anladım canım benimde kücük yastan beri var uzun süre diana kullandım bende.insallah fayda eder canım Allah yardımcın olsun
canım bu sabah hastalandım civanperçemi işe yaradı düm bir bardak içtim akşam sabah geldi aklında olsun hayatım iyi dileklerin içinde teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun bitanem
insallah canım.hepimizz güzel haberler verelim insallah cok sagol canım
insallah canım ya bende bu ay cok az adet oldum zaten ilaçla olyom oda normal kanama gibi bile olmadı kahve rengi akıntı oldu resmen.nasip.insallah hersey güzel olur
Ayy ne güzel canim fayda etmiş adetin bitsin cslismalara baslarsiniz hemen
Tamam canim bende haftaya adet olucam...2. Gün tümhormon testtlerimi yaptirayim diyorum cakistigim hastanede...3. GGünde bulduğum doktora gideyim sonuçlarla orada beklemek boşu boşuna hormon testleri için.... İnş seninde kistler gitmiştir saki haberdar et beni...teşekkürler canım benim salı gitcem doktora bakalım kistler gittiyse başlıycaz hemen aman doktora dikkat et lütfen eğer yumurta büyütücü klomen yada serphone falan yazarsa mutlaka yumurta kontrolü için ilaç bitince seni çağırması lazım yok 3 ay kullan gel falan diyosa direk başka bir dr bul hayatım
Tamam canim bende haftaya adet olucam...2. Gün tümhormon testtlerimi yaptirayim diyorum cakistigim hastanede...3. GGünde bulduğum doktora gideyim sonuçlarla orada beklemek boşu boşuna hormon testleri için.... İnş seninde kistler gitmiştir saki haberdar et beni...
Tamam hayatım haber veririm yazarım.Sende çok iyi düşünmüşsün hayırlısı olsun artık hakkımızda sende yaz sonuçları merak ederim inşallah herşeyin normaldir
canım bu sabah hastalandım civanperçemi işe yaradı düm bir bardak içtim akşam sabah geldi aklında olsun hayatım iyi dileklerin içinde teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun bitanem
Benim çok şükür adetin düzenli miktarda hep ayni 6 gün sürer..bu doktorun için çok iyi birşey dedi..
Düzenli adet çok önemli dedi Ama bir tedavide baslatmadi..yeni bir doktor bulicam indd
canım nasıl kullandın ya ne güzel:))sevindim.insallah canım
düzenli olması cok iyi canım.bende bu persembe doktora gidiyorum bakalım ne diyecek yeni gidecegim insallah iyidir.sende iyi bir doktor bul gülüm
bir bardak sıcak suyu 4 yada 5 dak koydum ağzını kapattım 10 dakika ama tadı çok acı biraz limon sıktım birde bal koydum biraz daha iyi oldu canım
bir bardak sıcak suyu 4 yada 5 dak koydum ağzını kapattım 10 dakika ama tadı çok acı biraz limon sıktım birde bal koydum biraz daha iyi oldu canım
tamam canım cok tesekkür ederim
kızlar çookkk mutluyummmmmm
21.gün progesteron testim 10,28 çıkmış 10 üstü değer çok kaliteli yumurtladığının göstergesiymiş...(bu arada bu testi 18. gün yaptırdığımda 1,8 çıkmıştı). demekki kesinlikle 21. gün yapılması gerekiyormuş...demekki bu ay yumurtlamışım belkide inofolicin etkisidir
t3-t4 de normal çıkmış...tsh kaldı birtekk...
kızlar çookkk mutluyummmmmm
21.gün progesteron testim 10,28 çıkmış 10 üstü değer çok kaliteli yumurtladığının göstergesiymiş...(bu arada bu testi 18. gün yaptırdığımda 1,8 çıkmıştı). demekki kesinlikle 21. gün yapılması gerekiyormuş...demekki bu ay yumurtlamışım belkide inofolicin etkisidir
t3-t4 de normal çıkmış...tsh kaldı birtekk...
ayyyy canım ç0ok sevindim heyecanlandım:18: bak hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzz
canım benim ya cok sevindim yaaaa hadi insallah bende ümitlendim simdi.cok sevindim gülüm ya hadi insallah oda normal cıksın:))
canım bende çok heyecanlandımm yaaaa
canım tsh da normal çıktı guzumm..ayy çok güzel oldu canım moral oldu banaaa
canım tshın normal cıkması cok iyi olmus bende hipotroit var tsh yüksek ilaçla düsürdüm oda gebeliği engelliyo ondan cok sevindim canım gözün aydın darısı diğer güzel müjdelerine insallah
kızlar, madem bi ilaç eğilmiş bu... beslenme desteği olarak kullanımı mevcutmuş..
o durumda, eczaneden gidip alıp, kafamıza göre kullanamaz mıyız?
normal folik asit gibi yani.... kullanamıyor muyuz acaba?
serbest t3..... 3,32
serbest t4.....0,69
tsh .....1,27
progesteron....10,58 hepsi normal değilmi canım..
tsh ı değer aralıklarına göre normal dedim..henüz doktora gösteremedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?