İnsallah babam yarina kalmaz ölür

Ya ne bu çok kotu kelimeler kullanmış sında etmissin senin de babamdan farkin yok da...allahalla..siz neler çektiğini biliyor musunuz sanki siz hiccc kullanmadiniz mi bu tarz kelimeler.babadr candr ama eve ekmek yerine içki getiren baba denilen kişiye başka ne usluple konuşulur..psikolojisi alt üst olmuş bi anne kız..namazında olan bi anne... Kim bilir o bile nasıl yalvariyordur rabbine...güzel kardeşim... Allah baba dedgn adama hidayet nasip etsin inşallah... Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez bunu da unutma... Allahım size de boyle bir imtihan sunmuş... Elbette bunda da bir hayır vardır...sadece dua et emin ol duanın sonu selamet..

Allah'a şükür iyi bir ailede büyüdüm
karşımdakine sizin gibi davranmayacak kadarda terbiyeliyim !
sizin bu kadar aşşağılamanızın altında yatanda eminim o göremediğiniz sevgi yazık

Bu kelimeleri kullanan bir bayanın sağlam bir ailede büyüdüğünü kabul etmek mümkün değil zaten

Her yorumunuz birbirinden komik. Got kadar ve adi serefsiz demis kız. Ne buyuk olay oldu.

Kufur ediyorum hem de bazen agiz dolusu Serefsiz bi insana da serefsiz denir. Bu soyleyen kisiyi terbiyesiz yapmaz yalnizca durum tespitidir.

Aklima Can Yucel geldi. Ne guzel demis bizim koyde gote got denir diye.

Bir de ama o babancilar var. ne zaman biteceksiniz? KKendi oz kizina cinsel tacizde bulunan "babalar" var. Hep bu ama o babancilar yuzunden her seyi sineye cekmek zorunda kalan var. Yaziklar olsun size ki su konuda anlatilanlara degil de bir gote bir adiye takilmissiniz. Ben hic gormemistim bile uslup uslup diye cigiranlari gorene kadar.

Utanin bee! Burada caresiz bi kiza bi tekmede siz vurdugunuz icin utanin.

Bu kelimeleri kullanmakla o iğrendiğin babandan bir farkın kalmıyor
yapma Allah askına ya sen cok sinirlendiğinde hic mi adi lafını kullanmıyorsun mesela,bir de üsenmemis kırmızıyla belirtmissin burada aile icin bir dram anlatılıyor sen neyi ispatlama pesindesin.Saldırmayı üslubu falan bırakın da destek olmayacaksanız köstek olmaya gelmeyin biraz olsun susmayı deneyin ya hic mi vicdan yok saldıracağınıza sessiz kalsanız nolur ya bütün saldırıya gecenlere lafım

sayfaları okumaya devam ettikçe harbiden yuh pes hatta oha (ay oha dedim çok kaba oldu:KK70:) dedim

hadi kibarlık dersi veriyorsunuz da babasından yana yüzü gülmeyen bir kıza gelip burada ben çok mikemmel bir ailede büyüdüm komikliği yapmayın bari! tiksindim gerçekten tiksindim.

Arkadaşım muhtemelen ergenlik çağındasın neden ;ergen üslubun bağırıyor bak bu karamsarlığın o yüzden tabiki evet yaşadıkların üzüntü verici boğucu can sıkıcı
hatta çekilmezdir anlıyorum ama sen normalde güçlü olabilirsin okulu bitir ve hayatını ve hatta başarabilirsen annenin hayatını düzene koyarsın
yok ben nasıl erkeklerle iletişim kurcam ya da nasıl anne olcam diye hiç üzülme
ileride göreceksin ki hayat öyle dümdüz değil hiç beklemediğin anda beklemediğin şeyler olacak inşallah güzellikler gelir hep
güzel düşün olur mu karamsar olma lütfen her şey her an değişebilir...

Allah yardimciniz olsun insallah. Babana hirslanip hayattan vazgecme hemen. Hem kendi sonunu hemde anneni kurtarmak icin daha guclu devam etmelisin.
Birde sinirini anliyorum ama yazarken yinede daha sakin ol ne olursa olsun anneye babaya kufur hakaret edilmez :( Allaha havale et dua et bol bol.

