insafsız vicdansız Allahsız doktor..Doktor dövenler boşuna dövmüyor...

işte gerizekalıyım ben..neden demediysem insan aptallaşıyor

benimd e 3 yaşında bir oğlum var,ve bebekken ben de bir sürü şey yaşadım.özel hastanede,çocuk hastanesinde..ama beğenmediğim doktoru şikayet ettim,kendisine de söyledim.beğenmedim doktorun tedavisini uygulamadım başkasın götürdüm.oğlum doğduğu hafta 10 gün yattı yoğun bakımda,8 aylıkken de 4 gün..
şimdi bile kendi doktorumuz öksürük şurubu veriyor,ben anne olarak uygun bulmuyorum ve vermiyorum.antibiyotik veriyorum sadece..

Öncelikle geçmiş olsun.

Bende vakti zamanında üşütmüştüm
Öksürüğüm geçmek bilmiyordu
Semt polikliniğindeki doktor, film dahi çekti bişey yok üşütmüşsün dedi
İlaç ve iğneler verdi durdu
Yine geçmedi öksürüğüm
Ben bişeylerden şüpheleniyordum, ailemle paylaştım bana inanmadılar
Bir hastaneye gittik bu hastalığa yönelik bi hastane
Evet, taaa o zaman semt polikliniğinde çekilen röntgenden de belliymiş ben veremdim tahmin ettiğim gibi
Sonra bi süre yatılı bi süre yatısız tedavi gördüm, çok şükür

Sözüm ona bu ikisi de doktor
Böyle büyük bi risk atlatmış biri olarak 'bu doktorları döven boşa dövmüyo' diyemem ben hala
Birincisi yüzünden hastalığım ilerledi, belki de ölecektim
Ama ikincisi sayesinde ne yapmam gerektiğini nasıl ilaçlar kullanmam gerektiğini öğrendim Allah'ın da izni ile kurtuldum

Öyle hepsine kafa gözle dalmakla çözüm bulunmuyo yani
Ayrıca burası da dağ başı değil

sayın hiçkimse lütfen bilemden yargılamayın o anları ben yaşadım ben bilirim bebek çığlık çığlığa morarıyor..yani yarımını aldı diğeri,ni alamadı herkes odaya toplandı ne oluyor çocuğa diye

Başlığı gördüm, yazdıklarınızı okumadım bile..

Doktor dövmek ifadesi bile ne kadar çirkin, kulak tırmalayıcı, canice, bencilce, cahilce bir ifadeyken bir de "dövenler boşuna dövmüyor" yazmışsınız...

Herşeyden önce bir annesiniz, kendinizi kendini bilmez bir densizin saldırısıyla hayatını kaybeden genç meslektaşım Dr.Ersin'in annesinin yerine koyun..

Belirtmek isterim ki konunuza yorum yapmıyorum, bu çirkin başlığa yorum yapıyorum!

senden yorum istemedim zaten çocuk ölseydi sende kendiniş benim yerşme koy..

sen ne biçim insanısın ne dizisi çooook hastalarla uğraştım biliyiorum tabiii çocuğum günlerce öksürmedi şimdi bu yorumları okuyunca daha çoook nefret doluyorum birkere allah başına versinde anla...

arkadaşım niye olumsuz her yoruma bedduayla karşılık veriyosun ne kadar çirkin bişey bu.bende saf saf yorum yaptım konuna hiç hoş değil bu tavırların.

şiddet hiçbir zaman savunulacak birşey değilfdr. bir yanlış varsa bu ülke hukuk devleti. verirsiniz yargıya.
eğer herkes hakkını dağ kanunlarıyla alsa bu ülkede savaş çıkar, kaosa sürüklenir..
.herkes herkesi döver,öldürür.
o yüzden başlığınız nahoş olmuş.

Son düzenleme:
peki sonuç ne oldu,başka doktora götürdünüz mü,ne tedavisi verdi bebeğinize??

beddua ederek ne geçecek eline ey insan!
döner dolaşır başına bir dolanıverirse ne yapacaksın!
bi diyosun ventolini verdirmedim bi diyosun yarısını aldı, bağırdı
geri dönseydin ya doktora kabul etmiyo diye
çok sinirlenmiş üzülmüş olabilirsin
burda ki insanlara ne beddua ediyorsun!!!

bebeğine acil şifalar.....

Konu sahibi çok enteresan insansın vesselam
Başlığa şaşırırken, yorumlarda daha bi şok oldum
Doktora kafa göz girmek yetmedi millete de Allah ne verdiyse beddua saydırıyosun
Ayıp cidden, istersen gel bi de millete kafa at
Konuşarak bişeyler yapmayı denedin mi sen hiç

sen ne biçim insanısın ne dizisi çooook hastalarla uğraştım biliyiorum tabiii çocuğum günlerce öksürmedi şimdi bu yorumları okuyunca daha çoook nefret doluyorum birkere allah başına versinde anla...

Ya nasil diliniz variyor Allah basina versin diyebiliyorsunuz sadece sizin mi cocugunuz kiymetli birine ne kadar sinirlensem de kizsam da evladiyla sinanmasini istemem ne kadar kolay soylemissiniz inanin sasirdim bir annesiniz siz anneler her cocuga merhamet gosterirken siz

Bir kere cok da fevrisiniz evet hakli oldugunuz bir konu var ama inanin tavriniz haksiz duruma dusurecek turden bi sakin olun.

çok geçmiş olsun Allah kimseyi evlatlarının hastalığı ile sınamasın hastalık zor biz koca insanlar bile ne kadar sıkıntı çekiyoruz ki bebeklere çocuklara hiç kıyamıyorum, gene de kimseyi dövmeyelim şikayet edelim Allaha havale edelim

Doktorun verdiği tedaviyi beğenmeyecek kadar iyi biliyorsanız hiç götürmeyin o zaman, uygun bulduğunuzu evinizde yapın.

Reçete yazmak öyle kağıda karala ver değil, sisteme girilmesi gerekiyor, hekim sistem kapalı diyor. Bunun nesi bu kadar anlaşılmaz bilemedim. Bankada sistem kapalıyken kağıda yazıp ver diye dekont almıyorsunuz değil mi?

Kaldı ki çağrılmadan odasına girdiğiniz için odasına dalınmış gibi hissedebilir, iki hasta arasında bir nefes almak istemiştir. Siz daha diğer hasta çıkarken girmişsiniz hemen.

Doktorları dövülmeyi hak eden biri olarak gördüğünüz müddetçe zaten hep siz haklı olacaksınız kendi gözünüzde. Allah vere de bana da beddua etmeseniz şimdi.

şimdi burada ne olduğunu anlamadan bilmeden yaşadıklarımı görmeden yorum yapan insanlar var gelmiş biri başlığa yorum yapmış öteki başka birşeye biri ise benim dizi izlediği falan söylemiş ki saçımı bile tarayamayan bir insanım....çok yazık insanlık ölmüş keşke biraz seimi yükseltseydim vicdan kalmamaış napalım Allaha havale etmekten başka birşey gelmiyor elimden çocuğumu bilinçli olan bir profösöre götüreceğim kendimde elimden geleni yaptım 4-5 saatlik uykuyla duruyorum...yurtdışında olsa hiç böyle olmazdı doktorun verdiği şey zaten bizim evdede var...ayrıca çocuk çığırıyor hiçbir etkisi olmadı azar işitecek ne yaptım ben Allah büyük ama olurda birgün karşılaşmayalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…