sorunlar çok erken başlamış bence butun herşey erkekte bıtıyor erkek yuz göz etmıycek anasını eşini eğer erkek sadece dınlıyorsa yada napayım ne edeyım dıye veryansın edıyorsa o iş ne yazıkki yaş sizde nişanlınızı bı gözden geçirin bakalım sızı savunabılecekmi
ya ben olayları hep kendi başıma çözmeye çalışıyordum nişanlım yurtdışında okuyor yalnız ona yansıtmak istemyordum. ama en son olayda aradım annen böyle böyle yapıyor dedim. oda çözdü olayı ne dedi bilmiyorum ama artık kaynanam peşimde dolanıyor.
canım takmamak umursamamak mesafe koyup kendi işine bakmak ne yazıkkii öyle söyledğin kadar kolay olmuyor. bence kaynana ve hatta eşinin bütün ailesi en az eşin kadar önemli bir evlilikte. eşinle hiçbir problemin olmasa bile annesiyle yaşayacağın sorunlar zamanla onunlada aranda soğukluklara neden oluyor ne yazık ki. ve şunu hiç unutma bir erkeğin sana olan hassasiyeti tavırları evlendikten sonra asla nişanlıyken ki gibi olmuyor. şu an sen ona annesiyle yaşadığın sorunlardan dolayı tavır yapabiliyorsan evlendikten sonra tam tersi o sana fazlasını yapabilir. çünkü erkekler özellikle evlendikten sonra gerçekten çok anneci oluyorlar. bilmiyorum seni yanlış etkilemek istemem ama ben bu konudan çok dertli olduğum için kaynana sorunları deyince biri direk bekarlık sultanlık moduna giriyorum. eşimle aramda birbirimizle ilgili hiçbir problem olmamasına rağmen ve eşimin beni çok sevdiğini bilmeme rağmen şimdiki aklım olsa evlendikten sonra böyle problemlerim olacağını bilsem asla bu kaynana ve aileye gelin gelmezdim.
canım takmamak umursamamak mesafe koyup kendi işine bakmak ne yazıkkii öyle söyledğin kadar kolay olmuyor. bence kaynana ve hatta eşinin bütün ailesi en az eşin kadar önemli bir evlilikte. eşinle hiçbir problemin olmasa bile annesiyle yaşayacağın sorunlar zamanla onunlada aranda soğukluklara neden oluyor ne yazık ki. ve şunu hiç unutma bir erkeğin sana olan hassasiyeti tavırları evlendikten sonra asla nişanlıyken ki gibi olmuyor. şu an sen ona annesiyle yaşadığın sorunlardan dolayı tavır yapabiliyorsan evlendikten sonra tam tersi o sana fazlasını yapabilir. çünkü erkekler özellikle evlendikten sonra gerçekten çok anneci oluyorlar. bilmiyorum seni yanlış etkilemek istemem ama ben bu konudan çok dertli olduğum için kaynana sorunları deyince biri direk bekarlık sultanlık moduna giriyorum. eşimle aramda birbirimizle ilgili hiçbir problem olmamasına rağmen ve eşimin beni çok sevdiğini bilmeme rağmen şimdiki aklım olsa evlendikten sonra böyle problemlerim olacağını bilsem asla bu kaynana ve aileye gelin gelmezdim.
dediğim gibi nişanlına güvenıyorsan evlen yoksa nıkah masasındanda dönsen zararın neresınden dönsen kardır
bende takmak istemiyorum ama hiç öyle olmuyor gerçekten. yemek bile yiyemiyorum artık. evli bir hanım olarak yorumunuzu gerçekten tarafsız buldum. sanırım herkeste durum aynı. nişanlımdan ayrılsam bir başkası daha mı iyi olacak diye düşünüyorum. bilmiyorum, belkide evliliğe hazır değilim
konu sahibi arkadaşım gerçekten özür dilerim, konunda kendi dertlerimi deşip durdum ama inan o kadar dertliyim ki bende bu tür şeylerden
nişanlın ana kuzusu değilse annesinin sözü %100 onda etkili olmuyosa senle annesini kıyaslamıyosa evliliğinizde bi problem olabilceğini düşünmüyorum..
nişanlın bu konuda ılımlıysa sana değer veriyosa sende bazı şeyleri görmezden gel.varıp da kaynananla evlenmiceksin.nişanlını seviyosan sımsıkı sarıl bırakma.