İlk sayfayı okudum..Ne garıp tepkiler..Herkes zincirleme üslub demış durmuş..Onca yaşanan kotu yıllardan sonra psıkolojı durumyla nasıl yazsaydı da alkış alsaydı acaba!
Onca zorluklara rağmen okumuşsn yılmana gerek yok,sadece sabrn taşmış belli..Annen içinde ayrı üzüldm.İnşaallah oda bi şekılde kurtulur.

Aaaaa once konu okudum sonra cvp yazip yorumlara baktim...
Ne insanlar var oyle kiza yazik ohh iyi olmus haketmissin bile denilicek kadar ileri gidilmis yuhh artik.
konu sahibine Allah bol bol sabir versin

Yaşadıkların hiç kolay değil farkındayım.
Ancak bu konuşma tarzın inanılmaz itici.
Bari burada daha üsluplu yazsaydın.
Allah yardımcın olsun.

BABA kelimesi ne kadar kutsal oysaki.. tabi hakkedene. Ne benim ve kardesimin nede annemin yuzunu guldurmedi adi serefsiz. Bu laflar bile az ona. Tiksinilecek bir insan. Yine her zamanki gibi icmis sicmis halde geldi eve. Onceden kaldirabiliyordum cektikce cektik yillarca. Ama artik iyice cigirindan cikti. Calismiyor da aksama kadar pc de tavla oynayip sigara iciyor got kadar evin icinde. Tembel kimseyi begenmeyen pisligin teki. Ona gore kimse adam degil tek adam.kndisi. Cevredekiler ise onun kaba kuvvet meraklisi kndini ilah sanan alkolik bir ayyas oldugunu dsunuyorlar. Kimse sevmez. Annem namaznda dunyadan vazgecms halde bu adami ceken bir kadin. Tam 3 saattir hayvanin cenesini dinledik yine agladim zirladim konusmak kar etmez anlamaz. Kardesim ayrilin o.zaman diyor bosanmak kitabinda yazmaz kari kocayi olum ayirir laflari mi dersin annemi hep oldurmekle tehdit eder. Tam bir kopek. Universite son yilim. Fakat ben ne guclu ne basarili hirsli bir kizken suan psikoloji bozuk zavalli baskalaryla iletisim kuramayan evlenmkten korkan erkeklerle iletism.kuramayan herseyden korkan biri oldum. İnsanin hic mi cikis yolu olmaz. hic yaa.. Polise gtcem somut degil yok hos olsa ne olur hapse girse ciksada bulur bu adamdan.kurtulus yok.Umutlarim tek tek sondu yok oldu. İlerde evlensem de hayatim berbat olacak psikolojisi bozuk bir kadin ve anne olurum. Tabi bizi oldurmezse birgun. Dilerim Allahtan eceliyle kendisi olsun elbet uzulurum baba kiz oldugumuz zamanlara. Ama artik hayat yasanmiyor.

Bizde de benzer bi baba olayi vardi,

30 seneden sonra kurtardik annemi, simdi tek basina essek gibi çalışıyo, sap gibi yaşıyo,

Zor olsa da bi sekilde harekete geçin ve kurtulun o adamdan.

İlk sayfalarda üslupla ilgili yazılar son sayfada üslup diyenlere de kızanlarlaı dolu:)) son sayfalara gelip dobra dobraa:)

Kizin cektigini bilen yok, yorumlar uslube gelmis. Allah kinadiginla seni sinamadan birakmakmis bunu herkese hatirlatirim.

