doktora gidecektik biliosunuzzz müjddddddddeeeeeeeeee beta hcg 625.3 çok yeni bir gebeliğim var yani
günaydın pufpuff. nassın eyisin? :) topikte hamiş var nerde mendiller :) hepimiz için güzel bir gün olsun haydi bakalım:)
iviiittt cnm suna hamileeeee
bizede bulaştırsın inş
Aminnn:) hani bir türk filmi var tarık akanla necla nazır oynuyor şemsiye var bi tane herkes şemsiye sihirli zannedip fotoğraf çketiriyor. bi tane kadın var kucağında bebekle darısı başımaa darısı başımaaa diye fotoğraf çektiriyor o geldi aklıma :))
doktora gidecektik biliosunuzzz müjddddddddeeeeeeeeee beta hcg 625.3 çok yeni bir gebeliğim var yani
pufpuff burası pek bi sakin olmuş kimsecikler yok herhalde :)
iviiittt terk-i diyar eylediler beniiii
gerçi burda yazan arklarla face'de de devam ediyoz,grubumuz var..
ama o grupta olmayıp buraya yazanlarda vardı,yok kimsecikler
kuzummmm ben geldimmm
eneeeee kim gelmişşşşşşşşşşşşyerimmmm
ye canım yeee. yiceksen sen yee
napıyosun kuzucum görüşmeyeli? özledim kız seniiiiiiiiiiii
pek bi değişiklik yok aslında cnmklasik ve az biraz monoton
evdeyim,işim olursa dışardayım..bazen annemleyim bazen yalnızım h.sonu kocamlayım,bide temizlik yemek vs klasik zorunlu işler işteaaay çok monoton beeee,değişiklik lazım
amaaaan aynı canım bee. valla bende ev işi temizlik falan filan bitirdim pazar gününü. dahada bitmedi işler. yarında pazartesi offff
artık bende çok sıkıldım bu monotonluktannn . bi değişiklik olsun dedim ve bal+çörek otu+tarçın kürüne başladım.
bendeki değişiklik anca bu kadar yaa.
ben bal tarçın ceviz karışımını eşime yediriyorum 2 haftadırdünde keçiboynuzu aldım,yarında ona başlatcam..
ben kendim bişey yapmıyorumzaten habire yok doktor,yok kontrol,yok test benim başımda,napcam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?