- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 41
Selam canım ben pko olduğumu bebek için tedavi sürecinde öğrendim tıbbi tedaviler cevap vermeyince altarnetif tedavilere yöneldim kilo vererek soğan suyu hayıt suyu karbonotratttan uzak durarak adetlerimi ve yumurtalamami düzene koymaya çalıştım en Son adimlarimda inifoligin yumurta kalitesini arttırdığını öğrenerek kullanma başladım yaptıklarını akabinininde adetlerim ve yumurtlamam düzene girdi pko da en dikkat edilecek noktalar bunlar doğum kontrol ilaçlarının adet düzeni dışında kalıcı bir çözüm olduğunu da düşüyorum inşallah bulursun sifaniCnim selam bende de pko war ya.hemde kizligimdan beri.adetlerim bile ilacsiz gelmio.senin nasildi?pko?nasil oldu inofolic tozmu ictin?nekadar sure ictin?surecini anlatirmisn
Selam canım ben pko olduğumu bebek için tedavi sürecinde öğrendim tıbbi tedaviler cevap vermeyince altarnetif tedavilere yöneldim kilo vererek soğan suyu hayıt suyu karbonotratttan uzak durarak adetlerimi ve yumurtalamami düzene koymaya çalıştım en Son adimlarimda inifoligin yumurta kalitesini arttırdığını öğrenerek kullanma başladım yaptıklarını akabinininde adetlerim ve yumurtlamam düzene girdi pko da en dikkat edilecek noktalar bunlar doğum kontrol ilaçlarının adet düzeni dışında kalıcı bir çözüm olduğunu da düşüyorum inşallah bulursun sifani
Ben saraçoğlu hocanın tarifi nden yaptım hayıt suyunu ise aktardan almıştım sonrasında ömer coşkun ve mustafa Eraslan hocaların bitkisel kapsülleri nden kullanmaya başladık esimle çünki eşimde de vardı Problem bunlardan sonra adetlerim düzene girdi ve yumurtlamam ı takibe başladım akintimdan o günlerdi değerlendirdim oğluma sevgililer gününde gebe kaldım :)) hamd olsun şükürler olsun tabi manevi gıdaları da unutmadım 41 yasin 41 meryem ahhhhh ah ne emekler rabbim bütün evlat için yananlara nasip etsin 71 den 62 ye düştüm 1 sene sonra tekrar 70 le gebedydim karım adetlerimin düzene girmesi ydi kilo vermemdeIns canm benim.ama ben 1 sene yasmin kullandim braktim hapi gene duzensizlik bsladi.bana kalici cozum ne yazikki saglamadi.inofolicinde toz olanini kullandim bikere o da.klomenle birlikte kullanmistim.sogan suyu bende iciorum.2aydir sayesinde adet oluyorum.ama bu ay nedense gelmedi.bekliorum.sen nasi ictin sogan suyunu peki?wede hayit suyunu?kac kilo ile hamile kalmistin?
Ben saraçoğlu hocanın tarifi nden yaptım hayıt suyunu ise aktardan almıştım sonrasında ömer coşkun ve mustafa Eraslan hocaların bitkisel kapsülleri nden kullanmaya başladık esimle çünki eşimde de vardı Problem bunlardan sonra adetlerim düzene girdi ve yumurtlamam ı takibe başladım akintimdan o günlerdi değerlendirdim oğluma sevgililer gününde gebe kaldım :)) hamd olsun şükürler olsun tabi manevi gıdaları da unutmadım 41 yasin 41 meryem ahhhhh ah ne emekler rabbim bütün evlat için yananlara nasip etsin 71 den 62 ye düştüm 1 sene sonra tekrar 70 le gebedydim karım adetlerimin düzene girmesi ydi kilo vermemde
Evet tedavi görürken söylemişti doktorum pko olduğumu bak canım pko bir zinciridir hos görünümü de oyledir ya o zinciri bir yerinden kırıp normal yumurtlama elde etmek amaç bu yüzden kilo vermek çok önemli çok değil 5 kilo versen bile bu zinciri kırmada çok etkili
Kapsüllerse daha çok gıda takviyesi niteliğindeydi ( Omega ,hayıt, Panax vb.) Yumurtanın ve spermlerin kalitesi için ugrasildi
Ya aslinda bende ari sutu poleni kapsulu alsammi diorum.birde inofolic combi pkoya cok i geliomus.bakalim artik.zaten asilama olucam cnm reglimi bekliorum.oda bi gelemedi bukez.puregon igne werdi doktorum
Folik asit+inozitol (yumurta kalitesi icin)kızlar inofolic ile folik asit aynı şey değil mi? ben folic trio kullanıyorum, bir farkı var mı ki?
Arı sütü polen ben de icmistim ,kafanı çok rahat tut oluruna bırak o zaman her şey daha kolay olur hayırlısı inşallah sağlıklı hayırlı nesiller nasip etsin Rabbim
Tebrikler cnm.toz olanimi kullandin sen?pko falan mi wardi?[
Merhaba bende PKO yoktu ve toz olanını kullandım.
Tebrikler cnm.toz olanimi kullandin sen?pko falan mi wardi?
Kizlar mrb ben de pkoluyum ınofolic bende kullanmayı düsünüyorum hemen alacam inşallah çok umutlandim Rabbim bizlerede hayirli evlatlar nasip etsin insallahhhhh
Cnm ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum kendiliğimden olduğumu çok nadir hatirliyorumIns cnm.senin adetlerin nasil?kac gune oluyorsun?
Cnm ben ilaç kull
Cnm ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum kendiliğimden olduğumu çok nadir hatirliyorum
Toz düşünüyorum cnm daha baslamadim sen bi tedavi filan gördünmü ne zamandır ugrasiyorsun bebek için?aynen bende öyleyım cnm(((inofolıc tozmu ıceceksın yoksa combi mi?
Toz düşünüyorum cnm daha baslamadim sen bi tedavi filan gördünmü ne zamandır ugrasiyorsun bebek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?