İnofolic kullanıp hamile kalanlar

1 ay kullandim adette basladim birdaha adet olmadim rabbime bin sukur kullanip fayda gorursem yazicam demistim gordum ve yazdim☺️ Tavsiye ediyorum herkese

1 ay kullandim adette basladim birdaha adet olmadim rabbime bin sukur kullanip fayda gorursem yazicam demistim gordum ve yazdim☺️ Tavsiye ediyorum herkese
Canım öncelikle hayırlı olsun..Rabbim kucağına almayi da nasip etsin..bende eczaneden inofolic combi kapsul olanı almak istiyorum acaba sende mi onu kullandın..

Evet mavi hap seklinde olan kapsul yani . İyi dileklerin icin tesekkurler allah en kisa zamanda size ve isteyen herkese de nasip etsin

Evet mavi hap seklinde olan kapsul yani . İyi dileklerin icin tesekkurler allah en kisa zamanda size ve isteyen herkese de nasip etsin
Allah razı olsun canım..peki nasıl içtin onu canım..aç karnına mi yuttun..bir de zararı olur mu bu hapin...ben sabah akşam aç karnına diye biliyorum

Gunde 1 adet ictim ve acikcasi ac tok bakmadim aklima gelince ictim ben zarardan cok faydasini gordum iyi olucak diye dusunup icmek gerekiyor sanirim

Gunde 1 adet ictim ve acikcasi ac tok bakmadim aklima gelince ictim ben zarardan cok faydasini gordum iyi olucak diye dusunup icmek gerekiyor sanirim
Kesinlikle canım bende geçen ay içtim sabahları günde bir tane ve sadece bir buçuk hafta içtim..sanki bütün yumurtalar büyümüşte öyle hassasiyet verdi kasik bolgelerimde..sende de öyle belirti vermismiydi canim

Kullanmakta bir zarar var mı ?Hayır
İşe yarar mı ?Belki yarar belki yaramaz ama vesile olabilir.
Hap şeklinde olandan ziyade şase şeklinde olanını kullanın mg olarak daha yüksektir.Ayrıca içinde 1 şase kullanın diye yazar ama siz sabah 2 akşam 2 aç karnına alın.İçinde folik asit ve inozitol maddeleri içerir.İnozitol yumurtaları daha kaliteli hale getiren ve işlevini arttıran bir maddedir.Ayrıca pko lu hastalara yardımcı olur.İşlevi bunlardan ibarettir.

Kızlar buay pembe kutu toz olanı kullandım hamileyim Rabbime şükürler olsun
Geçen ay bal tarçın ve çörek otu karıştırıp yedim buay da inofollik umudumuzu hiçbir zaman bitirmeyin hayırlısı Allah dan

Kızlar buay pembe kutu toz olanı kullandım hamileyim Rabbime şükürler olsun
Geçen ay bal tarçın ve çörek otu karıştırıp yedim buay da inofollik umudumuzu hiçbir zaman bitirmeyin hayırlısı Allah dan
Hayirlisi olsun:) baska bir sey kullandin.mi tedavi falan gordun mu sadece inofolic mi kullandin

Hayirlisi olsun:) baska bir sey kullandin.mi tedavi falan gordun mu sadece inofolic mi kullandin
Hidroselpenk vardı tektupde enfeksiyon dan kist olmuş amaliyat oldum tektupde rahimden ayırdılar bağladılar tek tüple şansımı denedim tembellik vardı infolik çok işe yaradı

Back
X