Konuyu acan kardesim, bende ayni yollardan gectim. Hala babami ruyamda gorurum, ya o bizi öldurmeye calisir, ya ben onu.. Biz careyi yine boyle azittigi bir gun polisi aramakla bulduk. Hapse girdi. O arada uzaklastirma karari cikardik. Yurt disindayiz, gidecek kimsesi de yoktu; tutturdu haftalarca geleyim eve yine diye, yuzsuz!!! Bizimkinde ayrica bi detay, annemle 3 sene evvel bosanmislardi. Buna ragmen hala birakmadi yakamizi

Babanız sizce ne kadar " kötü" de olsa, yasam kaynagınızdır.
Yarı yaşamınızı annenizden, yarı yaşamınızı babanızdan aldınız.
Ebeveynlerinizin ilişkisinde taraf tutmanız size mental ve duygusal sıkıntılar yaratır.
Onları yargılamanız kendinizi yargılamanız.
Lütfen "aile dizimi" terapisini araştırın.
Mümkünse, içinize doğru gelirse de bulup buluşturup gidin.
Durumun uzun güçlüğünü anlatmakla birlikte, sizin gelecek hayatınızın selameti içindir bu önerim.

Şaka gibisiniz :D

İçim şişti yeminle, birkaç sayfa dayanabildim okumaya.

Kız saatlerce sarhoş babasını çekmiş, gelmiş ilk öfkeyle konu açmış, ertesi gün falan değil ilk öfke, ne diyecekti pardon?

Bu kız da biliyor herhalde yoğun stres altındayken bile çizgiyi bozmamanın erdem olduğunu.
Herkes eleştirenler kadar erdemli (!) olamıyor demek ki.

Allah babanızın ıslah etsin.
Mümkün değilse de ailenizin kalan bireylerinin başka bir hayat kurması için bütün yollarınızı açsın...

bişi olmaz onlara... benimki de anamı yolladı kendi hala duruyor... güzel kardeşim yolunu çiz sen oku başarılı ol... işini bul kendine ev aç... huzur kokan bir ev... yapabileceğin şeye yönel... o ölse bu ölse bunlar Allah ın işi karışılmıyor, sürünse etse bunlar istek üzerine olmuyor... Olsa kötülük biter dünyada... Sen okulunu bitir güzel bir iş bul biraz para biriktir kendine ev tut, huzurlu bir ev kur...

iste sorun bu. bunu yapabilsem keske izin vermez arti rahat vermez. ben ki eve cikacagim hayal bile edemiyorum ince evde kalanlari sonra gelip bni oldurur . pislik lanet olsyn geri kafali dogu zihniyetine yada bu tip cahillige. Erkekleri ocu gibi gosterdi bana ama kendisi asil pisligin onde gideniymis facebookta benim.yasimda kizlara mesaj attigini bile gordum . İste zikri neyse fikri de o

Allah yardımcınız olsun da önce siz kendinize yardımcı olacaksınız.Ne güzel yüksek öğrenim görüyormuşsunuz. Umarım en kısa zamanda okulunuz biter işinizi elinize alır kurtulursunuz o kişiden. Adam diyemedim kusura bakmayın. Ölümle tehdit ediyor demişsiniz okul bittikten sonra annenizi de alıp izinizi kaybettirseniz. Bir de sizi dünyaya getirdiler diye her aile bireyine saygı duymak zorunda değiliz. Size saygı duymayana siz de saygı duymazsınız. Artık 3 yaşındaki çocuklara bile saygı duyuluyorken üstelik. Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Beddu etmeyin de diyemem. Bir faydası olacaksa ben de ekliyeyim burdan bir beddua. Hatta böyle, kadınların hayatını sömüren bütün erkek müsveddelerinin belasını versin Allah.:KK11::KK11:

iste sorun bu. bunu yapabilsem keske izin vermez arti rahat vermez. ben ki eve cikacagim hayal bile edemiyorum ince evde kalanlari sonra gelip bni oldurur . pislik lanet olsyn geri kafali dogu zihniyetine yada bu tip cahillige. Erkekleri ocu gibi gosterdi bana ama kendisi asil pisligin onde gideniymis facebookta benim.yasimda kizlara mesaj attigini bile gordum . İste zikri neyse fikri de o

İnşallah en kısa zamanda kurtulursun dua edeceğim sana.
Ama umutsuzluğa kapılma
Bir şekilde kurtaracaksın kendini

Back
X