Kizlar dun inofolice basladim...7 aydur bebek denrmelerimiz fos cikiyor...inofolic hem folik asit hemde yumurtaliklari geliştiren bir yardimci gida urunuymus..özelliklede pko lular iiçin iyiymis kullsnip hamile kalan varmi aranizda:44:
Merhaba, ınofolic kullanmaya başlayalı tam bir ay olmadı ve sanırım hamileyim :) Günde 2 defa 2 şase olarak kullandım ve evde yaptığım gebelik testinde 2. çizgiyi silik olarak gördüm :)
Merhaba, ınofolic kullanmaya başlayalı tam bir ay olmadı ve sanırım hamileyim :) Günde 2 defa 2 şase olarak kullandım ve evde yaptığım gebelik testinde 2. çizgiyi silik olarak gördüm :)
ayy maşallah ne güzel çok sevindim tatlım..inş kucağına almakta naip olurrr
ben günde 1 defa 1 bardak kullanıyorum.bakalım benimde adetime 8 gün var. neler olacak. kasıklarımda değişik bir ağrı var. adet belirtiside olabilir diolar ama benim adet sancılarım pek olmuyo. ya belim ağrır ya başım. ama bu kez kasıklarım şiş gibi böyle gergin hissediorm ve ağrı var. bakalım inşallah bende senin gibi çift çizgi görürüm
amin inşallah, kanda test yapmak için birkaç gün daha bekleyeceğim. hayırlısı inşallah :)
cok sevindim ümitlendim hadi insallah darısı bizlere AMİN
Kizlar dun inofolice basladim...7 aydur bebek denrmelerimiz fos cikiyor...inofolic hem folik asit hemde yumurtaliklari geliştiren bir yardimci gida urunuymus..özelliklede pko lular iiçin iyiymis kullsnip hamile kalan varmi aranizda:44:
inofolik yumurta geliştiren bi folikasittir canm eger yumurtlama sorunun yoksa doktor tavsiye etmez sanırm :)Kızlarrn
İnofolic sadece pkolularamı veriliyor kullansam sakkıncası varmı tedavi öncesi
inofolik yumurta geliştiren bi folikasittir canm eger yumurtlama sorunun yoksa doktor tavsiye etmez sanırm :)
merhaba inofolic ullanımından kaç ay snra hamıle kaldnzKimse yokmuuuuuu
inofolicle mi hamıle kaldnz? bende aşılama olucam bu ay ve inofolic verdi doktorİnofolic gercekten ise yariyormu doktor banada verdi birde klomen uygulancak kafam cok karisik 3 yillik ewliyim esim varikosel ameliyati oldu asilama yapilcak bu ay
Merhabalar ben de pkos var 7. Pakete geçtim sabah 2 akşam 2 kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?