inşallah son kez kaynanam...

ya ben olayları hep kendi başıma çözmeye çalışıyordum nişanlım yurtdışında okuyor yalnız ona yansıtmak istemyordum. ama en son olayda aradım annen böyle böyle yapıyor dedim. oda çözdü olayı ne dedi bilmiyorum ama artık kaynanam peşimde dolanıyor.

dediğim gibi nişanlına güvenıyorsan evlen yoksa nıkah masasındanda dönsen zararın neresınden dönsen kardır

canım takmamak umursamamak mesafe koyup kendi işine bakmak ne yazıkkii öyle söyledğin kadar kolay olmuyor. bence kaynana ve hatta eşinin bütün ailesi en az eşin kadar önemli bir evlilikte. eşinle hiçbir problemin olmasa bile annesiyle yaşayacağın sorunlar zamanla onunlada aranda soğukluklara neden oluyor ne yazık ki. ve şunu hiç unutma bir erkeğin sana olan hassasiyeti tavırları evlendikten sonra asla nişanlıyken ki gibi olmuyor. şu an sen ona annesiyle yaşadığın sorunlardan dolayı tavır yapabiliyorsan evlendikten sonra tam tersi o sana fazlasını yapabilir. çünkü erkekler özellikle evlendikten sonra gerçekten çok anneci oluyorlar. bilmiyorum seni yanlış etkilemek istemem ama ben bu konudan çok dertli olduğum için kaynana sorunları deyince biri direk bekarlık sultanlık moduna giriyorum. eşimle aramda birbirimizle ilgili hiçbir problem olmamasına rağmen ve eşimin beni çok sevdiğini bilmeme rağmen şimdiki aklım olsa evlendikten sonra böyle problemlerim olacağını bilsem asla bu kaynana ve aileye gelin gelmezdim.

doğr sölüyosn kaynana kocan kadar haYatının içinde oluo bi kelimeyle atamıosn ben bide beraber otruorm kasımda 4 sene olcak evleneli ilk zamanlarımı mahvetti benim ama asla istediklerini elde edemedi kocam her zaman savundu beni o dahada kudurdu delirdi ama sinirde olsam gıcıkta olsam yine ben kazandım şimdi benle ii geçinmek zorunda kaldı dışarda herkese beni övüo ama yüzüme öle diil açıkçada dio kıskanıyorum die çatlasın patlaasın onun yüzünden ben kocamdan asla vazgeçmem ojjjj dere diip geçiorum :)

bende takmak istemiyorum ama hiç öyle olmuyor gerçekten. yemek bile yiyemiyorum artık. evli bir hanım olarak yorumunuzu gerçekten tarafsız buldum. sanırım herkeste durum aynı. nişanlımdan ayrılsam bir başkası daha mı iyi olacak diye düşünüyorum. bilmiyorum, belkide evliliğe hazır değilim

konu sahibi arkadaşım gerçekten özür dilerim, konunda kendi dertlerimi deşip durdum ama inan o kadar dertliyim ki bende bu tür şeylerden

Allah yardımcınız olsun. bende yarın birgün son cümlenizi söylemekten korkuyorum. inşallah düzgün ve güzel olur herşey.

nişanlın ana kuzusu değilse annesinin sözü %100 onda etkili olmuyosa senle annesini kıyaslamıyosa evliliğinizde bi problem olabilceğini düşünmüyorum..
nişanlın bu konuda ılımlıysa sana değer veriyosa sende bazı şeyleri görmezden gel.varıp da kaynananla evlenmiceksin.nişanlını seviyosan sımsıkı sarıl bırakma.

hiç önemli değil ne demek. kimsede böyle problemler olmasa keşke ama benimle aynı durumda olanları görnce biraz olsun rahatlıyorum. aslında çok doğru bir cümle kullandınız nişanlımızdan ayrılırsak başkası daha mı iyi olacak. herkesde aynı sorun. adapte olmakta sorun yaşıyoruz. annem bana insan teyzesinin oğlunuda alsa bu sorunları yaşıyor diyor. ya bekar öleceğiz ya bu problemleri görmeyeceğiz tabi çok büyük problemler yoksa

ana kuzusu tam anlamıyla ama beni annesiyle kıyaslamaz. mesela şöyle birşey anlatıyım. bizde kalmak için annesinden izin aldı bende dedim ki hep böyle mi yapıyorsun bi yere giderken annenden izin mi alıyorsun dedim o da dedi ki evlendikten sonra senden de alacağım. doğru daha nişanlıyız benden de izin alıyor.

