o zaman sorun yok
mesafe herzaman iyidir uzaklık dahada iyidir
bnm de kaynanam çok kıskanç sanki benim kumammış gibi davranıyor gelmiş 6 yaşına kıskançlığından hiç bişey kaybetmemiştavırlarına alam veremiyorum çok enteresan anlatsam roman olur heheehe
aramıza hoşgeldiniz.eşiniz nasıl davranıyor. arkanızda mı?
hoşbulduk :) çok şükür beni anlıyor kıskançlığını görüyor anlam veremiyoruz. kaynanam kayınpederimden 8 yaş büyük kadın yönetmeye alışmış ama istekleri yerine gelmeyince de deliriyor bi de emekli sınıf öğretmeni sanırım liderlik ruhuna işlemişbanyo dolabının kulbunu bile kıskanır mı insan hem de defalarca bunu dile getirirmi.. 65 yaşın olgunluğu bu olmamalı diyorum..
inşallah bu kaynanamla ilgili açtığım son konu olacak. farkettim ki onu çok kafaya takıyorum. onun yüzünden peşimde dolanan nişanlımı göremiyorum bile,görmezden geliyorum. kaynanama kızıyorum nişanlımın telefonlarını açmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum. yanlış yapıyorum bence. onun yüzünden mutlu olabileceğim bir evliliği şimdi den zindana çeviriyorum. kaynanam yüzünden ayrılmayı düşünüyorum nişanlımdan. nişanlımın hiç bir sucu yokken. ben çul çapulu kafama takıyorum. yapmaz kardeşim yapmasın da sanki bana mı yapıyor. benim annem benim herşeyimi eksiksiz yaptı daha ne? artık nişanlımı annesi yüzünden üzmek istemiyorum. kafama takmayacağım. benim gözlerimin içine bakıp mutlu olan bir adam var karşımda. kendisininde dediği gibi o şeçmedi annesini ne yapabilir? yanlışmı yapıyorum. sırf kaynanam kötü diye bitirmelimiyim bu evliliği yoksa. kafaya takmasam he deyip geçsem mesafeli ve saygılı olsam mutlu olamazmıyım gerçekten?
şimdi ben seçmedim ki annemi diyen nişanlın evlendigin günlerden sonra canım annem ne diyorsa o haklıya cevirecektit bundan emin ol..eger sorunları büyükse kadının hallet konuş eviniz de yakın falan olacaksa eger mutlaka önemse baska sehir ya da uzaksa o zaman kolay atlaıtrsın..
çula çaputa bakma yani ne almış ne almamaış takma ama baska huyları varsa birbirine düşürmek gibi o zaman iyi düşün.
Valla bende evlenmeden kaynana sendromuna girdim bi ara
nedeni ise kadın oğluna aşırı derecede düşkün,,,hep bi anaçlığını vurguluyo benim çocuğu elinden alcamı falan sanıyo ama benim öyle bi niyetim yok neticede biri anne biri eş konumunda olcak ama niyeyse kayınvalideler bu ayrımı göremiyolar yani ...paylaşmama gibi bir şey oluyo çok saçma ama çoğu böyle galiba ,,,nasıl baş edilcek bunu erkekler yapcak annesine laf ettirtmicek karısını ezdirmicek,,karşılıklı saygıyla geçinmek lazım ben hep diyorum beni sevmesinnn ama oğlumun eşi diye saygı göstersin yeter ...Bide gerçekten uzak oturmak lazım galiba ama kayınvalideler hep yakın olmak istiyolar oğullarına sen gene şanslısın uzaktasın kıymetini bil
benden sana tavsiye,kesinlikle kayınvalidene kızıp nişanlına tavır alma..o hatayı ben çok yaptım..hiçbir suçu günahı olmayan,beni her zaman el üstünde tutan,olan biten herşeye benden daha çok tepki veren eşime tavır yapardım onlar yüzünden..ama çok içim acırdı sonradan..anne babasını o seçmedi,kendisi benden daha çok nefret etti yaptıklarından!
eğer nişanlından eminsen onunla birebir ilişkin güzelse,gerisini kafana takma,evliliğine gölge olmasınlar..ve kimse için nişanlına kötü davranma..
mutluluklar...
Ne kadar şanslısın ki, farklı ülkelerde oturacakmışsınız. Gerçi onunda dezavantajı bir geldiler mi sizin yanınıza 1 ay gitmezler :18: İyi düşünmek lazım. Gelin ortada yokken kıymetli olamayan oğulları, evleneceği zaman el bebek gül bebek oluyor. Sinir bozucu resmen. Ama bu şekilde sizde çok yıpranırsınız. Durumu nişanlınızla paylaşın. O annesiyse, sizde onun çocuklarının annesi olacaksınız
ay bu gelınlerın buu kaynanalardan cektıgı nee yaaa....ne kadar vıcdansızzlaar ..genellemek ıstemıyorum amaa cevremde bır dusunuyorumm kayınvalıdesınden yakınmayaan bır kısı olmaazz mıı...varsa da coook sanslılar yanı...
amaa damatlar rahatt ..kız analarııı kendı ogullarından ayrı tutmuyorlar...
nişanlımla defalarca konuştum defalarca arkamda olacağını çok görüşmememi söyledi. kaynanamın yatalak annesi var gelip uzun süre kalamaz Allah annesine uzuuuuuuun uzuuuuuun ömürler versin inşalah
aminnnnnnn inaşşalhhhhhhvalla çok şanslısın, ben çok mücadele verdim. Nişanlılık dönemindeyiz, başka şehirde oturuyorlar ama her haftasonu geldiler. Onların yüzünden hep kısıtlandık, birde haber vermiyorlar. Mesela dışardayız eşya bakıyoruz babası arıyor, geldim kapıdayım nerdesiniz Yada bir yere gidicez, bizide şuraya bırakın diyorlar. Bırakın dedikleri yerle gideceğimiz yerin hiç alakası yok ve zamanımız çok kısıtlı. Ben artık bıktım nişanlımın sürekli ailesinin peşinde dolaşmasından, ve şuanda vazgeçmenin eşiğindeyim. Bir erkek ailesine Hayır diyebilmeli. Bak yine sinirlendim gece gece. Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?