BABA kelimesi ne kadar kutsal oysaki.. tabi hakkedene. Ne benim ve kardesimin nede annemin yuzunu guldurmedi adi serefsiz. Bu laflar bile az ona. Tiksinilecek bir insan. Yine her zamanki gibi icmis sicmis halde geldi eve. Onceden kaldirabiliyordum cektikce cektik yillarca. Ama artik iyice cigirindan cikti. Calismiyor da aksama kadar pc de tavla oynayip sigara iciyor got kadar evin icinde. Tembel kimseyi begenmeyen pisligin teki. Ona gore kimse adam degil tek adam.kndisi. Cevredekiler ise onun kaba kuvvet meraklisi kndini ilah sanan alkolik bir ayyas oldugunu dsunuyorlar. Kimse sevmez. Annem namaznda dunyadan vazgecms halde bu adami ceken bir kadin. Tam 3 saattir hayvanin cenesini dinledik yine agladim zirladim konusmak kar etmez anlamaz. Kardesim ayrilin o.zaman diyor bosanmak kitabinda yazmaz kari kocayi olum ayirir laflari mi dersin annemi hep oldurmekle tehdit eder. Tam bir kopek. Universite son yilim. Fakat ben ne guclu ne basarili hirsli bir kizken suan psikoloji bozuk zavalli baskalaryla iletisim kuramayan evlenmkten korkan erkeklerle iletism.kuramayan herseyden korkan biri oldum. İnsanin hic mi cikis yolu olmaz. hic yaa.. Polise gtcem somut degil yok hos olsa ne olur hapse girse ciksada bulur bu adamdan.kurtulus yok.Umutlarim tek tek sondu yok oldu. İlerde evlensem de hayatim berbat olacak psikolojisi bozuk bir kadin ve anne olurum. Tabi bizi oldurmezse birgun. Dilerim Allahtan eceliyle kendisi olsun elbet uzulurum baba kiz oldugumuz zamanlara. Ama artik hayat yasanmiyor.