İnofolic kullanıp hamile kalanlar

Mrb cnm benimde hep lh fshtan yuksek cikiyor nerdeyse 3kati gibi rakam cikiyo ne olacak biyle bilmiyirum 5.ay deneme adet bekliyorum onuda olamadim. Stres stres uzerine :KK43: kimyasal gebelikte cok ilginc geliyo bana nasil oluyorsa. Bu atada insulin direncine bakildimi glifor kullaniyosun .iyi bir dr bulmussun ise yaracak tum ilaclari yazmis .benim dr da bekle diyo baska bisey demiyo.ins hayırlı güzel haberler veririz :KK66:
Benimde FSH 6 LH 9 kusuratlarida vardı, bayağı ilaç kullanıyorum canim aspirin,ferrum fort,glifor,inofolic :) serophene de kullandım catlatma iğnesi icin yumurtaların durumu bekleniyor. Başka topiklerde adaçayı ve hayıt otu tohumu ile LH ve FSH yi dengeleyen ve bebek sahibi olan arkadaşlar var ama ben hayiti denediğimde ay 33-35 günde olan reglim 40. Gün oldu ve pko teşhisi konuldu iste herşey belki bir vesile başkasına iyi gelen sana iyi gelmiyor biliyo

Benimde FSH 6 LH 9 kusuratlarida vardı, bayağı ilaç kullanıyorum canim aspirin,ferrum fort,glifor,inofolic :) serophene de kullandım catlatma iğnesi icin yumurtaların durumu bekleniyor. Başka topiklerde adaçayı ve hayıt otu tohumu ile LH ve FSH yi dengeleyen ve bebek sahibi olan arkadaşlar var ama ben hayiti denediğimde ay 33-35 günde olan reglim 40. Gün oldu ve pko teşhisi konuldu iste herşey belki bir vesile başkasına iyi gelen sana iyi gelmiyor biliyo
Insallah yumurtalar buyumustur canim.bende sogam kuru yaptim 40 gun gecti ve mantar enfeksiyonu oldum :( bana genelde otlu kurlu tarifler fayda etmiyor. Corekotu tarvin bal karisimi yaptim oda fayda etmedi ve tamsiyonum dusuyodu sabah yedigimde midem yaniyodu. Suan sadece inofolic kullanıyorum ve adet olmayi bekliyorum ozel hast gidecegim ama adet olamadim. Yumurtlama testide yaptirdim 0.6 cikti dr yumurtlama prob var dedi ilac vermeden yolladi beni. Adacayi hayit tohumu duydumda iyice biseyleri bozarim diye korkuyorum. Seninn ilaclar baya iyi 3 vakte kadar hayirli haber gelir ;) insallah cnm ...

Insallah yumurtalar buyumustur canim.bende sogam kuru yaptim 40 gun gecti ve mantar enfeksiyonu oldum :KK43: bana genelde otlu kurlu tarifler fayda etmiyor. Corekotu tarvin bal karisimi yaptim oda fayda etmedi ve tamsiyonum dusuyodu sabah yedigimde midem yaniyodu. Suan sadece inofolic kullanıyorum ve adet olmayi bekliyorum ozel hast gidecegim ama adet olamadim. Yumurtlama testide yaptirdim 0.6 cikti dr yumurtlama prob var dedi ilac vermeden yolladi beni. Adacayi hayit tohumu duydumda iyice biseyleri bozarim diye korkuyorum. Seninn ilaclar baya iyi 3 vakte kadar hayirli haber gelir :KK66: insallah cnm ...
Aynen tatlım bende de yan etki yapıyor hayıt otu suyunu ictigim ay 40 günde geldi adetim herkes önce görürken içip ben 8-9 gün gecikme oldu. Bazı şeyler herkese yaramıyor haklisin. Doktora bıraktım kendimi önce Allah tabi. Hayırlısı canimm hepimize inşallah

Nr yaptın canım? Ne dedi doktor?
Canım yumurtada 14. Gün olması gereken bi gelişim olmamış maalesef 10. Günde ki halinde. Cuma tekrar gidicem yine gelişmemiş ise ki hic sanmıyorum reglimi bekleyip ilaçların dozlarini yükseltecek doktorum. Hayırlısı. Sen gittin mi

