• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaat işçisi dünyalar tatlısı birine aşık oldum ama...

ben de bir inşaat işçisine aşık oldum
10 senedir onla beraberim :) - ben akademisyen sayılırım :p
o da şimdi bir üniversite öğrencisi.

bir proje gibi üstünde çalıştım, hala da çalışmaktayım
böyle bir hayatı göze alıyorsan evlenmek zor değil
mesela 10 kere daha hayata gelsem yine eşimle evlenirdim.

tabi sanırım bizim durumumuz çoğu kişi tarafından istisna olarak değerlendirilir.
23 yaşındasın, aklın ve kalbini aynı paydada birleştirmeni öneririm.
ciddi misiniz

Ben ona yardım edicem zaten. Kitaplar almıştık kendisine üniversite için.Çocuk gibi onları eline aldı kokladı kokladı. Oturup çalışıyor hem de nasıl dikkatli kafası da basıyor. Kıyamıyorum hiç çok seviyorum. Kardeşi de var üniversiteye hazırlanan onunla beraber çalışıyorlar.
tamam o zaman acelee etme
hayat çok uzunnn
60 yillik ortalama bi insan omrunde ha iki yil geç evlenli$sin ha erken ne farkeder :)

Konu kazanmak ya da kazanmamak degil. Okumak ya da okumamak da değil. Konu sahibi seni en iyi ben anlarim. Çünkü boyle iki ilişkim oldu, ikisi de bitti. Bitme nedeni de iste bu teoride basit; pratikte zor olaylar.

Sana şöyle anlatiyim. Bu insanla, oturup karsilikli final gecelerinin zorluğunu konusabilcek misin? Gezdigin gördüğün cafeleri, bahar şenliklerini. Üniversite atmosferini amfinin havasını.. Su ders soyle zordu, bu hoca boyle gicikti yaa sahi sizde de oylemiydi? Bu sorulara cevap bulabilecek misin? Ve daha dur bu meselenin dar perspektif hali.

Olmuyor be valla sevgi ask karin doyurmuyor. Bir yere kadar eehh belki. Aci gerçekler...
5 yıl niversite okudum hayatım 5 yılla sınırlı değil ki... Allah kısmet ederse uzun yıllar ar önümde daha nice 5 yılımı ona anlatırım kaldı ki o da üniversite okuyacak allahın izniyle. Beni anlıyor dinliyor bu bana yetiyor. Bahar şenliğidir kafedir hiç gitmedim aslında tam üniversiteyi dolu dolu yaşayan biri değildim kendi işime bakardım okulumla ilgilendirdim dedim ya sosyal hayatı pek sevenlerden değilim yalnızlığa aşık olanlardanım ben.

bence acele karar vermeyin. zor bir aile ortamında büyüdünüz diye size ilk iyi davranan insanla yola çıkmaya hazırlanıyorsunuz ama hem size iyi davranan hem de bu sorunları yaşama ihtimalinizin olmadığı biriyle karşılaşabilirsiniz. ama bana tecrübe etmeden anlamayacaksınız giibi geliyor. umarım hakkınızda hayırlısı olur ve doğru kararı verebilirsiniz.
Haklısınız cevap verip ciddiye aldığınız için teşekkür ederim.

Merhabalar, uzun bir süredir burayı takip ediyordum ve içinden çıkamadığım bir konu var yardımlarınızı istemek için üye oldum. 23 yaşındayım, diş hekimiyim. üniversite hayatım çok kötü geçti, hiç arkadaş çevrem olmadı, herkesle merhabam vardı ama mesafeliydim insanlara karşı. Aile hayatım da aslında okul hayatımdan farklı değildi, babam annem anlaşamazlardı, her gün küfürler havada uçuşurdu. İçime kapanık biriydim fazlasıyla. Kendime kimseyi yakın bulamıyordum. Facede bir gün beni bir çocuk ekledi, o zaman 21 yaşındaydım. Benimle gece geç saatlere kadar sohbet ediyordu, bir gün girmesem faceye beni merak ediyordu ama kendisi üniversite okumuyordu inşaat işçisiydi. Ben hep kendime engel olmaya çalıştım ama onu hep görmek istiyordum sonunda bulunduğum şehre geldi görüştük. Bana çok aşık olmuştu ben de ona. Benim konuştuğum ilk erkekti ve çok bağlanmıştım ona. Herşey çok güzel gidiyordu ama annem öğrendi. Kıyametler koptu bana küfürler hakaretler... Beni bunca yıl okutmuş da ben işçiyle görüşüyormuşum. Halbuki bu çocuk bana denk olmak için liseyi dışardan bitirmeye çalışıyordu, üniversite sınavına da girecekti. Bir de ben üniversitede aileme hiç yük olmadım hep bursum vardı kendi kendime okudum onlara masrafım olmadı. Annemden gizli gizli hep görüştük ama işler çığrından çıktı şimdi. Annem tekrardan öğrendi görüştüğümüzü ve 1 aydır benimle konuşmuyor, bu çocuk benim hayatımı kurtarmıştı ( uzun hikaye bu kısım az kalsın bir kazaya kurban gidiyordum beni kurtardı). Hayatımı kurtarması annemin umrunda bile değil, hayatını kurtardı diye seni ona mı vereyim diyor. Her zamaki klasik laflar doktor bulsana kendin gibi vs. dedi sürekli. İlk aşklar unutulmuyormuş, anladım. Bırakamıyorum da onu.Ondan başkasını istemiyorum. İçim çok acıyor. Ne yapmalıyım?
18 inde lise biter bitmez ünv kazan, hiç sekmeden mezun ol 5 senede. iyiymiş.
mevzu inşaat işçisi sevgili ise, aile meselelerini neden detaylı anlatıyorsun ki? ailemle sorunum var, içe kapanık biriyim demen yeterdi.
reelde içe kapanık, sanalda açıksın öyle mi? ilginç.
üstelik hayatını kurtarmış, süpermen olmasın o.
hiç inandırıcı gelmedi kusura bakma.

