İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

ne çok varmış bu prolaktinli en azından yalnız değilmişiz.hepimiz bu ay hamile kalalım 9 ay sonrada kucağımızda olsunlar inşallah:)hala yüksekmi peki prolaktinin

çooooooooooook içten kocamannnnn "amin"

inşallah cnm bu arada topiğin de hayırlı olsun :) bakalım belki mendili ben sallayabilirm bu ay :) inşallah..bugün kan testi yaptırdım çatlatma iğnesinden sonra 13. günüm..değerim 2.13 çıktı..

inşallah cnm bu arada topiğin de hayırlı olsun :) bakalım belki mendili ben sallayabilirm bu ay :) inşallah..bugün kan testi yaptırdım çatlatma iğnesinden sonra 13. günüm..değerim 2.13 çıktı..

teşekkür ederimmmm

ooooo ne diyosunnnn?? belki ilk hamişimiz sen oluverirsin..hadi inş bakalım

inş düşcek canım. bundan sonra ovilasyon testi de kullanacağım zaten , anneme meryem suresini de okutacağım 41 gün , birde üstüne şu silkeleme olayını deneyeceğim . bebek gelsin diye dört koldan çalışmaya giriyorum kızlar.

çok uğraştırmadan gelsin bebişler
bozmasın morallerimizi
adamı hasta etmesinler,uğraştırmasınlar bizi

şu silkeleme olayı bana cok gereksız gelıyo yaa doktorum bana ayagını bıle yukarı dıkmene gerek yok dedı sadece spermlerın dısarı cıkmamsını sagla yeter yanı kalkma hemn bı 10 dk bekle olcagı varsa olur dedıı :18: zaten ben gulmekden yapamam o olayı dahada beter olur elime yuzume bulastırırım

aynı fikirdeyim..
zaten 15-20 dk ve üstü yatsan yetiyo,hemen duş almamak tuvalete gitmemek yeterli..
zaten ilk anda giden gidiyo içeri,olursada onla oluyo..sonrası boşa..

çok uğraştırmadan gelsin bebişler
bozmasın morallerimizi
adamı hasta etmesinler,uğraştırmasınlar bizi

evet canım yaaa aynen. zaten bekliyorum 2 yıldır bebek gelecek diye. daha da beklersem yaşım geçecek yaa.
pufpuff um bak ne dicem . benim bu ay pazartesi adet olmam gerekiyordu. ve pazartesi pembe pembe geldi çok az. salı günü de az biraz kırmızı geldi. ve geçti. bugün de sanki çamur gibi koyu kahve gibi geldi . prolaktin desen yüksek. ya kız ben gene hamile değilimdir değil mi? belimin sağ tarafı hafif sızlayıp duruyor. hamile iken aynı böyle olmuştu.dün doktora gittim fakat muayene olmadım. sadece hormon tahlili sonuçlarımı gösterdim o kadar. acaba psikolojik mi benim durumum bilmiyorum. offf kız benim durumum ne senceeeee????

düşüğün üzerınden nekadar gecdı ?

allahın işi bu,belli olmazki cnm..
ihtimal varsa test yap hatta kan yap direk..çünkü hamileysen dostinex kullanmamalısın önemli bu..
böyle bi şüphe var ve sen hala bekliyo musun? baktır hemen...

canım ya ben 1985 doğumluyum. yaş oldu bilmem kaç silkeleme değil amuda kalk deseler onu bile denerim doğrusu. ya tutarsa diye. ben faydası olur diye düşünüyorum. bu kadar insan yapıyosa herhalde vardır bi faydası diyorum. amaaaan hiç faydası olmasa bile denemiş olurum içimde kalmaz diyorum.

kızlaaaaaaaaaaaar ben bu sabah azcık rken kalktım c.tesine göre o yüzden gözüm kapandı kapanacak uyumaya gidiyorum..

ikizlerim bak ihtimal var madem atlama bunu..düşük bi seçenek bile olsa es geçme,baktır..ve bana mutlaka haber ver :95: hilbarım sende bak kaç gün oldu hala regl olmadın doktora git adamı hasta etme seviyorum sizi kızlar,öpüldünüz..

iyi geceler..

allahın işi bu,belli olmazki cnm..
ihtimal varsa test yap hatta kan yap direk..çünkü hamileysen dostinex kullanmamalısın önemli bu..
böyle bi şüphe var ve sen hala bekliyo musun? baktır hemen...

canım şuan hastanedeyim nöbetteyim zaten. ama inan ki kan vermekten korkuyorum yaa. acaba adetimin az gelmesinin sebebi düşükten sonra çok gelmişti kanama ondan mı acaba bu sefer az geldi diyorum kendi kendime. amaaan üf yarın bi idrar testi yapayım hamile olmadığımı öğrenip rahatlayayım en iyisi.

amaaan sende sankı moruklamıssın dene canım dene
gorusuruz bebeğim 40 gun olsun gidicem
1 ay geçti canım. yani 5 hafta filan geçti üstünden. ya hamile olcağımı sanmıyorum da çünkü zor ihtimal ama ne bileyim işte geliyo insanın aklına.
aynıyız senınle kıızz:18:

amaaan sende sankı moruklamıssın dene canım dene

aynıyız senınle kıızz:18:

moruklaşıyom tabi kız yaa. arkadaşlarım birinciyi büyüttü ikincileri doğuruyolar artık. bende daha 1 tane bilem yookkk.
aaa aynı mıyız canım hadi ya. canım senin düşük kaç haftalıktı ???

moruklaşıyom tabi kız yaa. arkadaşlarım birinciyi büyüttü ikincileri doğuruyolar artık. bende daha 1 tane bilem yookkk.
aaa aynı mıyız canım hadi ya. canım senin düşük kaç haftalıktı ???
5. haftasının ıcındeydım herhangı bı mudahele olmadan dusuk yaptım.. ilaç destegide aldım tabı ama hala adet olmadım :S sen ne durumdasın :18:

5. haftasının ıcındeydım herhangı bı mudahele olmadan dusuk yaptım.. ilaç destegide aldım tabı ama hala adet olmadım :S sen ne durumdasın :18:

benimde şuan 5.ci hafta oluyo. hiçbir müdahale olmadan gebeliğim 5.ci haftada kendiliğinden sona erdi düşük oldu. ama doktorun verdiği ilaçları kullanmadım. düşükten 3 gün sonra rahim emarı ve rahim filmi çekildim. o zaman ilaç verdiler o kadar. ya hamile değilimdir diyorum %90 . ama içimden bir ses de % 10 ya hamile isen diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…