inofolic kullanip hamis kalanlar yada kullananlar

Kizlar dun inofolice basladim...7 aydur bebek denrmelerimiz fos cikiyor...inofolic hem folik asit hemde yumurtaliklari geliştiren bir yardimci gida urunuymus..özelliklede pko lular iiçin iyiymis kullsnip hamile kalan varmi aranizda:44:

Merhaba, ınofolic kullanmaya başlayalı tam bir ay olmadı ve sanırım hamileyim :) Günde 2 defa 2 şase olarak kullandım ve evde yaptığım gebelik testinde 2. çizgiyi silik olarak gördüm :)

bende ilk gebeliğimde düşük yaşadım. doktor yumurta tembelliği var sende dedi. bu ay gittiğimde inofolik verdi.korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalmıştım ama düşük oldu. bu tembellikten dolayımı mı düştü bilmiorm artık.bakalım bu ay ne olacak.merakla bekliyorum.inş. işe yarar şu inofolik.:18:

Merhaba, ınofolic kullanmaya başlayalı tam bir ay olmadı ve sanırım hamileyim :) Günde 2 defa 2 şase olarak kullandım ve evde yaptığım gebelik testinde 2. çizgiyi silik olarak gördüm :)

ben günde 1 defa 1 bardak kullanıyorum.bakalım benimde adetime 8 gün var. neler olacak. kasıklarımda değişik bir ağrı var. adet belirtiside olabilir diolar ama benim adet sancılarım pek olmuyo. ya belim ağrır ya başım. ama bu kez kasıklarım şiş gibi böyle gergin hissediorm ve ağrı var. bakalım inşallah bende senin gibi çift çizgi görürüm

ayy maşallah ne güzel çok sevindim tatlım..inş kucağına almakta naip olurrr

İnşallah, benim de kasık ağrılarım vardı. Ama hala tam emin olamıyorum, birkaç gün sonra kan testi yapacağım, hayırlısı. Allah size de hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin .

Mrb arkadaşlar ben de araniza yeni katıldım ben de yaklaşık 1 ay dır inifolic kullanıyorum yumurta takibinde biri olgunlaşmış 3 tane yumurtam oluşmuştu. Adetin 5. günü klomene,12.günü progestana başladım 10 gün kullandım... şimdi adetim 2 gün gecikti,beklemedeyim... Allah tüm isteyenlere bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

düşükten sonra banada doktorum inofolic verdi hem yumurtalık geliştirir hem folik asit dedi aynı şekilde umarım faydasını görürürüz ben suyakarıstırıp toz seklinde içiyorm
Kizlar dun inofolice basladim...7 aydur bebek denrmelerimiz fos cikiyor...inofolic hem folik asit hemde yumurtaliklari geliştiren bir yardimci gida urunuymus..özelliklede pko lular iiçin iyiymis kullsnip hamile kalan varmi aranizda:44:

İnofolic gercekten ise yariyormu doktor banada verdi birde klomen uygulancak kafam cok karisik 3 yillik ewliyim esim varikosel ameliyati oldu asilama yapilcak bu ay

Kızlarrn
İnofolic sadece pkolularamı veriliyor kullansam sakkıncası varmı tedavi öncesi

Kızlarrn
İnofolic sadece pkolularamı veriliyor kullansam sakkıncası varmı tedavi öncesi
inofolik yumurta geliştiren bi folikasittir canm eger yumurtlama sorunun yoksa doktor tavsiye etmez sanırm :)

inofolik yumurta geliştiren bi folikasittir canm eger yumurtlama sorunun yoksa doktor tavsiye etmez sanırm :)

Yumurtlama mevcut ilaçsızda bikaç tane gelişiyo ama kayitede önemli yaa kalitesini artırırmı acaba Yawww

Arkadaslar Merhaba pco olup da inofolic ile hamile kalan var mi başka bende adet olmak üzereyim subatta tup yaptiricam son bir şans bu ay adetten sonra inofolic denemeye karar verdim yardimci olur musunuz

İnofolic gercekten ise yariyormu doktor banada verdi birde klomen uygulancak kafam cok karisik 3 yillik ewliyim esim varikosel ameliyati oldu asilama yapilcak bu ay
inofolicle mi hamıle kaldnz? bende aşılama olucam bu ay ve inofolic verdi doktor

Merhabalar ben de pkos var 7. Pakete geçtim sabah 2 akşam 2 kullanılıyor

Cnim selam bende de pko war ya.hemde kizligimdan beri.adetlerim bile ilacsiz gelmio.senin nasildi?pko?nasil oldu inofolic tozmu ictin?nekadar sure ictin?surecini anlatirmisn

Tebrikler cnm.toz olanimi kullandin sen?pko falan mi wardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…