eğer gerçekse bekle. üniversiteyi bitirsin, zengin olsun. annen onaylar.

klasik dalgacı tipler çıkmış yine meydana sanal ortam diye herkes istediğini yazma özgürlüğü var sanıyor

konuya dönersek bence evlilik için acele etmeyin birbirinizi iyice tanıyın karşındaki insan sırf inşaat işçisi ayrıl demek çok yanlış işle bitseydi bu iş ne üni mezunları kocalar var yemedikleri halt yok zaman tanıyın biraz kendinize ve ona ne güzel okulada başlıyormuş tekrar demekki birşeyler için çabalıyor

5 yıl niversite okudum hayatım 5 yılla sınırlı değil ki... Allah kısmet ederse uzun yıllar ar önümde daha nice 5 yılımı ona anlatırım kaldı ki o da üniversite okuyacak allahın izniyle. Beni anlıyor dinliyor bu bana yetiyor. Bahar şenliğidir kafedir hiç gitmedim aslında tam üniversiteyi dolu dolu yaşayan biri değildim kendi işime bakardım okulumla ilgilendirdim dedim ya sosyal hayatı pek sevenlerden değilim yalnızlığa aşık olanlardanım ben.
Bak canım cicim beni anlamiyorsun. Sen zaten yorgun bir kizcagizsin, hayat seni önceden yormuş bu aileyle. Sıkıntı cekeceksiniz, hem de çok buna hazirlikli ol. Çocuğun ailesinin durumu kotu diyorsun, onlar okutcak diyorsun nasıl olacak??
Sıfırdan birlikte baslicaksiniz herşeye, karşına bin bir turlu zorluk çıkacak hepsiyle teker teker savascaksiniz.
Zaten o paragrafta demek istediğimi tam olarak anlamadin. Yani sizin ortak paydaniz ask sevgi vs. olarak görünüyor. Kaldı ki basaramama riski de var. Ask sevgi yetmiyor iste onu anlatmaya çalışıyorum.
He bir de belki bu çocuk hayatinin aşkı değildir nerden biliyorsun?
Yarının ne götüreceğini bilemezsin.

Eeh sus be madonna misin nesin dediğini duyuyorum. Ama seni en iyi ben anlarim. Şuan gözün hiçbirşeyi görmüyor bacım.. Farkli açıdan bak diye çalıştım.

valla uzun uzun da anlatabilirim ama kısa keseyim.
evlendiğimizde inşaatta çalışıp çalıştığı inşaatta kalıyordu hatta kalacak yeri bile olmadığından
ben de atanmış bir öğretmendim
eşimi aldım yanıma
8 ay kadar ben çalıştım o evde bekledi (çalışacak yer yoktu doğudaydım)
sonra başka şehre geldik o işe başladı yine inşaatta elektrik ustası
neyse sonra askere gönderdim
orada lise kpss çalıştı askerde
askerlik 1 sene sürdü geldi sınavdan 90 aldı
mülakatla fena sayılmayacak bi işe girdi (kadrolu memurluk için haftaya yeni bir mülakata girecek)
geçen sene üniversite sınavına da girdi uzaktan eğitim kazandı
ekimde okulu başlıyor :)
aramızda para lafını asla yapmam
para yönetimi de bende zaten. kazandığını getirir borcumuz çok çünkü hiç kimseden 1 kuruş almadan evlendik. zor günlerimizde tek maaş hem borç ödedim hem askerdeki eşime para yolladım kimseden yardım almadık
paralı eğitimi denk ama benim ruhuma hitap etmeyen biriyle evleneceğime çok zengin olmam normal gelirli olarak bir hayat sürerim dedim.
çünkü eşim de ben de hala aşığız birbirimize.. 4 sene olacak evlendiğimiz.

