ne çok varmış bu prolaktinli en azından yalnız değilmişiz.hepimiz bu ay hamile kalalım 9 ay sonrada kucağımızda olsunlar inşallah:)hala yüksekmi peki prolaktinin
inşallah cnm bu arada topiğin de hayırlı olsun :) bakalım belki mendili ben sallayabilirm bu ay :) inşallah..bugün kan testi yaptırdım çatlatma iğnesinden sonra 13. günüm..değerim 2.13 çıktı..
düşecek emin ol..
kullan dostinex'i..hatta yatarken iç,yan etkisi olmaz ben öyle yapıyorum..
kullanmazsan düşmez o hormon..
ayrıca benden biliyosun,girdim mr'ı değerim 32 olmasına rağmen ama bişey çıkmadı çok şükür..
inş düşcek canım. bundan sonra ovilasyon testi de kullanacağım zaten , anneme meryem suresini de okutacağım 41 gün , birde üstüne şu silkeleme olayını deneyeceğim . bebek gelsin diye dört koldan çalışmaya giriyorum kızlar.
şu silkeleme olayı bana cok gereksız gelıyo yaa doktorum bana ayagını bıle yukarı dıkmene gerek yok dedı sadece spermlerın dısarı cıkmamsını sagla yeter yanı kalkma hemn bı 10 dk bekle olcagı varsa olur dedıı :18: zaten ben gulmekden yapamam o olayıinş düşcek canım. bundan sonra ovilasyon testi de kullanacağım zaten , anneme meryem suresini de okutacağım 41 gün , birde üstüne şu silkeleme olayını deneyeceğim . bebek gelsin diye dört koldan çalışmaya giriyorum kızlar.
şimdiden analarının sözunu dınlemıyolar bunlar ılerde kım bılır nolcaklarçok uğraştırmadan gelsin bebişler
bozmasın morallerimizi
adamı hasta etmesinler,uğraştırmasınlar bizi
şu silkeleme olayı bana cok gereksız gelıyo yaa doktorum bana ayagını bıle yukarı dıkmene gerek yok dedı sadece spermlerın dısarı cıkmamsını sagla yeter yanı kalkma hemn bı 10 dk bekle olcagı varsa olur dedıı :18: zaten ben gulmekden yapamam o olayıdahada beter olur elime yuzume bulastırırım
şimdiden analarının sözunu dınlemıyolar bunlar ılerde kım bılır nolcaklar
çok uğraştırmadan gelsin bebişler
bozmasın morallerimizi
adamı hasta etmesinler,uğraştırmasınlar bizi
düşüğün üzerınden nekadar gecdı ?
evet canım yaaa aynen. zaten bekliyorum 2 yıldır bebek gelecek diye. daha da beklersem yaşım geçecek yaa.
pufpuff um bak ne dicem . benim bu ay pazartesi adet olmam gerekiyordu. ve pazartesi pembe pembe geldi çok az. salı günü de az biraz kırmızı geldi. ve geçti. bugün de sanki çamur gibi koyu kahve gibi geldi . prolaktin desen yüksek. ya kız ben gene hamile değilimdir değil mi? belimin sağ tarafı hafif sızlayıp duruyor. hamile iken aynı böyle olmuştu.dün doktora gittim fakat muayene olmadım. sadece hormon tahlili sonuçlarımı gösterdim o kadar. acaba psikolojik mi benim durumum bilmiyorum. offf kız benim durumum ne senceeeee????
evet canım yaaa aynen. zaten bekliyorum 2 yıldır bebek gelecek diye. daha da beklersem yaşım geçecek yaa.
pufpuff um bak ne dicem . benim bu ay pazartesi adet olmam gerekiyordu. ve pazartesi pembe pembe geldi çok az. salı günü de az biraz kırmızı geldi. ve geçti. bugün de sanki çamur gibi koyu kahve gibi geldi . prolaktin desen yüksek. ya kız ben gene hamile değilimdir değil mi? belimin sağ tarafı hafif sızlayıp duruyor. hamile iken aynı böyle olmuştu.dün doktora gittim fakat muayene olmadım. sadece hormon tahlili sonuçlarımı gösterdim o kadar. acaba psikolojik mi benim durumum bilmiyorum. offf kız benim durumum ne senceeeee????
şu silkeleme olayı bana cok gereksız gelıyo yaa doktorum bana ayagını bıle yukarı dıkmene gerek yok dedı sadece spermlerın dısarı cıkmamsını sagla yeter yanı kalkma hemn bı 10 dk bekle olcagı varsa olur dedıı :18: zaten ben gulmekden yapamam o olayıdahada beter olur elime yuzume bulastırırım
düşüğün üzerınden nekadar gecdı ?
allahın işi bu,belli olmazki cnm..
ihtimal varsa test yap hatta kan yap direk..çünkü hamileysen dostinex kullanmamalısın önemli bu..
böyle bi şüphe var ve sen hala bekliyo musun?baktır hemen...
amaaan sende sankı moruklamıssıncanım ya ben 1985 doğumluyum. yaş oldu bilmem kaçsilkeleme değil amuda kalk deseler onu bile denerim doğrusu. ya tutarsa diye. ben faydası olur diye düşünüyorum. bu kadar insan yapıyosa herhalde vardır bi faydası diyorum. amaaaan hiç faydası olmasa bile denemiş olurum içimde kalmaz diyorum.
gorusuruz bebeğim 40 gun olsun gidicemkızlaaaaaaaaaaaar ben bu sabah azcık rken kalktım c.tesine göre o yüzden gözüm kapandı kapanacak uyumaya gidiyorum..
ikizlerim bak ihtimal var madem atlama bunu..düşük bi seçenek bile olsa es geçme,baktır..ve bana mutlaka haber ver :95: hilbarım sende bak kaç gün oldu hala regl olmadın doktora git adamı hasta etmeseviyorum sizi kızlar,öpüldünüz..
iyi geceler..
aynıyız senınle kıızz:18:1 ay geçti canım. yani 5 hafta filan geçti üstünden. ya hamile olcağımı sanmıyorum da çünkü zor ihtimal ama ne bileyim işte geliyo insanın aklına.
amaaan sende sankı moruklamıssındene canım dene
aynıyız senınle kıızz:18:
5. haftasının ıcındeydım herhangı bı mudahele olmadan dusuk yaptım.. ilaç destegide aldım tabı ama hala adet olmadım :S sen ne durumdasın :18:moruklaşıyom tabi kız yaa. arkadaşlarım birinciyi büyüttü ikincileri doğuruyolar artık. bende daha 1 tane bilem yookkk.
aaa aynı mıyız canım hadi ya. canım senin düşük kaç haftalıktı ???
5. haftasının ıcındeydım herhangı bı mudahele olmadan dusuk yaptım.. ilaç destegide aldım tabı ama hala adet olmadım :S sen ne durumdasın :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?