- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Günaydın canım merakla bekliyoruz sonucu
Benimde kahvaltım yine aynı elma sirkeli su,nesfit 2 bardak yeşilçay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım merakla bekliyoruz sonucu
bende tadını hiç beğenmiyorum ama dediğiniz gibi faydasını gördüğünü söyleyen çok yorum okuduğum için denemeye başladımcimbomlukiz bende bikaç yıl önceki diyetimde içmiştim ama ben çok keyif alamadım. Çok faydasını görenler olduğunu duymuştum ama. Allah yardımcın olsun
Günaydın Ohhh afiyet olsun canım kahvaltin hafif ne güzel maşaALLAHGünaydın canım merakla bekliyoruz sonucu
MaşALLAH canım gerçekten çok çabalıyorsun azim ediyosun sonucunu almanda çok güzelGünaydın Ohhh afiyet olsun canım kahvaltin hafif ne güzel maşaALLAH
elhamdulilah 54 kiloyum çok şükür Rabbime biliyorsun geçen hafta veememistim kaçamak yapınca bir kaç gün neyseki verdim bu hafta ama şunu söyliyim gerçekten çok çabaliyorum bende çok yoruliyorum ve biliyorsun az yiyorum çok hareket ediyorum aç kalmiyorum ama yemekten önce midemi sıvı ile dolduruyorum ki az yiyim gerçektende işe yarıyor maşaALLAH
Azimin elinden birşey kacmiyor gerçekten istemek önemli ALLAHIN izniyle olur
Rabbimiz hepimizin gönlüne göre versin Amin
Ben uzuuuuunca bi süre eve elma sirkesi almamıştım... sabah limonlu su da aynı işi görüyo bildiğim kadarıylabende tadını hiç beğenmiyorum ama dediğiniz gibi faydasını gördüğünü söyleyen çok yorum okuduğum için denemeye başladım
MaşALLAH canım çok güzel gerçekten bende rejim yapcam dedikçe kıtlıktan çıkmış gibi yiyesim geliyor zumba yapcam diye videoları indirdim daha tık yok yapmaktan kilodanda sıkıldım yeme iştahımdanda dün akşam az kuruyemiş ve yarım tabak mantı yedim bu sabahta vaktim yoktu 1 tane tam olmasada simit sanki diyet listelerine değilde nasıl kilo alırım sayfalarına yazıyorumÇok yorgunum benn menümü yazayım bi nasipse hemen yatacağım akşam kayinvalideme gittik musafir vardı
Ama elhamdülillah hiç kaçamak yapmadım menüm
Küçük bir tabak kıymalı patates yemeği
2 çatal makarna
Küçük bir kâse yoğurt
Su 4 litre
2 kupa yeşil çay
Elhamdülillah bu günümüze
Saat 17 .30 gibi yedim çok iyi oldu makarna vardı çünkü en azından sonrasında hiç oturmadım desem yeri yani yakmisimdir çünkü felâket açım
Ben ne zaman böyle karbonhidrat tükeysem böyle oluyorum ac ve halsiz
Hemen açiktiriyor
O yüzden uzak durmak gerek
Neyse hayırlı geceler
RABBIMIZ yardımcımiz olsun inşaALLAH
Rabbim inşaALLAH senin iştahını azaltsın ya sağlıklı bir şekilde incel ve kendini çok beğen şunu anladım kiMaşALLAH canım çok güzel gerçekten bende rejim yapcam dedikçe kıtlıktan çıkmış gibi yiyesim geliyor zumba yapcam diye videoları indirdim daha tık yok yapmaktan kilodanda sıkıldım yeme iştahımdanda dün akşam az kuruyemiş ve yarım tabak mantı yedim bu sabahta vaktim yoktu 1 tane tam olmasada simit sanki diyet listelerine değilde nasıl kilo alırım sayfalarına yazıyorum
InsALLAH canim yarin daha iyi olur hedeflerine az kala iyi bir günü daha geride bıraktınÇok şükür gelebildim sabahtan yürüyüşü yapıp iki lokma yedim çıktım evden dışarda işim coktu az önce evime geldim ALLAHIMA şükürler olsun
ND yedim ne içtim aslında çok bişey yiyemedim sabah tan öğlen de salata ile geçti demin akşam yemeği yedim
Dünden kalanları az da olsa hiç iştah yok yorgununlukta inşaALLAH yarın daha iyi olur
Gercekten doğru söylüyosun ama ben bi hafta dikkat etsem ertesi hafta dayanamiyorum sanki yarin sabah daha saglikli bi kahvalti yapicam ALLAHin izniyle ona gorede kendimi tok tutan ama kalorisi az vücuda faydalı seyler yicem 10 gun sonra ise döndüğümde tartiya gitmeye istegim olurRabbim inşaALLAH senin iştahını azaltsın ya sağlıklı bir şekilde incel ve kendini çok beğen şunu anladım ki
Az yemek çok sıvı
Mideyi küçültüyor şimdi yediğim porsiyonları görsen inan beyim diyor nasıl doyuyorsun böyle olmaz falan diyor bi kaç gündür ama inan midem almıyor o yediğim porsiyonun üstüne çıksam mide bulantısı başlıyor
Diyeceğim bu birazda bizim elimizde sanki
RABBIMIZ yardımcımiz olsun inşaALLAH AMİN
Kesinlike canım gerçekten bunu yapabilirsin ALLAHIN izniyle aynen kalorisi az ve faydalı gıdalar işte bu yaaaa sonra bi bakmışın aynaya ay sanki inceldim diyeceksin bunu yapacaksın sadece azim gerçekten istemekGercekten doğru söylüyosun ama ben bi hafta dikkat etsem ertesi hafta dayanamiyorum sanki yarin sabah daha saglikli bi kahvalti yapicam ALLAHin izniyle ona gorede kendimi tok tutan ama kalorisi az vücuda faydalı seyler yicem 10 gun sonra ise döndüğümde tartiya gitmeye istegim olur
Gercekten istiyorum çünkü eşimide artik yanlis anlamaya basladim evlendigimde 58 60 arasi ben 78leri gördüm zayifla dediginde tribe giriyorum artik begenmiyon sevmiyon die :)Kesinlike canım gerçekten bunu yapabilirsin ALLAHIN izniyle aynen kalorisi az ve faydalı gıdalar işte bu yaaaa sonra bi bakmışın aynaya ay sanki inceldim diyeceksin bunu yapacaksın sadece azim gerçekten istemek
Kıyamam ya çok normal aslında bazen bizleri motive etmek adına da böyle düşünmeden konuşabiliyorlar böyleGercekten istiyorum çünkü eşimide artik yanlis anlamaya basladim evlendigimde 58 60 arasi ben 78leri gördüm zayifla dediginde tribe giriyorum artik begenmiyon sevmiyon die :)
Aynen canim ya bazen kendim diyodum moralimi bozda azim edeyim die bazende tribe giriyorum ama sana MasALLAH canim azmin sonuc gösteriyo bende yapicam bak görürsün o tartının resimlerini göndericem keyiftenKıyamam ya çok normal aslında bazen bizleri motive etmek adına da böyle düşünmeden konuşabiliyorlar böyle
Benim beyimde bana az ye ya kilo aldın önünden alan yok sonra devam edersin ara ver daha mı yiycen yok artık gibi cümleler kurardı hele ne zaman bak yanımda öyle top gibi mi olcan zaten boyun kısa basket topu olcan dedi anammm senmisin diyen
Kolları sıvarsın bi azim motive oldum
ALLAH'IN da izniyle vermeye başladım
Şimdi de ye diyip duruyor bazen az yedi ya diyo gibi işte