- 19 Mart 2016
- 204
- 161
- 103
- Konu Sahibi boniiboncuk
-
Bana hem folik asit görevi gören bir takviye olarak, hemde yumurtaların gelişimine destek olması icin verdi gynositol' u..Canm birçok farklı takviye varmış
Ben hepsını tam bilmiyorum ama senin söyledıgınde oyleymış
sen pco için mi kullanıyorsun
Yoksa normal takviye için mi
Yok bende olumlu veya olumsuz bir etkisi olmadı benim farkedebileceğim canımCanim adet gecikmesi yaptı mı inositol
Aaa bunu ilk kez duydum canmvitamin takviyesi gibi bişey doktora sormadan da içen çok okudum. Ben de doktora sormadan almıştım 2 kez kullandım ikisinde de arakanama yaptı yumurta çatlayamadı atılamadı onlar atılsın diye başka ilaç kullanmak zorunda kaldım. Normalde böyle bi sorunum yok. O şekilde süreç daha da uzayabiliyor bilgin olsun :)
Aaa öyle mi ne guzel faydası oldu mu acabaPcos değilim canım ben kullanıyorum doktorumda onayladı, benim kullanma sebebim bu madde aynı zamanda kaygı anksiyete ve panik atağa da iyi geliyor hem de yumurta kalitelendiriyor oyuzden kullanıyorum
Aa normalde adetlerin düzenli miydi canmben alasitol kullaniyorum pcosluyum ama adet olamadim gebelik de olusmadi ne oldu anlamadim 2 bucuk ay oldu yumurtayi buyuttu de catlamadi galiba yine de dr kontrolunde olursaniz iyi olur
Haflf duzeydePcos var mıydı canım
normalde de duzensiz 2 ay da bi oluyorum ama duzene sokmasi gerekmezmiydi hala da olmadim bakalim ne olcak asiri buyutmesjnden korkuyorum kist olusur diye biraktim zaten icmiyorum on gundurAa normalde adetlerin düzenli miydi canm
Takvıyeden sonra mu olamadın
Amh baktırdn mı kaç çıktıHaflf duzeyde
Evet canm düzene sokuyor diye okudum bende içeriğindenormalde de duzensiz 2 ay da bi oluyorum ama duzene sokmasi gerekmezmiydi hala da olmadim bakalim ne olcak asiri buyutmesjnden korkuyorum kist olusur diye biraktim zaten icmiyorum on gundur
Hic baktirmadim aslinda dusunuyorum bi baktirsam diyeAmh baktırdn mı kaç çıktı
Baktır canm bende hiç baktırmamıştımHic baktirmadim aslinda dusunuyorum bi baktirsam diye
hayir gorusmedim ama goruscem sanirim asilama tup bebek yollarina gidis yapicaz artikEvet canm düzene sokuyor diye okudum bende içeriğinde
Doktorla görüştün mu
Yaa Allah kolaylık versin canmhayir gorusmedim ama goruscem sanirim asilama tup bebek yollarina gidis yapicaz artik
2 senedir olmuyo hic olmadiYaa Allah kolaylık versin canm
Ne kadar zamandır olmuyor
Üzülme canm benee aynı durumdayım sayılır bende bi dış gebelık oldu2 senedir olmuyo hic olmadi
Üzülme canm benee aynı durumdayım sayılır bende bi dış gebelık oldu
merhaba, nasıl kullandınız acaba suyla karıştırıp mı?Gynositol kullandim
Evet cnm suyla karistirip iciyordummerhaba, nasıl kullandınız acaba suyla karıştırıp mı?
Ben gynositol kullanmistim. Hem folik asit, hemde yumurta kalitesi artırma ve yumurtalarin buyumesine destek bi takviye. Günde 2 defa olmak üzere kullandim hamile kalana kadar. Digeri hakkinda bilgim yok.Mehaba. Gynositol ve ocean polysitol kullananlar günde kaç tane kullandınız? Geçen ay gynositol kullandım. Bu ay da ocean’ı. Akaşmdan akşama 1 tane kullanıyorum ama bazıları günde 2 tane içiyormuş. Bir zararı olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?