normal canım
tsh doktorlar 2,5dan yüksek olmamalı diyor endokrinciler hatta bazıları 2den.ondan normal canım.hadi gözün aydın gülüm bu bile moral insana inan
günaydınnn canımmmayy aman aman hepimizin sonuçları normal olsunda bebeklerimize kavuşalım biran önce inşşş
İnsallah canim insallahbende bu persembe doktora gidicem serephonem bityo bugun.insallah yumoslar olusmustur
serbest t3..... 3,32
serbest t4.....0,69
tsh .....1,27
progesteron....10,58 hepsi normal değilmi canım..
tsh ı değer aralıklarına göre normal dedim..henüz doktora gösteremedimm
kızlarrr kistler erimemiş çok üzüldüm
canım sogan kürü kistlere iyi diye biliyorum onu yapıyormusun.doktor ne dedi peki canım?insallah gider kistlerin kendini üzme gülüm.insallah iyi olur.bende az adet oldum bu ay hatta akıntı gibiydistresten sanırım
kızlarrr kistler erimemiş çok üzüldüm
canım dur üzülme..bende de vardı kistler..ben soğan suyu içtim 1 ay geçti..kesinlikle dene tatlım faydasını göreceksinnn
cyclo progynova diye bir ilaç verdi sadece beyaz renkli olanları iç dedi onuda okudum kilo aldırıyomuş daha başlamadım ben bir ara 70 kilo olmuştum 2 yıl uğraştım 55 e düştüm kilo hiç yakışmıyo çok korkuyorum kilo almaktan soğan kürünü yapayım en azından denerim ama bu ilaç konusunda kararsızım
canım bence soğan kürü yap derim..banda doktor doğum kont hapı veriodu bende soğan kürü içtimmm..iyi geldi bana
Yapcıcam yarın hayatım tşk ederim sen naptın gittin mi doktora
Hayir canim adet olunca gideceğim.inş gitmek zorunda kalmak adet olmamda
Hadi inşallah olmazsın banada moral olur hayatım
Aynı şekilde kullanıyo herkes yok mu kullanıp gebe kalan yazsın lütfenGunde kaç tane kullanıyorsunuz, sabah 2 aksam 2 kullanıyorum ben. Fazla gıbı ama sizcee?
,nş hayatım bunu bende çok istiyorummm
Kullaniyoruz bakalim ne olacak korunmadimda kizlar.
hadi bakalım inşallahhBu arada evlilik nasıl canım allah bir ömür mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?