diyorum. dr falan vermedi burdaki yorumlara dayanarak bunu düşündüm. reçetesiz alınıyor mu?
Evet canim toz olan . Cok araştırdım toz olanın daha etkili olduğunu duydum o yüzden toz kullanmıştım benşase toz oluyor değil mi. hapı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?