insafsız vicdansız Allahsız doktor..Doktor dövenler boşuna dövmüyor...

2 yaşından küçüklere wıcks koklatılmaz aklınız da bulunsun daha fazla tıkanmasına neden olur....

ben yeğenim çevremdekiler vicksle büyüdük çocuğumda rahatladı ciğerlei açıldı meraklanmayın ben zaten ayarladım götüreceğim rahat uyudu etrafım doktor dolu işini iuyi yapanlara birşey demiyorum ama vicdansızlara düşürmesin allah yerimde olsaydınız inanın daha türlüsünü düşünürdünüz.uyku sorun değil 3 ay hiö uyumayan bir insan olarak bağışıklığım var...

Son düzenleyen: Moderatör:

Saygıdeğer hekim arkadaşım, bu yazdıklarınız sadece karşınızdakinin anladığı kadardır ve ne yazık ki ötekileştirildikten sonra istediğiniz kadar anlatmaya çalışın... Anlamayacaktır. Siz de yaşayın görün cümlesini ben acilde neler görüyorum senin haberin yok diyerek de tamamlayabilecekken sizin bu hoş yazınızla gülümsedim sadece, teşekkürler :)

...size hep kotu ornekler gelmis demekki hasa icinde inanc olup da kendini tanri sanan doktor gormedim ben.bizim gorevimiz tibbin imkanlarini kullanmak sifa vermek allahin isi. Ama bir iki hatali doktor icin tum doktorlara hakaret etmek yakismiyor.

Bazı doktorlar dayağı hak ediyor demek başka, doktoru dövmek başka... Şu kadarcık şeyi bile dile getiremeyecekse insan, öfkesini nasıl ifade edecek :26:?

Bir doktora gidiyorsanız tedavi metoduna itibar etmeniz gerekir. Ayrıca doktora ilacın adını sorup eczanedende alabilirdiniz, yazdırmanıza gerek yoktu (çok pahalı değilse ve çocuğun durumu bu kadar ciddiyse)...

Doktor olupta insan olmayan çok tip gördüm, sanki zorla okutmuşlar bunları.

Bence tıp fakültelerine girebilmek için üniversite sınavının yanında ciddi bir psikolojik mülakat gerekiyor. O puanı alıp, o bölümü seçip, yıllarca millete havasını attıktan sonra artislik yapacak, para kazandığın insanları küçümseyeceksen başka mesleği yapacaksın!

kesinlikle katılıyorum sana arkadaş ventolin tedavisini beğenmemiş ancak o ayda ki bir çocuğa evde vicks verilmesini uygun bulmuş.

harika bir yazı tebrikler.

her mesleğin çürük elmaları muhakkak vardır.

ama genelleyip dövebler boşuna dövmüyor demek ve bunun konu başlığı olması hiç yakışık almamış.

umarım Kazen duruma el atar ve konuyu uçurur.

herkes kendi çocuğu için doğruyu bilir ama,vicks in içindeki prospektüsü bir okuyun derim..
o kadar doktor varsa çevrenizde ne güzel,acillerde neden süründünüz o zaman,bi tanesini arasaydınız..
geçmiş olsun diyerek konudan ayrılıyorum,siz hiçbişey kabul etmyiosunuz zaten.

bundan sonra yorum yapmayacağım burası dallasa dönüyor türlü senaryoılar...ne olduğunu bilmeden ..herkese çok teşekkür ederim..fikrim halen geçerli..

madem doktordan daha iyisini biliyorsunuz doktora niye götürüyorsunuz??

burada değiller yurtdışında keşke burda olsalardı ayrıca o hastanede abam satınalmacı ben normal kişi olarak gittim habersiz...

Bebeğinize geçmiş olsun , şifalar diliyorum acil .

Acilinden şifa dilerken acile gitmenizi önermiyorum tabii , bir an önce çocuk sağlığı uzmanından randevu alın . Bebeğiniz 8 aylık ve vicks sürüyorum demişsiniz , 2 yaş üzerine bile zor durumlarda sadece sırt bölgesine çok az sürülebilecek bir merhemdir , hemen bırakın onu da .

Doktorlar bazen beklediğimiz ilgiyi göstermiyor evet , sanki bizi başından savmış gibi hissediyoruz ama bence sadece hissediyoruz , sağlık gibi önemli bir durumla sınandığımız için o vakit , tepkimizin ölçüleri sınır aşıyor .

