• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaat işçisi dünyalar tatlısı birine aşık oldum ama...

Ben doktor olarak kariyerim olduğunu düşünmüyorum akşama kadar milletin ağzının içine eğiliyorum belim boynum feelç oluyor eve gidince. Havalı falan durmuyoruz yani burdaki bazı arkadaşların sandığı gibi.

çok sağolun allah razı olsun.
Dalga gecmeyecegim ciddi seyler yazacağım. Diyelim ki annnenize rağmen evlendiniz. 5 senee geçti sizce neler olur bir hayal edin lütfen.ona göre verin kararınızı.
Ayrica uni.de burslu okudum demişsiniz anneniz adına üzüldüm gerçekten. Oldu olmadı sizi emzirdigi ilgilendigi bütün zamanların parasini ödeyin de hakki kalmasin uzerinizde. Sizde istediginizi yapabilin.

Ben bir şeyi merak ettim internetten tanıştık demişsiniz aynı şehirde mi yaşıyorsunuz yoksa farklı mi yani iliskiniz süresince gorusebildiniz mi yoksa hep telefon internet aracılığıyla mi iletişim kurdunuz

Ben bir şeyi merak ettim internetten tanıştık demişsiniz aynı şehirde mi yaşıyorsunuz yoksa farklı mi yani iliskiniz süresince gorusebildiniz mi yoksa hep telefon internet aracılığıyla mi iletişim kurdunuz
aynı sehirde değildik sonra bulunduğum şehre taşındı okuduğum şehirde çalışmaya başladı.

Ağzınıza çeki üzen verin öttürürler ne demek ya? Terbiyenizi takının bana tavsiye veresiniz diye girdim buraya hakaret edesiniz diye değil hey allahım ya.

Hakaret değil o canım,çok üzerler çok ağlatırların argoda söylenişi.Bugün biraz fazlaca keyifsiiz olduğumdan zarafet beni terk etti idare et.Zaten hakarette etmedim dediğim gbi.Öttürürler demek mahfederler demek.İki memur eşden kadın olan terfi alınca bile adam evin erkeğin benim uleeeennnn diye şahlanıyor.Sen doktor hanım o işçi,sen önünde milletin önünün ilikleyip bilmemkiim hanım dediği o emir alan başkalarının önünde gömlek ilikleyen.Sence olurmu?Yani sence olurda bir erkeğe göre zamanla fikir değişir ona göre olmaz biyerden sonra.Durum budur.

Dalga gecmeyecegim ciddi seyler yazacağım. Diyelim ki annnenize rağmen evlendiniz. 5 senee geçti sizce neler olur bir hayal edin lütfen.ona göre verin kararınızı.
Ayrica uni.de burslu okudum demişsiniz anneniz adına üzüldüm gerçekten. Oldu olmadı sizi emzirdigi ilgilendigi bütün zamanların parasini ödeyin de hakki kalmasin uzerinizde. Sizde istediginizi yapabilin.
Beni emzirdi diye onun dediğiyle mi evleneyim? Bana bir doktor bul evlen beğenmezsen boşanırsın diyen biri annem.

Anneme göre sırf çocuğum olsun diye biriyle evlenmeliyim sonra hoşuma gitmezse boşanırmışım.

Bence evlilik çok çok iyi düşünülmesi gereken bir karar yani sadece meslek olarak denk değiliz olmaz demek ya da sadece beni sevsin değer versin demek tek başına yeterli olmamalı Mesela sizin durumunuzda çevreden gelecek baskıları birlikte gogusleyebilecek misiniz bu çok önemli sadece sizin acinizdan değil sevgiliniz açısından da herhangi birinin bu durumla ilgili bir davranışıyla sözüyle gururu kırılır mi bu nedenle aranızdaki sevgi zarar görebilir ve bu tarz durumlar üst üste gelince işte aşk sevgi yetmez olur Bunlari da dusunmelisiniz Ayrıca siz kendi ailenizde sorunlar olduğu için onlardan kurtulayim nasıl olsa başkalarının ne dediği de önemli değil benim için ben kendi kendime yasarim diyip aniden karar verecek gibi geldiniz bana Aman diyeyim iyi düşünün Hakkınızda hayırlısı neyse onu olsun insallah

bazen atasözlerini seviyorum "davul bile dengi dengine.."

Hakaret değil o canım,çok üzerler çok ağlatırların argoda söylenişi.Bugün biraz fazlaca keyifsiiz olduğumdan zarafet beni terk etti idare et.Zaten hakarette etmedim dediğim gbi.Öttürürler demek mahfederler demek.İki memur eşden kadın olan terfi alınca bile adam evin erkeğin benim uleeeennnn diye şahlanıyor.Sen doktor hanım o işçi,sen önünde milletin önünün ilikleyip bilmemkiim hanım dediği o emir alan başkalarının önünde gömlek ilikleyen.Sence olurmu?Yani sence olurda bir erkeğe göre zamanla fikir değişir ona göre olmaz biyerden sonra.Durum budur.
Kusura bakma ilk yazdığımda herkes dalga gecti benim deasabım bozuldu.

