- 3 Ocak 2017
- 31
- 6
- 1
- 35
kizlar ilacin aslinda dozu eger pko var ise capsul olanini kullanacaksaniz sabah bir aksam bir ac karnina ama toz olani olacaksa sabah iki paket aksam 2 paket olcak.pko yok ise capsul olani sabah ac karnina 1 kez gunde aliyosunuz.toz olanini sabah 1 aksam 1 aliyosunuz ve duzenli kullaniyorsunuz.
cnm bende bugün kullanmaya başladım kapsül olarak günde kaç tane iç dedi doktorun? bana tok karnına 1 tane dediBende inofolic combi bu ay kullanmaya basladim. Esimdede bende de bir sorun yok doktorum inofolic verdi hamile kalmaya yardimci oluyor diye
Artik bende guzel sonuc almak istiyorum. Hamile kalanlar bize guzel moral oluyor
bende proko var doktorum kapsül verdi günde 1 tane tok yazıyokizlar ilacin aslinda dozu eger pko var ise capsul olanini kullanacaksaniz sabah bir aksam bir ac karnina ama toz olani olacaksa sabah iki paket aksam 2 paket olcak.pko yok ise capsul olani sabah ac karnina 1 kez gunde aliyosunuz.toz olanini sabah 1 aksam 1 aliyosunuz ve duzenli kullaniyorsunuz.
canim doktora gittim hamile degilim tarlusal verdi adet olmam icin klmen yazdi adetin 2 gunu basliycam sonra ilac bittince kontrole gidecem yumurta buyuklugune bakacak.bu arada inafolic yeterli devam etme dediCanım var mı bir gelişme? Regl odun mu? Ben hala regl olmadim. Herhangi bir hamilelik belirtisi de yok.
Bn bir bucuk kutu inofolic icip arkasindan hamile kaldim bildiğim kadarıyla yumurtaları kaliteli yapiyorMerhaba kızlar martta transferim olacak yarın bebe asprini ve inofolik combiye başlamammı söyledi doktorum sabah akşam. pko değilim rahimde sıvı birikmesi oluşmuştu opudan sonra o yüzden ertedik transferi. inofolik combi tam olaran ne işe yarıyor doktorum araç kullanıyordu tlf da konuştuk detayları soramadım
canim doktora gittim hamile degilim tarlusal verdi adet olmam icin klmen yazdi adetin 2 gunu basliycam sonra ilac bittince kontrole gidecem yumurta buyuklugune bakacak.bu arada inafolic yeterli devam etme dedi
Canım belki adet oluyorsun. Bat ne zamanarkadaslar benim adet olur gibi suanda kan gelio ilk üç gün pembe geldi suanda yoğun gelio infolic böyle sizlerdede kanama yapıomu ve neden öğle oluo yardımcı olursanız cok sevinicem
daha yeni bitti ayın onunda oldum cnmCanım belki adet oluyorsun. Bat ne zaman
Yani on altıncı günündesin ya yumurtlama zamanin ya da heveslendrmym ama yerleşme kanaması :)yani adet biteli suan 10 gün canım
Ne zamandır evlisin canım ve ne zamandır bebek düşünüyosunMerhaba kızlar martta transferim olacak yarın bebe asprini ve inofolik combiye başlamammı söyledi doktorum sabah akşam. pko değilim rahimde sıvı birikmesi oluşmuştu opudan sonra o yüzden ertedik transferi. inofolik combi tam olaran ne işe yarıyor doktorum araç kullanıyordu tlf da konuştuk detayları soramadım
canım kontorl gittiğimde hiç yumurta yoktu yani gebelik yok onu biliorum bügünde minik minik parça gelio yani adet gibiyim suan yarın doktor nediycek merak ediprumYani on altıncı günündesin ya yumurtlama zamanin ya da heveslendrmym ama yerleşme kanaması :)
Hmm o zaman bilmiyorum canım ama yine de belli olmazbana yazdıgı ilaç kar infolic combi gulukofen kan sulandırıcı ve diane35 hangisi yapıo bilmiorum
benimde kafam karıştı 9senedir tedavi görüorum böyle bişey yaşamadım henüzHmm o zaman bilmiyorum canım ama yine de belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?