anladım canım.hayır o saygısından dolayı izin almış bence benim erkek arkadaşım da öyledir.hala bütün ailenin onayını bekler bişey yaparken bile
peki o zaman neden düşünüyosunuz nişanlınızdan bile ayrılmayı:26: yazık edersiniz size karşı ters bi durumu yoksa.annesinin anlattığıyla gelip size çatmıyosa vs..:26:

işte bende bu yüzden artık ayrılmamayı düşünüyorum. nişanlıma haksızlık etmeyeceğim. yapabilirim inşallah o çoğu kişiye göre mükemmel sayılabilecek bi adam

canım senin avantajın eşinin seni annesine karşı savunabilmesi olmuş ama maalesef her erkek bunu yapamıyor.

evliliğe hazır olmak ya da olmamak tamamen karşındakilerin senden beklentileriyle düz orantılı. ben kendimi evliliğe hazır hissediyordum ama böyle bir evlilik değildi hazır olduğum. canım eğer nişanlının ilerde yaşayabileceğin sorunlara sıkıntılara değecek kadar iyi biri olduğunu düşünüyorsan bir nebze için rahat olsun. çünkü dediğin gibi nişanlın olmasa evleneceğin bir başka insanda aynı sorunları yaşamayacağın ne malum.. bazıları nişanlıyken renk veriyorlar bazılarında o da yok benim kayınvalidem nişanlıyken kanatsız melek gibi geliyordu bana. gerçi ayrı şehirlerdeydik fazla vakit geçirme fırsatımız olmamıştı ama gerçekten kanım çok ısınmıştı. yani ne çıkarsa bahtına tamamen şans sen daha nişanlıyken anlamışsın ne olduklarını şanslı sayılırsın baştan koy mesafeni, çizgilerin olsun ve eşinin hatrına bile olsa o mesafenin ve çizgilerinin dışına çıkma. yoksa sonra baş etmek çok daha zor oluyor

maalesef iyi olsun kötü olsun kimsenin anne babasını seçme hakkı yok..
daha önceki konularınızı okumadım ama..nişanlınız annesinin sözlerinin etkisi altında kalmıyor, dolduruşa gelmiyor,size olumsuz bişey yansıtmıyor anladığım kadarıyla..öyleyse hiç korkmayın evlilikten ve nişanlınıza yansıtmayın bu durumu..önemli olan ikinizin hayata ve insanlara olan tutumunuz..birbirinize inanıp,güvenip,kimsenin lafına sözüne gelmiyorsanız,birbirinize dıştan kimseye laf ettirmiyorsanız sorun yok bence..sizde nişanlınıza bu durumu yansıtmayın..mutluluğa taş koyan çok olur..önemli olan sizin duruşunuz..

ara sıra canımı sıksalarda kv. kp.görümce vs. asla tek kelime etmem eşime anlatırım..eğer haksızsam benide uyarır, gerekeni söyler ve onlar haksızsa gereğini yapar bana laf söz söyletmez..hakkımı o arar ben kaşımı eğsem el kızı olurum ,suratsız olurum..ama oğulları laf etse ,çok afedersin ama küfür bile etseler evlatlarıdır,her zaman ona sonsuz hoşgörüde bulunurlar.. arkadaşlarım hep kv. kp. şikayet ederlerdi ,hep hayalimde kendi annem babam gibi göreceğimi , farklı olacağımı düşünürdüm hayal ederdim ama maalesef olmuyor..istersen melek ol yinede olmuyor..
ve evlenincede mesafe koyun araya mesela bizimkiler öyle çat kapı gelemezler.ve hiçbirşeyime karışamazlar.. bu eşinle sizin elinizde..

mutluluklar dilerim cnm

bende hazır hissediyordum, başlarda herşey güzeldide. Ama nişanlımın tavırları gittikçe değişti. Ailesine karşı beni ezdirmeyeceğine dair söz verdi yemin etti, ama sorun nişanlımın kendisinde. Birgün iyiysek diğer günü burnumdan getirmeyi başarıyor. Huysuzluk adamın kanında var resmen. Özellikle alışverişe çıktığımızda fiyat çok tutuyorsa rengi atıyor resmen, nasıl baş edicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…