Ben çok mu hayalperestim ya..
İnşaat işçisi olunca ne oluyor, eğer düzgün karakterli bi insansa, sevgisinden saygısından eminsen neden olmasın..
Ayrıca inşaat işçiliğiyle başlayıp, düzgün çalışıp,güzel kazanan hatta iyi yerlere gelenler tanıyorum..
Söz konusu kişi de, ömür boyu işçi olarak kalmayacak belki nerden bilebiliriz..
Bi diş hekimiyle işçi evlenebilir, yeterki adam olsun,mutlu etsin..

Hakkında hayırlısı olsun..

Ben doktor olarak kariyerim olduğunu düşünmüyorum akşama kadar milletin ağzının içine eğiliyorum belim boynum feelç oluyor eve gidince. Havalı falan durmuyoruz yani burdaki bazı arkadaşların sandığı gibi.

Bence sağlık alanında bir mesleğe bu şekilde bakmamalısınız. İnsan hayatı ve sağlığı bu sonuçta, eğitimi zor ve çileli, önemli bir meslek grubu. Eğitiminizi, insanlara faydanızı ağız içine eğiliyorum işteye indirgeyemezsiniz.

Önce kendinize değer verin bence. Bu kafa ve psikolojiyle mantıklı bir karara varamazsınız.

Bence sağlık alanında bir mesleğe bu şekilde bakmamalısınız. İnsan hayatı ve sağlığı bu sonuçta, eğitimi zor ve çileli, önemli bir meslek grubu. Eğitiminizi, insanlara faydanızı ağız içine eğiliyorum işteye indirgeyemezsiniz.

Önce kendinize değer verin bence. Bu kafa ve psikolojiyle mantıklı bir karara varamazsınız.
Çalışma sartlarımız çok zor dışardan herkes havalı duruyorsunuz doktor hanım diyor ama gelin de bana sorun bütün gün boynum belim ağrıyor, parası iyi tabi ama yine de yoruluyoruz kendime değer veriyorum ama büyütülecek bir konumda olmadığımı söylüyorum doktor olmak o kadar zor değil ordinaryus profesör olmuşum gibi annemin kimseyi layık görememesi de cabası zaten.

Çalışma sartlarımız çok zor dışardan herkes havalı duruyorsunuz doktor hanım diyor ama gelin de bana sorun bütün gün boynum belim ağrıyor, parası iyi tabi ama yine de yoruluyoruz kendime değer veriyorum ama büyütülecek bir konumda olmadığımı söylüyorum doktor olmak o kadar zor değil ordinaryus profesör olmuşum gibi annemin kimseyi layık görememesi de cabası zaten.
sana doktor hanım diyolarsa iyi bana doktor teyze doktor abla hatta doktor bey diyen bile oldu :)

Ben zaten doktorluğu cool vs bulanlardan değilim. Ama bahsettiğin 2 farklı konsept. Yorulmak, şartların zor olması mesleği daha az değerli yapmaz. Benim de boynum çok ağrıyor ama yaptığım işten gururlu ve mutluyum mesela. Yine de bence mesleğinden bu şekilde bahsetme, dişçilikten bu şekilde bahsedilmesine gönlüm elvermedi:))

bende böyle düşünüyorum çevre de kadının daha ileri de olduğu evliliklerde çok sorunlar olabiliyor erkek geride kaldığında bunu gurur meselesi yapabiliyor
yapmayacak olanlarda varsa zaten onların evlilikleri bu kadar sorunlu olmaz devam eder

geçen burada konu vardı şimdi arayıp bulamam konuyu da konu sahibini de hatırlayamadım evliliğinde sorunlar olduğunu kendisinin memur kocasının işçi olduğunu çoğunlukla çalışmadığını artık durumdan sıkıldığını ama adamın kendini bırakmadığı ile ilgili bir konu orada herkesin genel cevabı evlenmeden önce bunları bilmiyor muydun

benim kendi tanıdıklarımdan adam lise mezunu memur karısı öğretmen yani denk görünürler de
kadının akademik kariyer yaptığı yüksek lisans üstü eğitimler derken adam bunalıma girdi ha bire kavga didişme en son boşandılar ki adamla kadının arasında uçurum bir fark yoktu

bir diğerinde kadını adamın yanına kimse yakıştıramıyordu hem eğitim hem gelir olarak kadından daha alt seviyedeydi
ki kadın ekstra çok güzel bir kadındı
adam onun üzerinde üstünlük kuramadıkça kadınlığı üzerinden vuruyormuş
senin bacakların pürüzlü milletin karısı cilveli nazlı sen odun gibisin vb. yorumlar getiriyormuş
en son adam aldattı kadını
yani hep kötü örneklerle dolu etraf
konunun gerçek olduğunu düşünerek o pembe gözlükleri çıkarıp biraz yakın gözlüklerin takılması taraftarıyım kısaca

Mutsuz bir aile ortaminin icinde sizinke ilgilenen her kim olsa ve ilk efkek arkadasim demissiniz ondan etkilenir,asik oldugunuzu dusunursunuz ama olacak is var olmayacak is var.
Sizi uzmek istemem ama egitim onemli.Simdi sizin icin hic bir onemi yoktur eminim fakat evlilik ve beraberinde gelen birkac ay icinde ister istemez komplexler baslayacak.Nerden bu kadarneminim? burda onlarca konu var bu ptobleme cikan..Siz onu begnemeyeceksiniz belli zaman sonra.Ne onu uzun ne kendiniz uzulun.Bitirmeniz en uygunu..

Back
X