• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaALLAH kilo vereceğim

Kilonu boyunu vs yaz lütfen
Seni takip edebilmemiz için bize menü bildirimi yap olurmu canım ALLAHIN izniyle herşeyin üstesinden geliriz inanmak ve sabır
İnşallah kızlar boy 153 kilo 60 menüyu de yarın yazmaya başlarım artık teşekkürler canim

MaşaALLAH verilmesi gerek az bi kilo var çok iyi
Bir kaç ay içinde toparlarsin
Hep beraber birlikten kuvvet doğar canım

MaşaALLAH verilmesi gerek az bi kilo var çok iyi
Bir kaç ay içinde toparlarsin
Hep beraber birlikten kuvvet doğar canım
İnşallah biz daha önce başka bir topiktede zayıflamak için uğraşıyorduk ama kızlardan mayıstan beri ses yok bende tesadüfen senin yazını gördüm buraya geçeyim en iyisi dedim :110:nasıl ama iyi yapmışım demi:rolleyes::-)

İnşallah biz daha önce başka bir topiktede zayıflamak için uğraşıyorduk ama kızlardan mayıstan beri ses yok bende tesadüfen senin yazını gördüm buraya geçeyim en iyisi dedim :110:nasıl ama iyi yapmışım demi:rolleyes::-)
Kesinlikle canım çok iyi yapmışsın
Devamlılık önemli zaten
Ben bi gün girip yazmayayım acayip bir boşluk hissediyorum sanki çok yemek yemiş gibi düzenim gitmiş gibi falan
Ama hamdolsun düzenli bildirim yapmaya çalışıyorum

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun inşaALLAH
Yürüyüşümü yaptım elhamdülillah şimdi kahvaltı yapacağım
Nesfit yiyecem bir tanede ceviz
Yeşil çay 1 kupa
Su 1 litre oldu ya
Gün içinde yine yazarım Rabbimiz yardımcınız olsun inşaALLAH

Bende kahvaltıda yarım salatalık yedim 3 bardak şekersiz çay içtim spor olarak birşey yapmıyorum ama iki tane canavar var ev işi derken hareket eksik olmuyor ara öğünde ekmek yemediğim için 2 tane kurabiye yedim öğle yemeğinde 1 kaşık haşlanmış tavuklu pirinç pilavı 1 kaşık salata ve 2 yemek kaşığı kabak yemeği yedim yoğurt eşliğinde 2 bardak şekersiz çay yine içtim

Ekmeği çok nadir yerim ben fazla tuketmiyorum suyuda aklıma geldikçe içerim sınır yok günde 1,5 litre de olur 2 de oluyor bazen değişiyor

Bende kahvaltıda yarım salatalık yedim 3 bardak şekersiz çay içtim spor olarak birşey yapmıyorum ama iki tane canavar var ev işi derken hareket eksik olmuyor ara öğünde ekmek yemediğim için 2 tane kurabiye yedim öğle yemeğinde 1 kaşık haşlanmış tavuklu pirinç pilavı 1 kaşık salata ve 2 yemek kaşığı kabak yemeği yedim yoğurt eşliğinde 2 bardak şekersiz çay yine içtim
Canım kahvaltın çok yetersiz değilmi ya yani sadece salatalık ve çay olmaz çeşitlendir lütfen kahvaltını sıkı yaparsan zaten inan gün içinde açlık hissetmiyorsun bide senin küçük çocuklar var galiba sabahtan yediğin enerjiye dönüşür
Bidéeee kurabiye ve pilav canım aynı gün olmaz bildiğim araştırdığım kadarıyla
Hayatımızda yapacağımız ufak değişimler
Güzel sonuç aldırır
Rabbimizin izniyle olacak inşaALLAH

Ekmeği çok nadir yerim ben fazla tuketmiyorum suyuda aklıma geldikçe içerim sınır yok günde 1,5 litre de olur 2 de oluyor bazen değişiyor
Çok iyi ekmek tüketmiyor olman fayda dan çok zararı var zaten
Su olmazsa olmazim bugün nerdeyse 4 litre oldu ben kendimi bildim bileli böyle gerçi
Lütfen sende hergun muhakkak bari 2 litre iç o bile az da

