• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaALLAH kilo vereceğim

Günaydın canım benden çok beklenmedik bir durum ama diyeti bozmadım bu sabah 65 çıktım hayırlısı inşALLAH bugün 2.günüm umarım 13 gün bozmadan devam edicem..

Günaydın canım benden çok beklenmedik bir durum ama diyeti bozmadım bu sabah 65 çıktım hayırlısı inşALLAH bugün 2.günüm umarım 13 gün bozmadan devam edicem..
Günaydın canım MaşaALLAH ne güzel ya
Demekki isteyince ve oyunu kuralına göre oynayınca oluyor ALLAHIN izniyle
Böyle gidersen 13 güne kaç kilo vercen bakalım

Merhaba.
Midenizde bi problem yoksa size onerim sirkeli su olacak. Kilo verme niyetinde bir insan su icmeye ozellikle cok dikkat etmeli diye dusunuyorum. Bunun en guzel yolu bir matara edinmek. Her gun su dolu mataranizin icine bir yemek kasigi elma sirkesi eklerseniz farki goreceksiniz. Hem istahiniz azalacak hem de vucudunuzu tertemiz yapacaktir. Ozellikle bel ve karin bolgesine cok faydali tavsiye ederim.

Bende demin yürüyüşten geldim burda saat şaştı tabiki ama er geç demeden yürüyorum şimdi kahvaltı yapcam valla MaşaALLAH masa baya kalorili annem misafirlere göre yapmış bisiler ama ben şimdi tabağıma masum bir kahvaltılık hazırliycam sonra da çarşı ya gidicez yine yoğun bir gün so ra da abimin evine eşyalar gelcek derken yine akşamı ederiz bakalım

Günaydın canım MaşaALLAH ne güzel ya
Demekki isteyince ve oyunu kuralına göre oynayınca oluyor ALLAHIN izniyle
Böyle gidersen 13 güne kaç kilo vercen bakalım
aynen canım oyunu kuralına göre oynamak önemli ben arada kekleri poğçaları yiyince olmazdı tabi :) bu sefer daha azimliyim hemde eşimle iddiaya girdik adam nasıl istiyosa zayıflamamı arabayı üstüme yapcağını söyledi iddia için değilse bile inat için başarmaya uğraşıcam :)

Merhaba.
Midenizde bi problem yoksa size onerim sirkeli su olacak. Kilo verme niyetinde bir insan su icmeye ozellikle cok dikkat etmeli diye dusunuyorum. Bunun en guzel yolu bir matara edinmek. Her gun su dolu mataranizin icine bir yemek kasigi elma sirkesi eklerseniz farki goreceksiniz. Hem istahiniz azalacak hem de vucudunuzu tertemiz yapacaktir. Ozellikle bel ve karin bolgesine cok faydali tavsiye ederim.
merhaba öneriniz için teşekkür ederim ben elma sirkesini sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce bir bardak suya karıştıp içiyorum dediğiniz gibi etkisi gerçekten oluyor.

Bende demin yürüyüşten geldim burda saat şaştı tabiki ama er geç demeden yürüyorum şimdi kahvaltı yapcam valla MaşaALLAH masa baya kalorili annem misafirlere göre yapmış bisiler ama ben şimdi tabağıma masum bir kahvaltılık hazırliycam sonra da çarşı ya gidicez yine yoğun bir gün so ra da abimin evine eşyalar gelcek derken yine akşamı ederiz bakalım
Asıl MaşALLAH sana canım ya hem okadar kahvaltının içinde dikkat edebiliyosun hemde yürüyüşünü o tempoya göre aksatmadan devam edebiliyosun azmine hayranım gerçekten

merhaba öneriniz için teşekkür ederim ben elma sirkesini sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce bir bardak suya karıştıp içiyorum dediğiniz gibi etkisi gerçekten oluyor.
Cok sevindim canım.
Sirke bir nimet kesinlkle
Rabbim nasıl güzel yaratmış..
Hem cilde hem saça hem bedene öyle yararlı ki..

ya aslında tadını çokta severek içmiyorum ama dediğiniz gibi bir çok faydası var umarım etkisini görüyorumdur
Tadını kim sever ki :)
Ama inan işe yarıyordur. Ben bu vesile ile 1 ayda 3 kg verdim. Ayrıca kan sekerini dengeleyen, toksinlerden arìndirici bir ozelligi de var ki bunlar benim bildiklerim:)

Tadını kim sever ki :)
Ama inan işe yarıyordur. Ben bu vesile ile 1 ayda 3 kg verdim. Ayrıca kan sekerini dengeleyen, toksinlerden arìndirici bir ozelligi de var ki bunlar benim bildiklerim:)
aynen öyle :) MaşALLAH o güzel etkileri bende görmeye başlarım yanlış hatırlamıyosam 15 gündür düzenli kullanıyorum.

günaydın esincan esincan bugün 3.günüm şaka gibi ama halen bozmadım ve sporumuda aksatmadan yaptım umarım güzel sonuçlar alıcam sen düğün telaşı anladığım girmeye vaktin olmadı

Canım günaydın MaşaALLAH sana böyle devam edersen Elmahdülillah gider kilolar çok sevindim valla böyle azimle yola devam etmen harika sonucu merakla bekliyorum muhakkak bildir

Benim evet canım düğün telaşı var ay sonu hayırlısı ile bitsin bende nefes alacağım inşaALLAH annemi bırakamıyorum ya kardeşim var onunda bebeği var bi işin ucundan tutamıyor misafirlerde var öyle yani az kaldı ya şükür

Canım günaydın MaşaALLAH sana böyle devam edersen Elmahdülillah gider kilolar çok sevindim valla böyle azimle yola devam etmen harika sonucu merakla bekliyorum muhakkak bildir

Benim evet canım düğün telaşı var ay sonu hayırlısı ile bitsin bende nefes alacağım inşaALLAH annemi bırakamıyorum ya kardeşim var onunda bebeği var bi işin ucundan tutamıyor misafirlerde var öyle yani az kaldı ya şükür
olsun canım anne duası almak kadar önemli bişey yok hayatta sayılı gün yorulursun biraz ama geçer :)

Bu arada hayatımda ilk defa bu kadar azimle bişeye devam ediyorum sonucu tabikide yazarım ALLAH'ın izniyle gidicek inşALLAH

günaydın canım bu sabah tartıldım 64.5 geldim mutlu umutlu devam ediyorum bugün 4.gün sabahı azimliyim gidicek inşALLAH bu kilolar

4 gün oldu biteli halen 1,5 kilo eksildim isveç için az gibi geliyor bozmadığım şekersiz çay bile içmediğim halde bugün 5.ci gün 7.gün sonunda bıraksammı emin değilim 13 gün tamamlamayı düşünüyodum

4 gün oldu biteli halen 1,5 kilo eksildim isveç için az gibi geliyor bozmadığım şekersiz çay bile içmediğim halde bugün 5.ci gün 7.gün sonunda bıraksammı emin değilim 13 gün tamamlamayı düşünüyodum
Canım merhaba cumamız mübarek olsun inşaALLAH

Canım bence tamamla bilemessin belki etkisi 13 günün sonunda verecek kaç gün kalmış zaten

Ben menü paylaşmıyorum su an ama pazartesi günü evime dönüyorum ALLAHIN İZNİYLE sonrasında tam gaz devam inşaALLAH
Burda malesef bi düzen yok benim istediğim gibi annem pişiriyor ama tabiki bana göre değil bende çok az porsiyonlarla geliştiriyorum yada salata ve yoğurt kurtaricim oluyor

Back
X