Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga gecmeyecegim ciddi seyler yazacağım. Diyelim ki annnenize rağmen evlendiniz. 5 senee geçti sizce neler olur bir hayal edin lütfen.ona göre verin kararınızı.çok sağolun allah razı olsun.
aynı sehirde değildik sonra bulunduğum şehre taşındı okuduğum şehirde çalışmaya başladı.Ben bir şeyi merak ettim internetten tanıştık demişsiniz aynı şehirde mi yaşıyorsunuz yoksa farklı mi yani iliskiniz süresince gorusebildiniz mi yoksa hep telefon internet aracılığıyla mi iletişim kurdunuz
Ağzınıza çeki üzen verin öttürürler ne demek ya? Terbiyenizi takının bana tavsiye veresiniz diye girdim buraya hakaret edesiniz diye değil hey allahım ya.
Beni emzirdi diye onun dediğiyle mi evleneyim? Bana bir doktor bul evlen beğenmezsen boşanırsın diyen biri annem.Dalga gecmeyecegim ciddi seyler yazacağım. Diyelim ki annnenize rağmen evlendiniz. 5 senee geçti sizce neler olur bir hayal edin lütfen.ona göre verin kararınızı.
Ayrica uni.de burslu okudum demişsiniz anneniz adına üzüldüm gerçekten. Oldu olmadı sizi emzirdigi ilgilendigi bütün zamanların parasini ödeyin de hakki kalmasin uzerinizde. Sizde istediginizi yapabilin.
Ben fikrimi söyledim.Beni emzirdi diye onun dediğiyle mi evleneyim? Bana bir doktor bul evlen beğenmezsen boşanırsın diyen biri annem.
Kusura bakma ilk yazdığımda herkes dalga gecti benim deasabım bozuldu.Hakaret değil o canım,çok üzerler çok ağlatırların argoda söylenişi.Bugün biraz fazlaca keyifsiiz olduğumdan zarafet beni terk etti idare et.Zaten hakarette etmedim dediğim gbi.Öttürürler demek mahfederler demek.İki memur eşden kadın olan terfi alınca bile adam evin erkeğin benim uleeeennnn diye şahlanıyor.Sen doktor hanım o işçi,sen önünde milletin önünün ilikleyip bilmemkiim hanım dediği o emir alan başkalarının önünde gömlek ilikleyen.Sence olurmu?Yani sence olurda bir erkeğe göre zamanla fikir değişir ona göre olmaz biyerden sonra.Durum budur.
Ben doktor olarak kariyerim olduğunu düşünmüyorum akşama kadar milletin ağzının içine eğiliyorum belim boynum feelç oluyor eve gidince. Havalı falan durmuyoruz yani burdaki bazı arkadaşların sandığı gibi.
Çalışma sartlarımız çok zor dışardan herkes havalı duruyorsunuz doktor hanım diyor ama gelin de bana sorun bütün gün boynum belim ağrıyor, parası iyi tabi ama yine de yoruluyoruz kendime değer veriyorum ama büyütülecek bir konumda olmadığımı söylüyorum doktor olmak o kadar zor değil ordinaryus profesör olmuşum gibi annemin kimseyi layık görememesi de cabası zaten.Bence sağlık alanında bir mesleğe bu şekilde bakmamalısınız. İnsan hayatı ve sağlığı bu sonuçta, eğitimi zor ve çileli, önemli bir meslek grubu. Eğitiminizi, insanlara faydanızı ağız içine eğiliyorum işteye indirgeyemezsiniz.
Önce kendinize değer verin bence. Bu kafa ve psikolojiyle mantıklı bir karara varamazsınız.
sana doktor hanım diyolarsa iyi bana doktor teyze doktor abla hatta doktor bey diyen bile oldu :)Çalışma sartlarımız çok zor dışardan herkes havalı duruyorsunuz doktor hanım diyor ama gelin de bana sorun bütün gün boynum belim ağrıyor, parası iyi tabi ama yine de yoruluyoruz kendime değer veriyorum ama büyütülecek bir konumda olmadığımı söylüyorum doktor olmak o kadar zor değil ordinaryus profesör olmuşum gibi annemin kimseyi layık görememesi de cabası zaten.
Çalışma sartlarımız çok zor dışardan herkes havalı duruyorsunuz doktor hanım diyor ama gelin de bana sorun bütün gün boynum belim ağrıyor, parası iyi tabi ama yine de yoruluyoruz kendime değer veriyorum ama büyütülecek bir konumda olmadığımı söylüyorum doktor olmak o kadar zor değil ordinaryus profesör olmuşum gibi annemin kimseyi layık görememesi de cabası zaten.
Hakaret değil o canım,çok üzerler çok ağlatırların argoda söylenişi.Bugün biraz fazlaca keyifsiiz olduğumdan zarafet beni terk etti idare et.Zaten hakarette etmedim dediğim gbi.Öttürürler demek mahfederler demek.İki memur eşden kadın olan terfi alınca bile adam evin erkeğin benim uleeeennnn diye şahlanıyor.Sen doktor hanım o işçi,sen önünde milletin önünün ilikleyip bilmemkiim hanım dediği o emir alan başkalarının önünde gömlek ilikleyen.Sence olurmu?Yani sence olurda bir erkeğe göre zamanla fikir değişir ona göre olmaz biyerden sonra.Durum budur.