Bugün acayip yoğun bir gün dü
Kahvaltıdan sonra dünden kalan işler vardı dolaplar vs silindi kapılar camlar
Sonrasında alışveriş akşamda bisiklet binmeye gittim oğlumla tam 2 saat bisiklete bindim yarım saatte yürüyüş ohhh hamdolsun ama haşatım çıktı
Öğlen yemedim günün ayak üstü 2 tane ceviz ve günkurusu 2 tane
Yeşil çay 2 kupa
Akşam küçük bir tabak kurufasulye
Biraz yoğurt ve salata
Su 4 litre oldu
Elhamdülillah gün bitti kacamaksiz
Yarına ALLAH KERİM

Canım kahvaltın çok yetersiz değilmi ya yani sadece salatalık ve çay olmaz çeşitlendir lütfen kahvaltını sıkı yaparsan zaten inan gün içinde açlık hissetmiyorsun bide senin küçük çocuklar var galiba sabahtan yediğin enerjiye dönüşür
Bidéeee kurabiye ve pilav canım aynı gün olmaz bildiğim araştırdığım kadarıyla
Hayatımızda yapacağımız ufak değişimler
Güzel sonuç aldırır
Rabbimizin izniyle olacak inşaALLAH
Ben zaten açlık hissetmiyorum çocuklar olunca kalk otur kalk otur kendimi doymuş hissediyorum ama hisseder gibi olursam atıyorum ağzıma bir iki lokma ne bulduysam aşırıya kaçmadan diğer öğüne kadar idare ediyor kurabiye de her zaman bulunmuyor evde öyle denk geldi canımda çekti bende ativerdim ağzıma :kk77: kaçamak diyelim biz en iyisi mesela daha akşam yemeği yemedim canım istemiyor bu halimle neden çakılı kalıyor bu kilo anlamıyorum

Son düzenleme:
Benim kız da puding yiyordu olduğu gibi koltuğa halıya sürmüş bende hazır bayram geliyor sileyim bari komple dedim 3 tane hali sildim daha yeni bitti camları silmiyorum sağım solum bir taraf inşaat bir taraf ısı yalıtımı yapılıyor silsem yine batacak karar verdim silmiyorum

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun inşaALLAH
Yürüyüşü yaptım birazdan kahvaltı ederim nasipse
Bugün beyimde evde kahvaltıyı beraber yapcaz inşaALLAH
Şimdilik su 1 litre oldu

ALLAH izin verirse menümü yedikten sonra paylaşacağım fakat ben şimdi 2 tane kayısı atacağım ağzıma geç yaparız biz malûm bakalım hayırlısı

Günaydın bende 1 tane haşlanmış yumurta yedim şimdi kızın peşinden koşturuyorum cok yaramaz

Bugün menümü paylaşamadım ya oldukça yoğun bir gün dü
Kahvaltım
Yarım simit 5 zeytin 1 haşlama yumurta ve domates salatası 2 kupa çay
Öğlen yemedim çünkü saat 11 de kahvaltı yaptım arada türk kahvesi sade ve 1 tane hurma
Akşam menemen biraz yoğurt
Su 3.5 litre oldu
Yeşil çay 2 kupa içtim hamdolsun Rabbime günü böyle kapattım

Canım ben bugün gezmedeydim batırık yedim bilir misin bilmiyorum o yüzden dikkat edemedim yediklerime akşam yemiyorum canım istemiyor sabah yumurta haşlanmış öğlen sulu ve sıkma batirik 1 bardak çay içtim bugün böyle olacak artık suyu hesaplamiyorum ben ne kadar içtiğimi bilmiyorum

Canım ben bugün gezmedeydim batırık yedim bilir misin bilmiyorum o yüzden dikkat edemedim yediklerime akşam yemiyorum canım istemiyor sabah yumurta haşlanmış öğlen sulu ve sıkma batirik 1 bardak çay içtim bugün böyle olacak artık suyu hesaplamiyorum ben ne kadar içtiğimi bilmiyorum
Günaydın hayırlı sabahlar mutlu günler olsun inşaALLAH
Evet bilirim batirigi canım komsum çok yapar bende arada yerim
Evet akşam yememen gayet iyi olmuş dengelemişsin canım

Günaydın Rabbimiz bugünlere ulaştırdı bizleri elhamdülillah
Sabah yürüyüşümü yaptım deminde kahvaltı yaptım
Lor salatası
1 yumurta haşlama
6 zeytin
Su 1 litreyi geçti
Şimdi yeşil çay içicem
Gerisi ALLAH KERİM

Aynen sabah kahvaltıda 5 veya 6 yulafli bisküvi ve 1 bardak çay içtim Şimdide PAZARDAN geldim oda spor oldu inşallah

Back
X