Ha doktorları dövenlerde boşuna dövüyor , yanılıyorsunuz yani .

Mesleğini kötü kullananlar dayakla eğitilmez , şikayet ve ceza sistemi ile yola gelir . İt iti ısırmaz yakışızsız bir benzetme olmuş.

Şu durumda önceliğiniz bebeğinizin iyileşmesi olsun , sonrasında doktordan önce 184 gibi bir kurumda sizi geri arayıp sizinle laf dalaşına giren Aydıncığınızı (!) şikayet edin bence edecekseniz

şiddeti savunmak güzelmi. bir meslek erbabına bazı doktorlar dayağı hakediyor demek doğrumu.
bunu okuyan bir kişi bu söze hak verip uygulamaya geçse gaza gelip nolacak.
bir mesleği bu kadar yermeyin,çalışanlarınıda.. artistlik yapmak hava atmak için onlar 12 yıl okumuyor tıpta yada en kısa 8 yıl. artist olmak bu kadar zor değil zaten. biraz fizik yetenekle gider.

Yazmayacağım diyorum duramıyorum arkadaşım annenin/babanın yaptığı her zaman doğru değildir, yüzyıllardır kullanılsa bilse zararı yoktur güvenlidir diyemeyiz vicks dediğin maddenin etkeni solunduğunda toksik maddeye döner, bebeklerde ciddi sorunlara yol açar, sen yine de kullanma....

bundan sonra yorum yapmayacağım burası dallasa dönüyor türlü senaryoılar...ne olduğunu bilmeden ..herkese çok teşekkür ederim..fikrim halen geçerli..

Hanımefendi bir yeri teksasa döndürmek demek, kaba kuvvet ve orman kanunlarını işletmek demek. Bunu da yapan sizsiniz.

hepimiz beğenmediğimiz öğretmen, polis, doktor, bankacı, devlet memuru, satış danışmanı vb ile karşılaşmadık mı?

Dövmek lazım bunlarımı demek lazım.

Sağlık bakanlığının şikayet hattı var.

ne zaman aradınız?

ne zaman tüketici derneklerine insanlar başvurdu.

ancak internette forumlarda asacaksın, keseceksin, döveceksin... pehh pehh

ben doktor dövülmesini falan geçtim de konu sahibini hayretler içerisinde okuyonum.

ventolini uygunsuz bulup o haldeki çocuğu eve götürüyor vicks süryor buradaki bilen arkadaşlar vicks zararlı asla verme deyince bizde vicksle büyüdük birşey olmaz diyor ve çocuğu başka bi hastaneye de götürmemiş.

gerçekten konun dallas gibi arkadaşım çok ilginç.

Son düzenleme:

Yazdıklarımda şiddeti teşvik eden tek bir cümle var mı hanımefendi? Ben bir duygu durumunun ifadesinden bahsettim ne alakası var yazdığınızın benim söylemek istediğim şeyle?

Hacettepe' de okuyan birkaç arkadaşım var Tıp Fakültesinde. Söylediklerini aynen aktarıyorum "Adamlarla aynı sıralarda oturuyoruz, ona rağmen bize bile yukarıdan bakıyorlar. Bunlar yarın birgün hastalara nasıl davranacaklar merak ediyoruz."

Ayrıca Allah düşürmesin hastenelerde hiç hoş olmayan tecrübelerim oldu. Evet bazıları artislik yapmak için okuyorlar. Ayrıca o kadar puanı alıp, o bölümü seçip sanki zorla bu işin başına getirilmiş gibi davranmak benim kafama yatmıyor...

Son düzenleme:
"8 aylık kızım var çok öksürüyor cigeri sökülürcesine özellikle geceleri.."
"ve kucağımda günlerce hırltılı öksüren burnu akan minik yavrunuz var o sırada "
Ben anlayamadim madem cocugunuz gunlerdir bu halde, nicin bir poliklinikten randevu alip daha erken gitmediniz? Gunlerdir beklemis zaten cocuk, aciliyeti mi kaliyor bu durumda? Cocuk doktoru aksam 22:30a kadar bakiyor zaten, istedigim zaman giderim gunlerdir bekleyen cocugumu acilde baktiririm demek gercekten acil olan bebislere haksizlik etmek degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…