inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Bn bir bucuk kutu inofolic icip arkasindan hamile kaldim bildiğim kadarıyla yumurtaları kaliteli yapiyor
Canım benim yumurtayla işim yokki geçen ay yumurtalar toplandı bu ay transfer olacağım insallah. bakarsın normall yolla hamile kalırım bende transfer beklerken :)) ama imkansız
yine Allah bilir doğrusunu

10 yıldır bebek için uğraşıyorum cnm 1 dış gebelik ve 1 düşüğüm var şimdi tüp bebek tedavisindeyim
(bu arada 1 oğlum var)
Aynı ben 1 kızım var.1 dış geblik 1 boş gebelik kızımdan önce bir düşük.2 kez tüp bebek denedim olmadı.geçen ay doğal yoldan hamile kaldım.darısıda sana inşallah

Aynı ben 1 kızım var.1 dış geblik 1 boş gebelik kızımdan önce bir düşük.2 kez tüp bebek denedim olmadı.geçen ay doğal yoldan hamile kaldım.darısıda sana inşallah
insallah ama benim tek tüpüm var oda çok açık değil normal yolla mucize olur. Allah kucagına almak nasip etsin bebeğini

Günaydın kızlar...
Bende 5 ay inofolik combi ve son ay da balık yağı kapsülü kullandım.artık hangisi etki etti bilmiyorum ya da allahın veresi geldi.neticede hamileyim.darısı isteyen herkese
Maşallah canım sağlıkla doğur inşallah. Sende ne gibi etkileri oldu inofolic in. İshal mide bulantısı falan yapmış mıydı

Yalnız hepinize balik yaği kullanmanızi tavsiye ederim.doğurganliğı arttırdığını duyduğum için kullanmiştım

Arkadaslar bir sorum olacaktı ınofolik kullananlara ; 2. Kutuya başladım bugun. kasiklarim şiş gibi ve kasiklarim ağrıyor belirgin bir yan etki sanırım sizlerde oldumu? Birde bunun sebebi ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…