18 inde lise biter bitmez ünv kazan, hiç sekmeden mezun ol 5 senede. iyiymiş.
mevzu inşaat işçisi sevgili ise, aile meselelerini neden detaylı anlatıyorsun ki? ailemle sorunum var, içe kapanık biriyim demen yeterdi.
reelde içe kapanık, sanalda açıksın öyle mi? ilginç.
üstelik hayatını kurtarmış, süpermen olmasın o.
hiç inandırıcı gelmedi kusura bakma.

eğer gerçekse bekle. üniversiteyi bitirsin, zengin olsun. annen onaylar.
Anlatmak istedim ve anlattım çünkü gerçek hayatta kimseye anlatamadığım şeylerdi çok rahatsız oluyorsanız okumayınız konumu ve cevap yazmayınız hey allahım ya inanmıyorsanız inanmayın ve bana siz diye hitap edin ahbabınız değilim neticede.

valla uzun uzun da anlatabilirim ama kısa keseyim.
evlendiğimizde inşaatta çalışıp çalıştığı inşaatta kalıyordu hatta kalacak yeri bile olmadığından
ben de atanmış bir öğretmendim
eşimi aldım yanıma
8 ay kadar ben çalıştım o evde bekledi (çalışacak yer yoktu doğudaydım)
sonra başka şehre geldik o işe başladı yine inşaatta elektrik ustası
neyse sonra askere gönderdim
orada lise kpss çalıştı askerde
askerlik 1 sene sürdü geldi sınavdan 90 aldı
mülakatla fena sayılmayacak bi işe girdi (kadrolu memurluk için haftaya yeni bir mülakata girecek)
geçen sene üniversite sınavına da girdi uzaktan eğitim kazandı
ekimde okulu başlıyor :)
aramızda para lafını asla yapmam
para yönetimi de bende zaten. kazandığını getirir borcumuz çok çünkü hiç kimseden 1 kuruş almadan evlendik. zor günlerimizde tek maaş hem borç ödedim hem askerdeki eşime para yolladım kimseden yardım almadık
paralı eğitimi denk ama benim ruhuma hitap etmeyen biriyle evleneceğime çok zengin olmam normal gelirli olarak bir hayat sürerim dedim.
çünkü eşim de ben de hala aşığız birbirimize.. 4 sene olacak evlendiğimiz.
Allah çok çok mutlu etsin daha da mutlu olun inşallah yüreğime su serptiniz.

Bak canım cicim beni anlamiyorsun. Sen zaten yorgun bir kizcagizsin, hayat seni önceden yormuş bu aileyle. Sıkıntı cekeceksiniz, hem de çok buna hazirlikli ol. Çocuğun ailesinin durumu kotu diyorsun, onlar okutcak diyorsun nasıl olacak??
Sıfırdan birlikte baslicaksiniz herşeye, karşına bin bir turlu zorluk çıkacak hepsiyle teker teker savascaksiniz.
Zaten o paragrafta demek istediğimi tam olarak anlamadin. Yani sizin ortak paydaniz ask sevgi vs. olarak görünüyor. Kaldı ki basaramama riski de var. Ask sevgi yetmiyor iste onu anlatmaya çalışıyorum.
He bir de belki bu çocuk hayatinin aşkı değildir nerden biliyorsun?
Yarının ne götüreceğini bilemezsin.

Eeh sus be madonna misin nesin dediğini duyuyorum. Ama seni en iyi ben anlarim. Şuan gözün hiçbirşeyi görmüyor bacım.. Farkli açıdan bak diye çalıştım.
Çok teşekkür ederim sağolun, ama ailesinin surumu o zamanlar kötüymüş şimdi çok şükür maddi durumları yerinde.

klasik dalgacı tipler çıkmış yine meydana sanal ortam diye herkes istediğini yazma özgürlüğü var sanıyor

konuya dönersek bence evlilik için acele etmeyin birbirinizi iyice tanıyın karşındaki insan sırf inşaat işçisi ayrıl demek çok yanlış işle bitseydi bu iş ne üni mezunları kocalar var yemedikleri halt yok zaman tanıyın biraz kendinize ve ona ne güzel okulada başlıyormuş tekrar demekki birşeyler için çabalıyor
Çok sağolun konuya bodoslama saygısızca dalan insanlara hayret ediyorum açıkçası. Okulumu 5 senede ve takılmadan kazanmış olamaz mıyım ya? Canım çıkasıya kadar çalışıp kazandım okulumu. Olay neydi nereye geldi hey allahım.

Anlatmak istedim ve anlattım çünkü gerçek hayatta kimseye anlatamadığım şeylerdi çok rahatsız oluyorsanız okumayınız konumu ve cevap yazmayınız hey allahım ya inanmıyorsanız inanmayın ve bana siz diye hitap edin ahbabınız değilim neticede.
olur.

Allah çok çok mutlu etsin daha da mutlu olun inşallah yüreğime su serptiniz.
ha şunu da diyeyim relyon
ben eşimin bana karşı hiçbir yanlışını görmedim
aldatma, beni aşağılama, hakaret etme falan bunlar olsa ben asla devam etmezdim.
eğer ki seni kıracak davranışları olan bir insansa zaten olmasın.
ben aşk ın peşinden gittim çok şükür ki yanılmadım.
evlenmek için biraz daha süre tanıyabilirsin. liseden mezun olsun, üniversiteyi dışarıdan okur, sen de ikinci üni. okuyarak ona destek olabilirsin.

Back
X