inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Slm 2 subatta sol tüpümün alınması için ameliyat oldum. Genisleme sivi birikmesi vardı. Sivi birikmesi rahim filmi cekilirken verilen sivi biriktiği için oluşabilirmiş sıvı yokmuş. Genişleme varmış. Fakat doğuştan bağırsağıma yapışık oldugu için alınamıyor. Dr ler bakıyorlar farklı problem varmı die karın zarlarım birbirine yapışıklığın dışında girmiş acabildikleri kadar ve ayırabildikleri kadar ayırıyorlar. Rahmimin uterus bölümüde karın zarına yapışıkmış ayırırken kanama başlıyor durmuyor kapalı ameliyattan açık ameliyata geçiliyor. Epeyde kan kaybettim. Neyse çok çok çok zor oldu ama iyileştim. Regl kesinlikle gecikmez. Şubat ayında ameliyat oldum regl idim. Ameliyattan sonrada regl şaşmadı. İnofolic e basladım hala iciyordum ovulasyon testti aldım. (Rahmim karın zarından ayrıldığı için hamilelik için herşeyin daha iyi olacağı söylendi. Rahim karın zarına yapışıkken hamile kalinamazmış hamilelik için dönüş sağlayamazmış). Ovulasyon günü ve gün aşırı denedik. Bugünü sayarsak dört gün regl gecikti. Göğüslerimde tuhaflık var fakat hamilelik belirtileri yok. Acaba inofolic regl gecikmesi yapar mı?

Yapmaz. Gebelik testi alip evde test yapin

merhaba kızlar, bende pko hastasıyım, neredeyse 3 ayda bir adet görüyorum, şubatın 2 sinde tedaviye başladım, inofolic dostinex ve climen kullanıyorum, climen bitince adet olmazsam hamilesindir dedi doktor ve bitmesine 1 gün kaldı en geç 7 gün içinde adet olmam gerekiyor çok heycanlıyım. birde bir sorum olacak size benim lh hormonum 40 çıktı fakat doktor bana dostinex verdi dostinex prolaktin tedavisinde kullanılıyor, sebebi nedir acaba dostinex vermesindeki

Sizin konunuz hakkında pek bilgim yok fakat pko hastasi arkadasim inofolic icti dr vermedi, kendisi duymus icti. Asilama yapti su an hamile. İns ins ins hamilesindir.

merhaba kızlar 22 martta inofolic kullanmaya başladım. 31 martta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım. inofolic regli geciktiriyor mu kullananlar ??

kızlar selam bütün msjları tek tek okudum valla bende dün aldım combo ama kapsül olanından bugün 2. günüm ovulasyon tarihinin de 9. günündeyim inşallah işe yarar pko yok bende ama çikolata kisti ve polipten operasyon olum

İnofolic ovulasyon gününü dört sarkmasına neden oldu. Ovulasyon testi yapiyorum. Reglimi dört gün sarkıttı. Daha önce dusuk yaptigim icin temkinliydim. Baskasina iyi gelmis olabilir ama ben bunları yasadim. Biraktim inofolic i, folik asitime devam ediyorum

@sky_bb sende pko var mıydı bugün 2. günüm deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı

Chickennova sende pko var mıydı bugün 2. günüm deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı
Hayir bende hic bir sey yok, rahim yumurtaliklarımda hic bir sorun yok. Sadece sol tupum dogustan bagirsagima yapisik ve genis yani kapali. Rahminde karin zarina yapisikmis onuda ayirdilar ameliyatla.

Hayir bende hic bir sey yok, rahim yumurtaliklarımda hic bir sorun yok. Sadece sol tupum dogustan bagirsagima yapisik ve genis yani kapali. Rahminde karin zarina yapisikmis onuda ayirdilar ameliyatla.
bende de bi sorun yok daha doğrusu kalmadı dr bi problem yok dior ama olmmuyor bende bunu deneyeyim bakalım dedim çatlatma felan da olmaım ben ama doktorumuz bu son ayın bu ayda olmazsa kendiliğinden çatlatmaya geçeceğiz dedi

Kac yasindasin ben 35 yasindayim. Ben yumurtluyorum yumurtlamamdada sorin yok. Esimin sperm hizi düşük % 16.

Kac yasindasin ben 35 yasindayim. Ben yumurtluyorum yumurtlamamdada sorin yok. Esimin sperm hizi düşük % 16.
30 yaşındayım eşimin sperm hızını bilmiyorum ama bi sorun olsaydı doktor söylerdi yumurtalarımda felan da sorun yok her ay yumurta rezervim yüksek baya çatlama anını bile hissediyorum ama sperm rahme bir türlü tutunmuyor

Esinin speemine baktirmadin mi hic? Baktir bence. İleri hizlilik yaziyo ileri hizliligin en az % 25 olmasi lazim. İstedigi kadar bizde sorun olmasin hiz dusukse normal yolla hamile kalamayiz.

Esinin speemine baktirmadin mi hic? Baktir bence. İleri hizlilik yaziyo ileri hizliligin en az % 25 olmasi lazim. İstedigi kadar bizde sorun olmasin hiz dusukse normal yolla hamile kalamayiz.
yaptırdık testlerini dr sorun yok dedi bulursam yazarım sana özelden baya karışık yazıyor çünkü bend e incelemedim sorun yok denildiği için

yaptırdık testlerini dr sorun yok dedi bulursam yazarım sana özelden baya karışık yazıyor çünkü bend e incelemedim sorun yok denildiği için
Ben inan bu konuda artik dr kadar bilgiliyim. Hele devlet hastanelerine git infertilite bölümü acmislar doktorlara ben diyorum böyle olması gerek die. Sadi konuk hastanesinde dr başka bi dr ye telefon aciyo soruyo bilmiyorlar. İyi araştır bi dr ye takılı kalma. Bu hafta sonu emre karatekelioğlu na gideceğim. Artik zaman kaybetmeden emre beyle yoluma devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…