- Konu Sahibi boniiboncuk
-
Faydasını görmüşsünüz ne güzel. Ben de günde 2 kez almayı düşünüyorum bu ay.Ben gynositol kullanmistim. Hem folik asit, hemde yumurta kalitesi artırma ve yumurtalarin buyumesine destek bi takviye. Günde 2 defa olmak üzere kullandim hamile kalana kadar. Digeri hakkinda bilgim yok.
Doktorunuzun önerdiği sekilde kullanın benceFaydasını görmüşsünüz ne güzel. Ben de günde 2 kez almayı düşünüyorum bu ay.
Hiçbir şey söylemedi malesef. Ama benim yumurtamın erken büyüme gibi bir durumu var o yüzden 2 tane almak riskli olabilir. Şimdi geldi aklımaDoktorunuzun önerdiği sekilde kullanın bence
Aynen dikkat edin çünkü doz aşımı iyi olmazHiçbir şey söylemedi malesef. Ama benim yumurtamın erken büyüme gibi bir durumu var o yüzden 2 tane almak riskli olabilir. Şimdi geldi aklıma
merhaba ben ocean polysitol yeni başladım her sabah aç karna dedi doktor. Eczacı yarım çay bardağı suda yap şaseleri dedi ama tadı pek uygun değil o yüzden daha çok su ile yapıyorum. Daha önce kullanan ve etkisinin gören var mı acaba? ne kadar süre kullandınız mesela? Gebe kalmana yardımcı olur diyerek verdi doktorMehaba. Gynositol ve ocean polysitol kullananlar günde kaç tane kullandınız? Geçen ay gynositol kullandım. Bu ay da ocean’ı. Akaşmdan akşama 1 tane kullanıyorum ama bazıları günde 2 tane içiyormuş. Bir zararı olur mu acaba?
Canım hangi markanın kimi kullanıyorsun acaba bende değilim kullnmk istiyorumPcos değilim canım ben kullanıyorum doktorumda onayladı, benim kullanma sebebim bu madde aynı zamanda kaygı anksiyete ve panik atağa da iyi geliyor hem de yumurta kalitelendiriyor oyuzden kullanıyorum
Gynositol içinde inositol oranı 2000 mg ona rağmen mı günde iki defa kullandınız. Doktorunuz mu bu şekilde önerdi. Bir de ne kadar süre kullandınızBen gynositol kullanmistim. Hem folik asit, hemde yumurta kalitesi artırma ve yumurtalarin buyumesine destek bi takviye. Günde 2 defa olmak üzere kullandim hamile kalana kadar. Digeri hakkinda bilgim yok.
Merhaba bana da günde 2 kez verdi doktorum toplamda 4000mg yaniGynositol içinde inositol oranı 2000 mg ona rağmen mı günde iki defa kullandınız. Doktorunuz mu bu şekilde önerdi. Bir de ne kadar süre kullandınız
Ben de günde iki kullanacağım bende adet düzeni açısından faydasi oldu inositolün ama henüz gebelik olmadi. Belki günde iki kullanırsam daha fazla etki edebilir. İnşallah bakalım siz eczaneden mı aldınız, ne kadardı fiyatıMerhaba bana da günde 2 kez verdi doktorum toplamda 4000mg yani
Mesajınızı yeni görüyorum kusura bakmayın. Evet doktorum öyle önermişti.Gynositol içinde inositol oranı 2000 mg ona rağmen mı günde iki defa kullandınız. Doktorunuz mu bu şekilde önerdi. Bir de ne kadar süre kullandınız
Estağfrullah. ben de öyle yapıyorum artıkMesajınızı yeni görüyorum kusura bakmayın. Evet doktorum öyle önermişti.
İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Rabbim hayırlısını versinEstağfrullah. ben de öyle yapıyorum artık
İnşallah amin. Hepimiz için hayırlısı olsunİnşallah olumlu sonuç alırsınız. Rabbim hayırlısını versin
bildigim kadarıyla yumurta kalitesini arttırıyo bu vitaminler. ciddi oranda etkiliyo bence ama tabi duruma göre değişir sonuçlarıMerhabalar bana da doktorum gynopol verdi günde 2 şase. Gynostol ile içerikleri aynı denebilir. Bu takviyeler gerçekten hamile kalmayı kolaylaştırır mı pek bilmiyorum kullanan varsa yorumlayabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?