ana kuzusu tam anlamıylaama beni annesiyle kıyaslamaz. mesela şöyle birşey anlatıyım. bizde kalmak için annesinden izin aldı bende dedim ki hep böyle mi yapıyorsun bi yere giderken annenden izin mi alıyorsun dedim o da dedi ki evlendikten sonra senden de alacağım. doğru daha nişanlıyız benden de izin alıyor.
anladım canım.hayır o saygısından dolayı izin almış bencebenim erkek arkadaşım da öyledir.hala bütün ailenin onayını bekler bişey yaparken bile
peki o zaman neden düşünüyosunuz nişanlınızdan bile ayrılmayı:26: yazık edersiniz size karşı ters bi durumu yoksa.annesinin anlattığıyla gelip size çatmıyosa vs..:26:
doğr sölüyosn kaynana kocan kadar haYatının içinde oluo bi kelimeyle atamıosn ben bide beraber otruorm kasımda 4 sene olcak evleneli ilk zamanlarımı mahvetti benim ama asla istediklerini elde edemedi kocam her zaman savundu beni o dahada kudurdu delirdi ama sinirde olsam gıcıkta olsam yine ben kazandım şimdi benle ii geçinmek zorunda kaldı dışarda herkese beni övüo ama yüzüme öle diil açıkçada dio kıskanıyorum die çatlasın patlaasın onun yüzünden ben kocamdan asla vazgeçmem ojjjj dere diip geçiorum :)
bende takmak istemiyorum ama hiç öyle olmuyor gerçekten. yemek bile yiyemiyorum artık. evli bir hanım olarak yorumunuzu gerçekten tarafsız buldum. sanırım herkeste durum aynı. nişanlımdan ayrılsam bir başkası daha mı iyi olacak diye düşünüyorum. bilmiyorum, belkide evliliğe hazır değilim
konu sahibi arkadaşım gerçekten özür dilerim, konunda kendi dertlerimi deşip durdum ama inan o kadar dertliyim ki bende bu tür şeylerden
yaşının küçük olduğunu dusunuyorum veyahut bazı şeylerin geç farkına varacaksın.:26:
inşallah bu kaynanamla ilgili açtığım son konu olacak. farkettim ki onu çok kafaya takıyorum. onun yüzünden peşimde dolanan nişanlımı göremiyorum bile,görmezden geliyorum. kaynanama kızıyorum nişanlımın telefonlarını açmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum. yanlış yapıyorum bence. onun yüzünden mutlu olabileceğim bir evliliği şimdi den zindana çeviriyorum. kaynanam yüzünden ayrılmayı düşünüyorum nişanlımdan. nişanlımın hiç bir sucu yokken. ben çul çapulu kafama takıyorum. yapmaz kardeşim yapmasın da sanki bana mı yapıyor. benim annem benim herşeyimi eksiksiz yaptı daha ne? artık nişanlımı annesi yüzünden üzmek istemiyorum. kafama takmayacağım. benim gözlerimin içine bakıp mutlu olan bir adam var karşımda. kendisininde dediği gibi o şeçmedi annesini ne yapabilir? yanlışmı yapıyorum. sırf kaynanam kötü diye bitirmelimiyim bu evliliği yoksa. kafaya takmasam he deyip geçsem mesafeli ve saygılı olsam mutlu olamazmıyım gerçekten?
evliliğe hazır olmak ya da olmamak tamamen karşındakilerin senden beklentileriyle düz orantılı. ben kendimi evliliğe hazır hissediyordum ama böyle bir evlilik değildi hazır olduğum. canım eğer nişanlının ilerde yaşayabileceğin sorunlara sıkıntılara değecek kadar iyi biri olduğunu düşünüyorsan bir nebze için rahat olsun. çünkü dediğin gibi nişanlın olmasa evleneceğin bir başka insanda aynı sorunları yaşamayacağın ne malum.. bazıları nişanlıyken renk veriyorlar bazılarında o da yok benim kayınvalidem nişanlıyken kanatsız melek gibi geliyordu bana. gerçi ayrı şehirlerdeydik fazla vakit geçirme fırsatımız olmamıştı ama gerçekten kanım çok ısınmıştı. yani ne çıkarsa bahtına tamamen şans sen daha nişanlıyken anlamışsın ne olduklarını şanslı sayılırsın baştan koy mesafeni, çizgilerin olsun ve eşinin hatrına bile olsa o mesafenin ve çizgilerinin dışına çıkma. yoksa sonra baş etmek çok daha zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?