Aynen tatlım bende de yan etki yapıyor hayıt otu suyunu ictigim ay 40 günde geldi adetim herkes önce görürken içip ben 8-9 gün gecikme oldu. Bazı şeyler herkese yaramıyor haklisin. Doktora bıraktım kendimi önce Allah tabi. Hayırlısı canimm hepimize inşallah
Once Allah sonra dr .Allahim iyi dr larla karsilastirsin. Umursamaz davraniyolar sinir oluyorum. Koskoca 2015 yilindayiz bi pcos a ilac bulamadilar. Elini sallasan millet pco li oysaki :(

Evet olup kurtulalim bari benim gelir herhalde gece ya da sabah si an fena sıcak basıyor ve ağrıyor çünkü :KK43:
Naptin cnm olabildinmi adet? Ben daha olmadım yaa umutlanmamak icin zOr tutuyorum kendimi ; ) .dr ne dedi cnm bu arada.

Canım yumurtada 14. Gün olması gereken bi gelişim olmamış maalesef 10. Günde ki halinde. Cuma tekrar gidicem yine gelişmemiş ise ki hic sanmıyorum reglimi bekleyip ilaçların dozlarini yükseltecek doktorum. Hayırlısı. Sen gittin mi

Hadi ya:( cuma ya kadar düzelir inşallah. Ben bugun gidicem dün gidemedim. Bende kesin stresten kafaya taktigimdan adet olamıyorum kesinlikle ve kesinlikle hamile olma ihtimalim yok çünkü

Naptin cnm olabildinmi adet? Ben daha olmadım yaa umutlanmamak icin zOr tutuyorum kendimi ; ) .dr ne dedi cnm bu arada.

Olmadım daha adet canım ya. Sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum :)) gerçi hamile olmadığım aşikar belli de . Çok taktım sanırım kafaya ondan olamıyorum bugün e kaldı doktor işi 16:45 randevum var bakalım yine ne ilaçlar verecek

canım eşin mutlaka doktora gitsin çünkü ondanda kaynaklı olabilir. PKO lu yumurtlar ancak ne zaman olduğu belli olmaz ve denk gelmez.Eşinde sorun olmayan pkoluların çoğu erken gebelik elde etmiş. Buay inofolic kullandım ben. Bakalım etkisi olcakmı ki inş olur :)
cnm bende inofolic kullanıyorum da sen faydasını gördün mü?

Mrb arkadasim. 4doz cok fazla degilmi neden o kadar cok kullanıyorsun ben gunde tek doz aliyorum. Adetin baya gecikmis bence normal zamanda test yapmışsın . Belki gec dollenme oluyodur ondan cikmamistir bence pzt yada sali dr git bidaha test yapar hamile degilsen adet söktürücü verir :(
cnm sen inofolic kullandım demişsin onunla mı hamile kaldın merak ettim bende kullanıyorum da inşallah işe yarar

cnm sen inofolic kullandım demişsin onunla mı hamile kaldın merak ettim bende kullanıyorum da inşallah işe yarar
Hayir cnim hamile kaldigim ay inofolic kullanmadim. Yumurta takibindeydim. Belime ve gobegime yaki yapistirdim yumurtam istenilen boyuta geldiğinde 3-4 gun durdu yaki.

nasıl kullandın cnm bende kullanayım
Canim yumurtlamaya yakin beline ve gobegine yakiyi yapistiracaksin. Ecz aliniyor sanli marka olani al cnmim.. yaki varken iliski olacak banyo yapiliyor yaki varken abdest alirsin yani cnm. 3gun duracak. Azcik yakip kasindirjyor ama bebis icin deger

Ben inofolici yazın 2 ay kullandım bi etkisini görmedim ama geçen ay hem inofolic hem ari sütü ve polen hem de coraspirin kullandim. esime de keciboynuzu kuru yaptim. 19 ay sora ilk defa hamile kaldim. kimyasal gebelik oldu ama olsun bu bile bi aşama oldu bizim için. 1 hafta bile olsa hamilelik duygusunu yaşamak çok güzeldi. Bu arada bizim belirli bir problemimiz de yok

Kullandigim ay hamile kaldim . Sukurler olsun cok da dua ettim kabul oldu allah kucagima almayi nasip etsin isteyen herkese de hic bekletmeden versin insallah

Back
X