inofolic + soğan kürü ??

huzurunsesi

Canımın minik canı sana emanet Rabbim..
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
543
195
63
inofolic ile soğan kürünü aynı anda denesem olur mu sizce ? inofolic her gün aynı saatte mi yapılacak ve aç mı yoksa tok karnına mı ? ayrıca hipotiroid için de levotiron kullanmaya başlayacağım hepsini birden kullanamaz mıyım ? çok kafam karışık bilgisi olan var mı ?:44::44::44:

canım ben bu ay inofolıcle soğan kürünü uyguladım bi sorun yaşamadım adetim 18inde bekliorum yani bi sorun olcağınıda zannetmiyorum inofolic içinde folıkasit bulunan ama sağlıklı yumurta geliştirmeyi sağlıo ben sabah 2 poşset akşam iki poset içtim şimdide gebelik ihtimaliyle sabah 1 poşet akşam 1 poşete indirdim soğan kürüde vajinanın içindeki mikropları temizlio ama diğer bahsettiğin ilaçları içmedim bi yan etkisi olurmu o konuda bilgim yok

canım teşekkür ederim cevapladığın için peki ikisini de ne zaman kullanmam gerektiğini de söyler misin (aç,tok vs.) ve inofolic dozunu sen mi ayarladın yoksa doktorun mu önerdi ?

Son düzenleme:
merhaba kızlar bnde bi kaç gündür inofolic kullanmaya başladım. doktorum sabah 2 poşet akşam 2 poşet dedi. ama kafama takıla bişi var. 1 bardagamı 2 poşet.yoksa her poşet ayrı bardagamı kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…